Lady Gaga ismét meglepte rajongóit
2011. január 06. 21:17
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Bárcsak engem lepne már meg *-*
Szép volt Gaga!
2011. január 06. 21:23
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (rideawhitehorse @ 2011.01.06. 21:15)
Először is _ToTo_ nem azt írtam, hogy 2 jazz dal, amit gaga írt, odaírtam a címét a jazz daloknak, szerintem nem nyomna sokat a latba, ha odaírom azt is, hogy kik éneklik eredetileg. Egy szó nem esik itt összehasonlításról!
az, amire azt írtad, hogy semmi értelme, megmagyaráznád, hogy miért is? Mi az értelmetlen abban, hogy nem lép fel a turnéján kívül?
Ki lett javítva azóta a cikkben, amikor én bemásoltam akkor még úgy állt ott, ahogy beídéztem. A lehetett és a fellépés szócska fel volt cserélve, ettől volt értelmetlen a mondat.
Én sem állítottam, hogy ő írta - ilyen dalokat soha a büdös életben nem is fog írni. Két olyan neves előadó énekelte eredetileg a dalokat, amilyen neves gaga sosem lesz. A minimum, hogy a tiszteletet megadva nem csak a számcímeket illene leírni, mintha gaga a seggéből húzta volna elő azokat, hanem az eredeti előadókat is. Ezek nem egynyári slágerek amiket gaga készit, hanem közel 50 éve íródott dalok, melyek a mai napig örökzöldek - de nem gaga előadásában.
2011. január 06. 21:38
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
team _ToTo_
2011. január 06. 21:52
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
most komolyan gaga előadott 2 dalt ismert előadóktól .. aranyos tőle itt nem az a lényeg h mit a címe le van írva
nincs semmilyen összehasonlítás ..gaga az utobbi évben a MB miatt alig tudott valahova menni ezért jó h ide elment .. de nagyon furn néz ki a képeken az biztos
2011. január 06. 22:55
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Teljesen egyetértek azzal, hogy meg kell említeni ezt a két hihetetlenül neves előadót, ha az ő dalaikról esik szó! Tiszteletből is! De ha már itt tartunk, Gagát is tiszteljük már meg azzal, hogy legalább nagybetűvel írjuk a nevét. Ennyit azért megérdemel azoktól is, akik nem kedvelik.
Egyébként ő biztos, hogy tiszteli az ilyen neves előadókat, szóval erről igazán nem tehet, hogy nem lettek megemlítve ebben az irományban.
És gondolom neki sem az a célja, hogy olyan dalokat írjon, amiket aztán elfelejtenek az emberek egy nyár alatt.
2011. január 06. 23:13
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Szerintem meg nem az a fontos, h kiknek a siker dalait adta elő,persze ez sem utolsó, de, h ez miatt vita legyen...nem is értem
A lényeg, h nem sok sztár ad ilyen ingyen koncerteket, ha ennyire befutott!!
Ő ebben is különb a kollegináinál!
A lényeg, h nem sok sztár ad ilyen ingyen koncerteket, ha ennyire befutott!!
Ő ebben is különb a kollegináinál!
2011. január 07. 07:11
olyan furcsán néz ki a képeken
de tök jó,hogy elénekelte ezta 2 dalt
2011. január 07. 08:46
aranyos volt tőle.
bár a képen tényleg olyan furán néz ki.
bár a képen tényleg olyan furán néz ki.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: