David Tennant 2
2011. február 09. 15:00
I knew it
2011. február 09. 15:09
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.09. 15:00)
I knew it

Ez egyértelműen a nap, a hét, sőt, az év képe!
2011. február 09. 15:14
2011. február 09. 15:20
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Kerestem én is vicces képeket. Ez nagyon bejön!
Viszont találtam egy-két olyat is, ami nekem annyira nem tűnt viccesnek. De mindegy, ezeket hagyjuk is...
Viszont találtam egy-két olyat is, ami nekem annyira nem tűnt viccesnek. De mindegy, ezeket hagyjuk is...
2011. február 09. 15:46
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.09. 15:38)
Madonna?
Szerintem a Doctor nem szereti Madonnát
Szerintem a Doctor nem szereti Madonnát
Őszinte legyek? Ebben hasonlítunk ám egymásra a Dokival...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 10. 07:14
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.09. 15:00)
I knew it

Ó, a régi szép idők, amikor megpillantottam őt a DVD üzletem előtt...
kateblock
2011. február 10. 08:06
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.02.10. 07:14)
Ó, a régi szép idők, amikor megpillantottam őt a DVD üzletem előtt...
Azóta sem derült ki számomra pontosan, hogy a Doki hová ment olyan harci díszben... Kit akart lenyilazni? 
Davros? Dalek? Master?
Nos, emberkék. Úgy tűnik kiszivárgott egy felvétel, egy műsor, amiben David régebben szerepelt. A címe Terri McIntyre és David 2001-ben benne volt az egyik részben. Erről a részről senki nem tudott semmit, a youtubeon is csak egy pár másodperces valami volt feltöltve. Most, egy glasgowi gyerek, aki néhány hete rendezgette 'ős' VHS gyűjteményét, megtalálta ezt a részt és jószívűen felajánlotta egy fangörlnek aki már tölti fel megauplodra.
Sally Sparrow
2011. február 10. 08:51
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.10. 08:06)
Davros? Dalek? Master?
Nos, emberkék. Úgy tűnik kiszivárgott egy felvétel, egy műsor, amiben David régebben szerepelt. A címe Terri McIntyre és David 2001-ben benne volt az egyik részben. Erről a részről senki nem tudott semmit, a youtubeon is csak egy pár másodperces valami volt feltöltve. Most, egy glasgowi gyerek, aki néhány hete rendezgette 'ős' VHS gyűjteményét, megtalálta ezt a részt és jószívűen felajánlotta egy fangörlnek aki már tölti fel megauplodra.
Tehát hamarosan mi is láthatjuk, ha jól sejtem, kedves Kate.
2011. február 10. 09:17
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.10. 08:51)
Tehát hamarosan mi is láthatjuk, ha jól sejtem, kedves Kate.

Én biztosan. Ez és egy másik film hiányzik még az életemből, azokat még nem láttam. Ha bepótoltam, azt jelenti, hogy mindent láttam, amiben benne volt, kivéve a Rexet. A föld alól is sikerült előkotorni, hála x y emberkéknek és a doboznak
Nagyon furdallja az oldalam, hogy senki semmit nem tud róla, látni akarom. A screenshotok alapján ügyvédnek vagy valami irodai munkásnak tűnik.
A két magyar DT fan, akiket követtünk, levédték a tweetjeiket és pedig visszautasítottam a kérelmüket.
Egy kicsit hiányozni fognak az ökörségeik
Imádom, hogy valaki látta őt a DW-ban, és eyecandynek hívja és tehetséges színésznek, amikor még az eredeti filmet sem látta, csak a szinkronosat látta a tévében és abból sem minden epizódot
Sally Sparrow
2011. február 10. 09:34
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.10. 09:17)
Én biztosan. Ez és egy másik film hiányzik még az életemből, azokat még nem láttam. Ha bepótoltam, azt jelenti, hogy mindent láttam, amiben benne volt, kivéve a Rexet. A föld alól is sikerült előkotorni, hála x y emberkéknek és a doboznak
Nagyon furdallja az oldalam, hogy senki semmit nem tud róla, látni akarom. A screenshotok alapján ügyvédnek vagy valami irodai munkásnak tűnik.
A két magyar DT fan, akiket követtünk, levédték a tweetjeiket és pedig visszautasítottam a kérelmüket.
A szánalmas fangörl kategória tagjai néha viccesek tudnak lenni (olykor persze fárasztóak is) de röhögtem jókat a tweetjeiken
Imádom, hogy valaki látta őt a DW-ban, és eyecandynek hívja és tehetséges színésznek, amikor még az eredeti filmet sem látta, csak a szinkronosat látta a tévében és abból sem minden epizódot

