Melyik film lesz 2010 legrosszabb alkotása?
2011. január 07. 22:05
|
|
Pirate Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 140343 offline
|
Ezek elnnének a Legrosszabb Filmek??
Hát nekem a Twilight részekből az első és a Napfogyatkozás a legjobb! Nem a LEGROSSZABB!!
És a többi se annyira rosz!
Ezeknek elment az eszük... -.-"
2011. január 08. 10:30
Ezek a kritikusok olyan hülyék mint a segg! Utodómra ütök a jelöltek között????? Halálra röhögtem magam rajta!
2011. január 08. 10:31
ebbe a listába2-3 olyan van, ami tök jó film,nem tudom, miért jelölték őket
2011. január 08. 10:35
A Szex és New York 2 korántsem volt olyan jó mint az első része, de azért sem adnám neki a legrosszabb film díjat, mert szeretem a színészeket! A Feláldozhatók sem volt rossz szerintem. Kiváló a karakterosztás, és hát Silvy sem okozott csalódást!
2011. január 08. 10:38
Nem szeretem az Alkonyat filmeket, csak az első részét néztem meg, de azután úgy döntöttem nekem elég ennyi belőle!
2011. január 08. 10:40
A paródiákat szeretem, bár a Vampiresuckot nem láttam még, az biztos hogy szarrá röhögném magamat rajta!
2011. január 08. 10:47
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Utódomra ütök ?! El sem hiszem ,még nem láttam ,de ilyen színészekkel csak nem lehet rossz,és ,hogyha hasonló lesz az ezelőtti részekhez akkor inkább Golden Globot érdemelne.
Az utolsó léghajlító, Alkonyat:Napfogyatkozás na ezeknek a filmeknek itt a helyük .
Az utolsó léghajlító, Alkonyat:Napfogyatkozás na ezeknek a filmeknek itt a helyük .
2011. január 08. 11:20
úúúristen!!! ez miii?? Utódomra ütök? Én most láttam és szerintem hatalmas film, de az már nagyon kiborító, hogy a Titánok harcát is ide sorolják!! Mi a rossz abbana filmben? Most őszintén! És állítólag a Nagyfiúk is nagyon jó..nem tudom, h mi alapján osztogatják ezt az Arany Málnát, de ez elég idegesítő.
2011. január 08. 11:34
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
mit keres itt a napfogytkozás
2011. január 08. 12:27
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Idézet
Az Oscar-díjas Angelina Jolie pedig ugyanazért a szerepért számíthat málnára, mint Golden Globe-ra.
Egyébként szerintem az Utódomra Ütök közel sem a legrosszabb film, szóval remélem valamelyik másik jelölt kapja a díjat...
2011. január 08. 12:29
Ezt nem értem! A Napfogytkozás most nyert egy másik díjátadón, itt meg a legrosszabbak közt van????
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: