A Vanity Fair magazin nemrégiben egy fotósorozatot készített Justin Bieberrel, melyen rajongói is részt vehettek, és találkozhattak kedvencükkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber a Vanity Fair februári számában
2011. január 05. 16:09
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Én már láttam egy képet a fotósorozatból, és nem azért mondom mert utálom, de tényleg úgy nézett ki az egyiken, mint egy nő
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2011. január 05. 16:11
nem tudom, kik élvezték jobban a fotózást, a lányok vagy Jussyka
2011. január 05. 16:18
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Deéééédi - ja, neeem.
Decukiiiii - nem, nem ez.
Jajdejóóóóó - nem, ez sem az.
Nah, megvan mit akartam: Jól tükrözi a kép amit képvisel. Be kell zárni és úgy mutogatni azt, hogy hogyan lehet valakivel eladni a semmit.
Decukiiiii - nem, nem ez.
Jajdejóóóóó - nem, ez sem az.
Nah, megvan mit akartam: Jól tükrözi a kép amit képvisel. Be kell zárni és úgy mutogatni azt, hogy hogyan lehet valakivel eladni a semmit.
1 felhasználónak tetszik:
WinterGirl
2011. január 05. 16:20
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
megint egyetértek _ToTo_-val
2011. január 05. 16:20
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
LizzBerry: köszönöööömm
pont ezt akartam én is írni xD
2011. január 05. 16:29
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Látszik milyen rajongói vannak.
2011. január 05. 16:31
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.01.05. 16:25)
Egyetértek minden egyetértővel.
A szemüveg általában intellektuális kisugárzást ad a viselőjének, de tudjuk, hogy kivétel mindig van.
A szemüveg általában intellektuális kisugárzást ad a viselőjének, de tudjuk, hogy kivétel mindig van.
egyetértek Szavyval és az utánamszólókkal is. valamint egyetértek a többi cikkben egyetértőkkel is, ha Szavy is egyetért azokkal akik ott egyetértenek másokkal
'16 éves zenész'?
Ezt pedig minden valódi zenész nevében kikérem magamnak - de csak akkor ha lesz aki egyetért
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.