Csabának elege van
2011. január 05. 17:55
hozzá kell szoknia, sokszor lesz még ilyen
, részben igaza van, vagyis nagyrészben, de másrészben meg nincs
azért megértem, hogy nagyon zavarja őt
, majd 1-2 év múlva már megszokja, és ha már lát ilyet akkor nem is fog vele foglalkozni.. ez neki még új
de nagyon imádom ezt az embert *.*
2011. január 05. 17:59
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Hát igen... Engem is bejelölt egy Király L. Norbi Facebook-on és biztos, hogy egyik ismerősöm, mert egy csomó közös ismerősünk van. Nem jelöltem (még) vissza, de nem hiszem, hogy vissza is fogom. Ráírtam hogy "Te ki vagy?" erre azt mondja, hogy "Norbi, hát ki más!" Kérdeztem tőle, hogy ha télleg ő Norbi akkor mondja meg mit jelent a nevében az az L. és vissza írja, hogy "Ez titok még Ildikónak sem árulom el mert annyira gáz." Hát szakadtam a röhögéstől!
2011. január 05. 18:02
|
Barbyka188új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 138194 offline
|
hát ez van
de ez már túlzás mert facebook-kon is van van vagy 18 Vastag Csaba nevű felhasználó
de ez már túlzás mert facebook-kon is van van vagy 18 Vastag Csaba nevű felhasználó
2011. január 05. 18:44
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Hülye emberek.... -.-" Nem tudom mire jó ez nekik. az ilyennek feltűnési viszketegsége van. Szánalmas. De azért jó tudni, hogy Fb.-n a Vastag Csaba hivatalos oldala az az igazi Vastag Csabáé
2011. január 05. 19:04
Idézet (tina9612 @ 2011.01.05. 17:32)
CanDee Sweet
A rajongóid csinálják te sötét! Nemhogy örülne, hogy ennyire szeretik és gyűjtik a rajongókat. Én kimaradok a buliból!
Vagy te a sötét!
Aki ilyen hülyeséget csinál az nem rajongó! Nem tudom hogy te mit szólnál hogyha valaki a te nevedben írogatna másoknak és kamu adatokat adna meg!
Másrészről ezt Csabi nem azért mondta hogy hisztizzen vagy hogy sajnáltassa magát hanem azért hogy felhívja az IGAZI rajongók figyelmét arra hogy a közösségi oldalakon nem is ő van fent és hogy akik ilyeneket csinálnak azoknak a tudtára adja hogy mennyire idegesítik ezek a dolgok!
Én megértem Csabit, sztem a helyébe engem is kiborítana!
A rajongóid csinálják te sötét! Nemhogy örülne, hogy ennyire szeretik és gyűjtik a rajongókat. Én kimaradok a buliból!
Vagy te a sötét!
Én megértem Csabit, sztem a helyébe engem is kiborítana!
Én nem vagyok fan, sőt, elvakult fanatikus sem, az ellenkezőjét mondanám magamra, viszont abban ezer %-ig biztos vagyok, hogy ezt a sok tini fangörl csinálta, mert imádják ezt a "kedves embert" és az iwiw mi erre, ha nem példa, ahol nyüzsögnek a magyar, ill. külföldi sztárok kamu profiljai. Majd hozzászokik, de mit is vitázok, hisz ez mindennapos dolog, hogy visszaélnek a sztárokkal és nevükkel...
2011. január 05. 19:35
hát pedig ebbe bele kell szoknia, mert még kb. 4000-an fogják kiadni magukat Vastag Csabának az elkövetkezendő években..
2011. január 05. 19:46
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
Szegény <3
Ezért kellett volna Nikolasnak nyernie,ő már biztos megszokta volna ..
2011. január 05. 20:06
|
|
Balint vokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.08. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 138309 offline
|
Hát így járt! Nem jó dolog de a hírnév bizony ezzel jár.sőt lesz ennél rosszabb is
2011. január 05. 20:43
Elhiszem, hogy kivan borulva! Tényleg idegesítő ez a sok emberke, akik hamis profilokat hoznak létre csakúgy unalomból... -.-"
2011. január 05. 20:48
amúgymeg annyit fűznék még hozzá, h nem a fantikus lányok csinálják a kamuprofilokat, hanem a rosszakarók.
2011. január 05. 21:37
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Jézusom ennyi IQ bajnokot sose értettem az ilyen gondolkodású embereket meg nem is akarom,de sajnos az ilyet nem lehet kiküszöbölni mindig vannak és lesznek ilyen idióták!!!Szegény Csaba nagyon is oka van az ilyenen kiakadni együtt érzek vele!!!
)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: