A Vanity Fair magazin nemrégiben egy fotósorozatot készített Justin Bieberrel, melyen rajongói is részt vehettek, és találkozhattak kedvencükkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber a Vanity Fair februári számában
2011. január 05. 16:09
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Én már láttam egy képet a fotósorozatból, és nem azért mondom mert utálom, de tényleg úgy nézett ki az egyiken, mint egy nő
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2011. január 05. 16:11
nem tudom, kik élvezték jobban a fotózást, a lányok vagy Jussyka
2011. január 05. 16:18
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Deéééédi - ja, neeem.
Decukiiiii - nem, nem ez.
Jajdejóóóóó - nem, ez sem az.
Nah, megvan mit akartam: Jól tükrözi a kép amit képvisel. Be kell zárni és úgy mutogatni azt, hogy hogyan lehet valakivel eladni a semmit.
Decukiiiii - nem, nem ez.
Jajdejóóóóó - nem, ez sem az.
Nah, megvan mit akartam: Jól tükrözi a kép amit képvisel. Be kell zárni és úgy mutogatni azt, hogy hogyan lehet valakivel eladni a semmit.
1 felhasználónak tetszik:
WinterGirl
2011. január 05. 16:20
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
megint egyetértek _ToTo_-val
2011. január 05. 16:20
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
LizzBerry: köszönöööömm
pont ezt akartam én is írni xD
2011. január 05. 16:29
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Látszik milyen rajongói vannak.
2011. január 05. 16:31
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.01.05. 16:25)
Egyetértek minden egyetértővel.
A szemüveg általában intellektuális kisugárzást ad a viselőjének, de tudjuk, hogy kivétel mindig van.
A szemüveg általában intellektuális kisugárzást ad a viselőjének, de tudjuk, hogy kivétel mindig van.
egyetértek Szavyval és az utánamszólókkal is. valamint egyetértek a többi cikkben egyetértőkkel is, ha Szavy is egyetért azokkal akik ott egyetértenek másokkal
'16 éves zenész'?
Ezt pedig minden valódi zenész nevében kikérem magamnak - de csak akkor ha lesz aki egyetért
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.