Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.07. 09:36)
Kis boxer? Jajj... Szegényke.

Szerintem se hagyd annyiban, ha nem változik a helyzet. Szegény pára... És ilyen felelőtlenek tartanak (kis)állatokat... Felháborító!
Csütörtökön hajnalban. 8:00, 8:30-kor már ott leszek Lutonban és angolul kommunikálok.

Tisztára lelkes lettem, hogy majd én veszem a jegyeket, meg minden. Remélem megértik majd, mit akarok...

Hajrá Sally, hajrá, hajrá. Megbírkózol te vele, okos kislény vagy te, biztosan megértik amit mondasz
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.07. 09:14)
Jó reggelt mindenkinek!
Engem is érdekel a link, ám! Tegnap csak azért nem kértem, mert így is besokkoltam magam. Az emeletünkön van egy fiatal pár, egy kis boxerük van és tegnap találkoztam velük. Az a kutya olyan sovány volt, hogy kilátszottak a bordái, meg a gerince. Nem tudom hogy beteg-e, vagy kínozzák, de ha legközelebb is ilyennek látom én esküszöm feljelentem őket! Bőgtem, mint az apátlan szamár, szóval nem hiányzott nekem még egy sokk tegnapra...

OFF vége
Sally, drága, mikor indulsz Londonba? Ja, amúgy a sztoridon jót kacagtam!
Ui:Davidünkről valami új hír?
Én nem hagynám annyiban. Én egyszer már telefonáltam anno névtelenül egy kutya ügyében.
David hír? Jaj, hogy ne volna. Áll a bál Davidéknél, mikor kiderült hogy GM direkt nem mondta meg DT-nek hogy terhes, csak miután már eltelt egy kis iső, hogy már túl késő legyen ahhoz, hogy tehessenek is valamit

Ajaj, igazából még nem tiszta előttem a dolog, de a legmegbízhatóbb források szerint is gáz van náluk, még mindig, csak nem mutatják.