Idézet (Grace Benning @ 2011.03.16. 09:16)
Nem is tudom, ez miért van, de nálunk is lehet potom pénzekért tök jó DVD-ket kapni. Egyszerű a borító, meg extrák ugyan nincsenek, de a film össz-vissz 700 Ft-ért a tiéd. Én még ennek is nagyon tudok örülni, mert amúgy eredeti DVD-re nem igazán van pénzem. Kinek van?
Azért az a DW múzeum nagyon nagy buli lehetett! Akár írhatnál róla egy cikket, hiszen most már bennfentesnek számítasz ilyen téren. Hátha még többen kapnának az alkalmon és meglátogatnák. Sokan vannak itt az oldalon, akik kint élnek, vagy szoktak kiutazgatni és azért a DW pont ugyanannyira hozzátartozik Anglia kultúrájához, mint a királynő, vagy a Big Ben.

Igen, sajnos elég drágák a DVD-k, így ha van valahol olcsóbb, akciós, akkor én is lecsapok rá. Bár a SS és a Blackpool sem volt itthoni viszonyokhoz képest olcsó. Vagy hát ahogy vesszük. De érdekes, mert például a The Blackpool Collection box (3 lemezes) olcsóbb volt, mint a Secret Smile szimpla DVD...
Írjak róla? Hát nem tudom. Megint jönnének azzal, hogy csak dicsekszem.

Esetleg lehetne nyitni neki egy külön topikot és ott lehetne róla beszélgetni, vagy ilyesmi. De cikket írni róla nem hiszem, hogy jó ötlet lenne...

Vagy ti máshogy látjátok?