Melyik film lesz 2010 legrosszabb alkotása?
2011. január 07. 13:22
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
a legroszabb szerintem: Alkonyat: Napfogyatkozas!
2011. január 07. 14:42
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
szerintem ezek kozul a legrosszabb A feláldozhatok
2011. január 07. 14:47
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
Az Eclipse messze nem a legrosszabb, tuti, nem lesz Arany Málna-díjas.
2011. január 07. 14:48
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
az alkonyat napfonyatkozás és a vampires suck nagyon jó lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. január 07. 15:36
Az Utódomra ütök című filmet én nemrégiben láttam és szerintem nagyon jó volt,nem értem hogy hogy kerülhtettel fel ide...továbbá én a Vampire Suckot is élveztem,mert humoros volt...jobb volt mint az eredetix D. És itt térnék rá a Napfogyatkozásra amiről azt gondolom hogy megérdemli hogy itt legyen...ha a vele egyidőben kijött filmekhez hasonlítom,már akkor azt mondom hogy gyenge. Az Utolsó léghajlító az viszont szintén tetszett nekem,egyáltalán nem volt rossz ellenben a Titánok Harcáról az ellenkezőjét gondolom.A továbbiakat a listán pedig nem láttam,így azokat nem tudom véleményezni.
1 felhasználónak tetszik:
minilivi
2011. január 07. 16:01
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
hát azért ettől a listától nem ezeket a filmeket vártam... :S
egy hete néztem meg az Utódomra ütök c. filmet és nekem tetszett (bár nem volt olyan jó mint ez első kettő de azért nem volt nagyon szar..)
a listáról 4filmet nem láttam de így is tudok dönteni The Expendables - A feláldozhatók!! (én nem bírtam végig nézni)attól hogy sok színészt belecsempésztek nekem nagyon nem tetszett és kifejezetten unalmas, pedig sok akció filmet láttam már.. :S
egy hete néztem meg az Utódomra ütök c. filmet és nekem tetszett (bár nem volt olyan jó mint ez első kettő de azért nem volt nagyon szar..)
a listáról 4filmet nem láttam de így is tudok dönteni The Expendables - A feláldozhatók!! (én nem bírtam végig nézni)attól hogy sok színészt belecsempésztek nekem nagyon nem tetszett és kifejezetten unalmas, pedig sok akció filmet láttam már.. :S
2011. január 07. 16:01
A nagy fiúk?Én ezt nem értem, nagyon jó film én kétszer is megnéztem és még most is dölök a nevetéstől .....
2011. január 07. 16:24
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Titánok harca és Exférj újratöltve?? Már nem azért, de 100x rosszabb filmeket is láttam a mozikban... jó egyik se egy olyan film ami toronymagasan vinné a prímet, de ettől függetlenül nagyon jó filmek és nem érdemelnék meg az Arany Málnát...
2011. január 07. 16:49
|
|
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline
|
Szerintem nincs nagy baj ezzel a listával. Mint minden más, ez is szubjektív és nem biztos, hogy a legnagyobb rajongótáborral rendelkező film a legjobb is. Biztos mindegyikben megvan az érték, ami van akinek számít, van akinek nem. Erre vannak a nézők szavazatai által kiosztott díjak. Ez nem olyan. Én speciel jövő ilyenkor egyik filmre sem fogok emlékezni ezek közül.
2011. január 07. 16:54
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
rem nem lesz a napfogyatkozás előkelő helyen...
2011. január 07. 17:41
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
nem tom , h a tök jó filmeket miért jelölik!
2011. január 07. 18:07
hát az utódomra ütök a sex ésnew york 2 és a nagyfiúk azok igenis nagyon jók.... és a maci laci is!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.