elolvastam a Trendmagazinon s Louis Vuitton boltbemutatót, kár hogy ott nem kaphatók ruhák, ez azért kicseszés, nem tudjátok mi az oka?
A Louis Vuitton új kollekciója
2011. január 07. 19:05
|
Selena15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 142746 offline
|
Szépek
De nekem mindig a normál szezon kolik tetszenek leginákbb (ez gondolom ilyen kiegészítő koli?)
elolvastam a Trendmagazinon s Louis Vuitton boltbemutatót, kár hogy ott nem kaphatók ruhák, ez azért kicseszés, nem tudjátok mi az oka?
2011. január 07. 22:57
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
szerintem ez a cikk nem igen való a starity-re
Louis Vuitton híres, de nem sztár..
ja és a divat témakör alatt gondolom egy adott sztár új parfümét, testápoló márkáját, ruhakollekcióját(mmint ha még újdonság), vagy hogy mi történt az üzletükkel, vagy a termékekkel..szval ezeket kéne ideírni..
Nem szeretnék senkit megbántani, mert imádom a Vuitton divatházat és a divatot is..de ez valahogy nem a starity-re való téma, mert nem írhatjuk meg nap mint nap, hogy még egy db ruha a kollekcióban, vagy akármi:$ remélem értitek.
ja és a divat témakör alatt gondolom egy adott sztár új parfümét, testápoló márkáját, ruhakollekcióját(mmint ha még újdonság), vagy hogy mi történt az üzletükkel, vagy a termékekkel..szval ezeket kéne ideírni..
Nem szeretnék senkit megbántani, mert imádom a Vuitton divatházat és a divatot is..de ez valahogy nem a starity-re való téma, mert nem írhatjuk meg nap mint nap, hogy még egy db ruha a kollekcióban, vagy akármi:$ remélem értitek.
2011. január 07. 23:00
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
egyébként látom megoszlanak a vélemények, nos én azt mondom, h nagyon egyediek és kreatívak a táskák, viszont már nagyon unalmas, ugyanaz a stílus..nemkem a jobb szélső fekete tetszik, mostanában elég nagy divat lesz az olyan:)
2011. január 08. 11:28
Nagyon jók!Szerelmes lettem
,de miért pont báránybőr?
2011. január 08. 14:01
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (édrienn @ 2011.01.07. 22:57)
szerintem ez a cikk nem igen való a starity-re
2011. január 08. 19:17
Uramisten,ez a kollekció...Bomba szuper!Szavakat nem találok arra,hogy ez a szexi frissesség milyen klassz!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: