Lindsay Lohan távozott a rehabról
2011. január 04. 18:45
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
gratula neki. reméljük többet nem kell ott lennie
2011. január 04. 19:17
|
|
TenshiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 123948 offline
|
Olyan jó
Annyira örülök neki. Szerintem rendbe fog jönni, és hamarosan megint jönnek majd a felkérések.
2011. január 04. 19:34
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
LiLo-nak most rengeteg dolgot kell rendbe hoznia, az élete fenekestül felfordult, de sajnos nem a jobbik oldalra.
De én hiszek benne. Szerintem neki is elege lett ebből az egészből. Legalábbis remélem...
Kitartást!
De én hiszek benne. Szerintem neki is elege lett ebből az egészből. Legalábbis remélem...
Kitartást!
2011. január 04. 19:47
Asztapaszta! Hát remélem, hogy tényleg ártatlanul megússza!
2011. január 04. 20:01
Lindsay lassan bekerül a rekord könyvbe mert már annyiszor volt már elvónon de kb 1-2 honap és aszt olvassuk Lindsay bevonul egy elvonóba :S:S:S
2011. január 04. 20:25
|
|
maciettaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 142530 offline
|
Lindsey nagyon szép és tehetséges , amit kár lenne elpazarolni. Összeroppant a nagy és korai hírnév, a Paris fajta barátok befolyása és a családi problémái alatt. És minden baklövését az egész világ tartja szemen , még ha nem is csinál semmit sem, akkor is szennyes cikkek jelennek meg róla. Szerintem az ő életében már csak 3 út maradt akkor : a diliház, a visszavonulás és a narkó , mivel ne, voltak igaz barátai , h megtérítsék, a szülei meg csak kihasználták. Remélem most minden rendbe jön, talál olyan embereket akik talpra állítják és a csillaga úgy fog fényleni, mint még soha ))) Sok sikert Linds )))
2011. január 04. 20:42
Nahát csak sikerült neki
Drukkolok neki továbbra is
Drukkolok neki továbbra is
2011. január 04. 22:13
hát én szurkolok neki hogy rendbejöjjön bár erre nagyon kicsi az esély de azért szerii
2011. január 05. 15:44
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
♥
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: