Melyik film lesz 2010 legrosszabb alkotása?
2011. január 07. 08:30
hát szerintem a felsoroltak közül egyik sem rossz film,bár az Alkonyat tényleg kezd unalmas lenni.
2011. január 07. 10:12
A Sex és New York 2 igenis jó film, a Twilightot meg nem is említeném, az egész hülyeség, csak azt mutassák, hogy mennyire nem tisztelik rendezőt a forgatókönyvírót, meg a szinészeket akiknek semmi közük nincs hozzá, hisz csak eljátszák!
HÜLYESÉG!
HÜLYESÉG!
2011. január 07. 10:20
|
|
SzabóRobinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 133465 offline
|
Szerintem a Nagyfiúk az év filmje!!! Nagyon jó poénok vannak, és nagyon jó a szereplőgárda is!
Az utolsó léghajlító sem lett rossz, habár nem arról szól, mint a sorozat. Az utódomra ütök pedig hozta a tőle elvárt szintet, ugyanolyan jó volt, mint az első 2 rész. Szerintem a Titánok harcának kellene nyernie, mert az a film egy vicc volt, hogy szépen fogalmazzak.
Az utolsó léghajlító sem lett rossz, habár nem arról szól, mint a sorozat. Az utódomra ütök pedig hozta a tőle elvárt szintet, ugyanolyan jó volt, mint az első 2 rész. Szerintem a Titánok harcának kellene nyernie, mert az a film egy vicc volt, hogy szépen fogalmazzak.
2011. január 07. 10:24
Nagyfiúk?? na ne már gyerekek az pedig igen is nagyon jó film!!! adják azt a sz*rt az Alkonyatnak az megérdemli-.-
2011. január 07. 10:40
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
nem érdemli meg egyáltalán mert nagyon sok rajongója van az alkonyatnak ugyan ugy a vampire diariesnek is ... és lehet hogy valakinek nem tettszett de vannak akik legalább 3x is látták a mozikban
és nagyon is szeretik az alkonyat sorozatot
és nagyon is szeretik az alkonyat sorozatot
2011. január 07. 10:41
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
és a vámpírnaplókat is
2011. január 07. 11:26
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
a Vampires Suck az nagyon jóó
2011. január 07. 13:06
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
A felsorolt filmek közül, szerintem az Utódomra ütök volt a legrosszabb, pont ezen a héten néztem meg, és kínszenvedés volt, pedig az első 2 részét imádom.
Mondjuk a Vampire Sucks is megérdemelné a málnát.
2011. január 07. 13:11
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
igaz h az utódomra utok nem a legjobb de haat vannak attól rosszabbak is.A Nagyfiúk nemtudom hogyan kerülhetett oda
Én 3-szor megnéztem, és nem bírtam leállni a nevetéssel
Igaz h az tavaly volt, de az All about Steve jó film
... Na de az már mind1
Igaz h az tavaly volt, de az All about Steve jó film
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: