Az Oscar-díj ellentéte, az Arany Málna már húszéves múltra tekint vissza, és idén sem kímélik a legrosszabb alkotásokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Melyik film lesz 2010 legrosszabb alkotása?
2011. január 06. 21:27
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
burlesque
2011. január 06. 21:27
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
komolyan képesek voltak a Nagyfiúkat jelölni??? látták is ezeket a filmeket, vagy csak kiválasztottak párat találomra -.-" a Nagyfiúk szerintem az évtized vígjátéka lett! imádom, láttam már vagy hússzor
de a Vampires Suck-ot sem értem, kevés ilyen jól sikerült paródiát láttam
a többit viszont adom
D:
2011. január 06. 21:29
Én az Alkonyatra szavazok
2011. január 06. 21:31
Ez most komoly??? Én nem tudom elképzelni hogy az utódomra ütök olyan rossz lenne hogy arany málnát kapjon sőt még azt se hogy egyáltalán rossz!
2011. január 06. 21:31
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
Az utolsó léghajlító
Vampires Suck
Alkonyat: Napfogyatkozás
Utódomra ütök
Nagyfiúk
mind jó film..miss_aero* abszolút egyetértek..tényleg az évtized legjobb és leglátványosabb filmje..a legjobb színészekkel:)
Vampires Suck
Alkonyat: Napfogyatkozás
Utódomra ütök
Nagyfiúk
mind jó film..miss_aero* abszolút egyetértek..tényleg az évtized legjobb és leglátványosabb filmje..a legjobb színészekkel:)
2011. január 06. 21:33
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
a Titánok harca és a Vampires Suck megérdemelné.. számomra mindkettő borzalmas lett
2011. január 06. 21:35
Szerintem a Szex és New York 2 nem rossz film, illetve a Twilight is egészen jó lett, legalábbis az előzőhöz képest egy csúcs.
A többit nem láttam, de nem értem miért nem olyan filmeket jelöltek, amik hatalmasat buktak
A többit nem láttam, de nem értem miért nem olyan filmeket jelöltek, amik hatalmasat buktak
2011. január 06. 21:36
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
Pont nem ezekre gondoltam én.
2011. január 06. 21:39
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
micsoda? Mit keres ott a Nagyfiúk meg a Vampire Suck? 2 egyik legjobb film!
Ha választanom kéne akkor az Eclipse-t választanám
2011. január 06. 21:51
Idézet (Cynthia @ 2011.01.06. 21:35)
Szerintem a Szex és New York 2 nem rossz film, illetve a Twilight is egészen jó lett, legalábbis az előzőhöz képest egy csúcs.
Mi alapján választanak?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: