Cat Among the Pigeons / Macska a galambok között (2008)
Sztori: Anglia legjobb leányiskolája csendes, nyugalmas környéken található. Az előkelő családok jól nevelt gyermekeinek elméjét válogatott tanári gárda pallérozza az évszázados falak között. Az igazgatónő mégsem tudja megóvni növendékeit a való világ borzalmaitól. Először a tornatanárnő szívét szúrják át egy gerellyel egy sötét éjszakán. Azután más tanárokat is brutális támadás ér. Nem kétséges többé: macska ólálkodik a galambok között! A szülők pánikszerűen menekítik ki gyerekeiket az iskolából, és az igazgatónőnek egyetlen reménye marad: Poirot. És nem kell csalódnia. A belga detektív leleplezi a gonoszt és véget vet a vadászatnak. Ráadásképpen megtalálja egy indiai sejk elveszett rubinjait is.
+ Harriet Walter, Susan Wooldridge, Lois Edmett, Katie Leung
Agatha Christie's Poirot / Agatha Christie: Poirot történetei (1989– )
2011. január 06. 19:42
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Third Girl / A harmadik lány (2009)
Sztori: Poirot számára néha meglepetést okoznak a nők. Váratlanul egy hisztérikus fiatal lány toppan be hozzá, közli, hogy megölt valakit, majd viharosan távozik. Poirot barátnője, a regényíró Ariadne pedig a fejébe veszi, hogy magánnyomozásba kezd a házában történt öngyilkosság ügyében. Először Poirot úgy véli, hogy Ariadnénak túl élénk a fantáziája, de mikor az írónőt kutatás közben ismeretlenek fejbe vágják, rá kell jönnie, hogy barátnője jó nyomon járt. Poirot maga veszi kézbe a két ügyet, melyekről hamarosan kiderül, hogy összefüggnek. A bűntény gyökereit a régmúltban kell keresni, s az indíték, mint oly gyakran, most is a pénz: egy fiatal lány mesés öröksége.
+ Zoë Wanamaker, Clemency Burton-Hill, Peter Bowles, Lucy Liemann
Sztori: Poirot számára néha meglepetést okoznak a nők. Váratlanul egy hisztérikus fiatal lány toppan be hozzá, közli, hogy megölt valakit, majd viharosan távozik. Poirot barátnője, a regényíró Ariadne pedig a fejébe veszi, hogy magánnyomozásba kezd a házában történt öngyilkosság ügyében. Először Poirot úgy véli, hogy Ariadnénak túl élénk a fantáziája, de mikor az írónőt kutatás közben ismeretlenek fejbe vágják, rá kell jönnie, hogy barátnője jó nyomon járt. Poirot maga veszi kézbe a két ügyet, melyekről hamarosan kiderül, hogy összefüggnek. A bűntény gyökereit a régmúltban kell keresni, s az indíték, mint oly gyakran, most is a pénz: egy fiatal lány mesés öröksége.
+ Zoë Wanamaker, Clemency Burton-Hill, Peter Bowles, Lucy Liemann
2011. január 06. 19:45
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Hesztia @ 2011.01.06. 16:59)
Szereplők: David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran
Műfaj: krimi, dráma
Bemutató: 1989. január 8. (UK)
Sztori: Agatha Christie híres belga detektívje, hű kísérőjével, Hastings Kapitánnyal minden titokzatos rejtélyre fényt derít.
Műfaj: krimi, dráma
Bemutató: 1989. január 8. (UK)
Sztori: Agatha Christie híres belga detektívje, hű kísérőjével, Hastings Kapitánnyal minden titokzatos rejtélyre fényt derít.
Egyik kedvencem!
2011. január 06. 19:48
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Appointment with Death / Randevú a halállal (2009)
Sztori: 1937-ben egy csoport indul Szíriába, Keresztelő Szent János koponyájának felkutatására. Az utazáson részt vesz Poirot is. Az expedíciót egy meglehetősen kibírhatatlan amerikai asszony pénzeli. A hölgy agresszív és másokat megalázó viselkedése csak tovább rontja Poirot hangulatát, aki egyébként is szenved a hőségtől és a zord körülményektől. Mrs. Boyntont fogadott gyermekei és a többi útitárs természetesen szívből utálja, egyedül talán a férje, Lord Boynton képes elviselni. Így, mikor az asszonyt különös kegyetlenséggel megölik, Poirot-nak a kelleténél több gyanúsítottat is vizsgálat alá kell vennie.