Gratula neked! Hamarosan a Tennantológia tökéletes tudású doktora leszel!
Amúgy ne bánd, hogy nem láthatod az ökrök ökörségeit. Néha vicces ugyan, de egy idő után az embert csak bosszantja a hülyeség, szóval jobb ez így.
Amúgy az nem baj, ha valaki pár, na adj Isten egyetlen film után megállapítja egy színészről, hogy tehetség. Viszont az már gáz, ha ettől hú de nagy fannak hiszi magát, hiszen jóformán semmit sem tud az adott színészről. És sajnos egyesek ennél többet nem is akarnak tudni. Nekik pont elég a cukiság meg az eyecandység.
2011. február 10. 10:56
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.10. 09:34)
Gratula neked! Hamarosan a Tennantológia tökéletes tudású doktora leszel!
Ha leDOKTORálok belőle, kapok valamilyen ajándékot?
Sally Sparrow
2011. február 10. 11:30
|
|
|
2011. február 10. 11:36
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.10. 11:30)
Mit is kérjek akkor? hmm
Sally Sparrow
2011. február 10. 11:49
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.10. 11:36)
Mit is kérjek akkor? hmm
Itt van nekem Brendan, esetleg mellé valaki mást is? Tudom, párosan szép az élet, de mennyivel jobb lenne, ha ketten udvarolnának nekem, halmoznának el ajándékokkal, és legalább nem unatkoznék míg az egyik dolgozik

És ki lenne az a valaki más? Hátha tudok tenni valamit az ügy érdekében.
2011. február 10. 11:56
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.10. 11:49)
És ki lenne az a valaki más? Hátha tudok tenni valamit az ügy érdekében. 
Nem is tudom .. I've always fancied Mr Logan
2011. február 10. 12:08
|
|
|
2011. február 10. 12:17
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.10. 12:08)
Majd utánajárok a dolgoknak, de előbb tessék ledoktorálni.
Hoztam egy képet. Nagyon sajnálom, hogy nem egyedül ő van rajta, de így is jó, mert borzasztóan tetszik az arckifejezése.

Hoztam egy képet. Nagyon sajnálom, hogy nem egyedül ő van rajta, de így is jó, mert borzasztóan tetszik az arckifejezése.

Rose nekem sem a szívem rücske, de sebaj. Odaképezelem mellé sajátmagamat. Már is szebben mutat a kép
Pont ez a rész ment tegnap az AXN-en, na mondom, adjunk neki egy esélyt, nézzük meg, amúgy sincs más a tévében. Egyszerűen nem ment. A Doki magyar hangja nevetséges, Rose pedig úgy hangzik, mintha egér lenne és cincogna
Sally Sparrow
2011. február 10. 12:19
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.10. 12:17)
Rose nekem sem a szívem rücske, de sebaj. Odaképezelem mellé sajátmagamat. Már is szebben mutat a kép
Pont ez a rész ment tegnap az AXN-en, na mondom, adjunk neki egy esélyt, nézzük meg, amúgy sincs más a tévében. Egyszerűen nem ment. A Doki magyar hangja nevetséges, Rose pedig úgy hangzik, mintha egér lenne és cincogna
Ó, istenkém! Nem is meséltem! Valamelyik vasárnap az AXN-en elkaptam a Doctor Who-t. Hát...nem bírtam nézni! Borzalmas a szinkron! Rettentő! Egyszerűen nem illik Davidhez, úgyhogy el is kapcsoltam menten. Ez a szinkron teljesen elvette a kedvem a DW-től.
2011. február 10. 12:26
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.10. 12:19)
Ó, istenkém! Nem is meséltem! Valamelyik vasárnap az AXN-en elkaptam a Doctor Who-t. Hát...nem bírtam nézni! Borzalmas a szinkron! Rettentő! Egyszerűen nem illik Davidhez, úgyhogy el is kapcsoltam menten. Ez a szinkron teljesen elvette a kedvem a DW-től. 
Ha ha! A mai nap feladata, hozzuk vissza Grace kedvét. Ne menjen el tőle a kedved, kalóz öbölből free és elég hamar lejön.
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.