+ Tim Curry, John Hannah, Christina Cole, Emma Cunniffe, Tom Riley, Mark Gatiss, Beth Goddard, Angela Pleasence, Paul Freeman,
Sztori: 1937-ben egy csoport indul Szíriába, Keresztelő Szent János koponyájának felkutatására. Az utazáson részt vesz Poirot is. Az expedíciót egy meglehetősen kibírhatatlan amerikai asszony pénzeli. A hölgy agresszív és másokat megalázó viselkedése csak tovább rontja Poirot hangulatát, aki egyébként is szenved a hőségtől és a zord körülményektől. Mrs. Boyntont fogadott gyermekei és a többi útitárs természetesen szívből utálja, egyedül talán a férje, Lord Boynton képes elviselni. Így, mikor az asszonyt különös kegyetlenséggel megölik, Poirot-nak a kelleténél több gyanúsítottat is vizsgálat alá kell vennie.
+ Tim Curry, John Hannah, Christina Cole, Emma Cunniffe, Tom Riley, Mark Gatiss, Beth Goddard, Angela Pleasence, Paul Freeman,
2011. április 02. 18:06
|
|
dalmus2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 123 Csatolások: 8 Azonosító: 144787 offline
|
Imádom a sorozatot, ma lesz!!!
2011. április 03. 10:07
|
Joe Pineapples |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 135956 offline
|
"It is the brain, the little gray cells on which one must rely. One must seek the truth within--not without."
Thank-You Kindly!!
Thank-You Kindly!!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. november 28. 18:58
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Olyan tanácstalan vagyok...
Anno összegyűjtöttem a Napi Ász által megjelentetett komlett VCD-sorozatot, de mint ismeretes, az közel sem a teljes sorozat...
Viszont. Most lehetőség van megvenni mind a 12 évadot (47 darab DVD) 24.200 forintért.
Ti megvennétek a helyemben? Nem tudom, mit csináljak... Igazából nagyon jó lenne, ha meglenne, de én még ezt is sokallom érte, pedig az eredeti ára valahol 50 ezer körül mozog (legalább). Ahhoz képest ez az ajánlat isteni...
Anno összegyűjtöttem a Napi Ász által megjelentetett komlett VCD-sorozatot, de mint ismeretes, az közel sem a teljes sorozat...
Viszont. Most lehetőség van megvenni mind a 12 évadot (47 darab DVD) 24.200 forintért.
Ti megvennétek a helyemben? Nem tudom, mit csináljak... Igazából nagyon jó lenne, ha meglenne, de én még ezt is sokallom érte, pedig az eredeti ára valahol 50 ezer körül mozog (legalább). Ahhoz képest ez az ajánlat isteni...
2012. december 13. 10:53
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.11.28. 18:58)
Olyan tanácstalan vagyok...
Tárgytalan. Meg lett rendelve, nem bírtam megállni. És 23.000 a végösszeg a 47 DVD-ért.
2012. december 15. 18:08
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.12.13. 10:53)
Tárgytalan. Meg lett rendelve, nem bírtam megállni. És 23.000 a végösszeg a 47 DVD-ért. 
Így utólag olvasva szerintem megérte. Utoljára én is 500-ért láttam (Media Markt), kicsit megdöbbentem az árán.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. augusztus 29. 17:15
|
|
|
Szégyellem, de lemaradtam.
Már bemutatták kint a 13x01-es epizódot. Valaki látta már? Nekem most jön lefelé.
2013. szeptember 04. 14:50
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
ÓÓ, de szerettem
kiskoromban minden szombat este ezt néztük, az életem része
2013. szeptember 11. 10:29
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.08.29. 17:15)
Szégyellem, de lemaradtam.
Már bemutatták kint a 13x01-es epizódot. Valaki látta már? Nekem most jön lefelé. 
Senki?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.