David Tennant 2
2011. január 19. 13:45
2011. január 19. 14:07
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ó, máj!
Az a sütis nagyon-nagyon ott van. Na meg az az első kép azzal az inggel meg nadrággal! Úristön!
A képregénytől meg éppen csak visítok...
Most buktam le, hogy már netezek...
A képregénytől meg éppen csak visítok...
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2011. január 19. 16:26
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.19. 14:07)
Ó, máj! Na meg az az első kép azzal az inggel meg nadrággal! Úristön!
Szegény Davidre mindent ráadnak.. pokrócot, asztalterítőt, függönyt
Nálunk szerintem nem fog megjelenni moziban, de képzelem mekkora lesz a röhögés, ha James beleesik a vízbe, kimászik onnan, bekopogtat valahová, hogy valaki adjon neki ruhát, a csalimenyasszony és ismerősei pedig türelmetlenül várnak a férjre, aki nagysokára, pokrócot és függönyt ruhaként használva, beszalad a templomba és úgy mondja ki az igent
2011. január 19. 16:32
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.19. 16:26)
Szegény Davidre mindent ráadnak.. pokrócot, asztalterítőt, függönyt
Nálunk szerintem nem fog megjelenni moziban, de képzelem mekkora lesz a röhögés, ha James beleesik a vízbe, kimászik onnan, bekopogtat valahová, hogy valaki adjon neki ruhát, a csalimenyasszony és ismerősei pedig türelmetlenül várnak a férjre, aki nagysokára, pokrócot és függönyt ruhaként használva, beszalad a templomba és úgy mondja ki az igent

Erre én már csak azt tudom mondani, hogy:
Amúgy más téma, érdeklődés folyt.köv.: Van Davidnek kedvenc írója, netalán kedvenc könyve? (Nekem ez fontos, sokat elárul az emberről.)
Bessie
2011. január 19. 16:42
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.19. 16:32)
Erre én már csak azt tudom mondani, hogy:
Amúgy más téma, érdeklődés folyt.köv.: Van Davidnek kedvenc írója, netalán kedvenc könyve? (Nekem ez fontos, sokat elárul az emberről.)
*Coming Doctor, I am here, running to you*
Kedvenc író, költő, könyv? Szereti a Zabhegyezőt és Shakespearet
2011. január 19. 16:45
Idézet (kateblock @ 2011.01.19. 16:42)
(such a geek Scottish skinny streak of nothing XD)
Nocsak, van egy közös pontunk! A Zabhegyező nálam is nagy kedvenc.
2011. január 19. 16:47
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.19. 16:42)
(such a geek Scottish skinny streak of nothing XD)
Nos, igazam volt. Valóban sokat elárul róla és még meg se lep.
Kedvenc film? (nem sorozat, film)
2011. január 19. 16:53
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.19. 16:45)
Nocsak, van egy közös pontunk! A Zabhegyező nálam is nagy kedvenc. 
Szerintem van több közös pontotok. Mindketten szeretitek a DW-t, Doctort, TW-t és John Simmet, nem?
2011. január 19. 17:01
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.19. 16:47)
Kedvenc film? (nem sorozat, film)
DW - The movie
2011. január 19. 17:04
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.19. 17:01)
DW - The movie
Szereti még az Audrey Hepburn, Sherlock Holmes, Laura Linney filmeket 
Audrey Hepburn kipipálva, Sherlock Holmes nálam nem akkora kedvenc, de mindenképpen bejövős, Laura Linney pedig imádatos!
kateblock
2011. január 19. 17:31
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.19. 17:04)
Audrey Hepburn kipipálva, Sherlock Holmes nálam nem akkora kedvenc, de mindenképpen bejövős, Laura Linney pedig imádatos!
Jó ízlése van, azt kell mondjam.
Szerintem minden rendben van az ízlésével a kaján és ruhákon kívül
Sally Sparrow
2011. január 19. 18:46
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.19. 17:31)
Szerintem minden rendben van az ízlésével a kaján és ruhákon kívül 
2011. január 19. 18:49
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Bár tulajdonképpen a ruháival sincs semmi probléma, vagyis van, de pontosítsunk:
a kaján és az ALKALMI ruhákon kívül
kateblock
2011. január 19. 19:21
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.19. 18:49)
Bár tulajdonképpen a ruháival sincs semmi probléma, vagyis van, de pontosítsunk:

Erre tudod azt mondta az egyik fangörl a fórumon, hogyha nem tud rendesen felöltözni egy premierre, inkább ne vegyen fel semmit és úgy menjen
2011. január 19. 19:27
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.19. 19:21)
Erre tudod azt mondta az egyik fangörl a fórumon, hogyha nem tud rendesen felöltözni egy premierre, inkább ne vegyen fel semmit és úgy menjen

kateblock
2011. január 19. 20:34
RT Covers party videó
Ahhoz képest, hogy 'csak' címlapokat adnak át, elég puccos ceremóniának tűnik.
A haj jó, lehetne jobb
de sebaj, cuki így is. Kissé kialvatlannak tűnik nekem. Aye, hülye Kate, hogy ne lenne, hiszen állanódan dolgozik és alvás zavarban szenved..
Képek. Itt & itt & itt nem tudom hogy mit csinál, gondolom lehajolt a színésznő előtt. Gondolom fan, és úgy gondolta ennél jobban nem tudja kifejezni iránta érzett imádatát.
Sajnos videó nem készült arról, hogy sajátmagának átadta az egyik címlapot
pedig megnéztem volna, egy büszke mosoly azért van ezen a képen. Ez a kép kicsit elgondolkodtatott. Phil, akivel együtt hülyült a DW fogatáson ... régi szép idők...
Pikcsör és másik pikcsör
Tessék megnézni ezt a képet is. David úgy vigyorog Karen mellett, mintha ő lenne az újságon Matt helyett.
Jobban örül ennek az elismerésnek, mint Karen.
Hiába, David le sem tagadhatná, hogy fanboy ... Vagy rosszabb, annak örül annyira, hogy 'Úr Isten, a 11-ik Doki útitársa mellett állok, Uram Isten, Uram Teremtőm'
Képek. Itt & itt & itt nem tudom hogy mit csinál, gondolom lehajolt a színésznő előtt. Gondolom fan, és úgy gondolta ennél jobban nem tudja kifejezni iránta érzett imádatát.
Tessék megnézni ezt a képet is. David úgy vigyorog Karen mellett, mintha ő lenne az újságon Matt helyett.
2011. január 20. 10:03
Idézet (kateblock @ 2011.01.19. 20:34)
RT Covers party videó
A haj jó, lehetne jobb
de sebaj, cuki így is. Kissé kialvatlannak tűnik nekem. Aye, hülye Kate, hogy ne lenne, hiszen állanódan dolgozik és alvás zavarban szenved..
pedig megnéztem volna, egy büszke mosoly azért van ezen a képen. Ez a kép kicsit elgondolkodtatott. Phil, akivel együtt hülyült a DW fogatáson ... régi szép idők...
Pikcsör és másik pikcsör
Jobban örül ennek az elismerésnek, mint Karen.
Hiába, David le sem tagadhatná, hogy fanboy ... Vagy rosszabb, annak örül annyira, hogy 'Úr Isten, a 11-ik Doki útitársa mellett állok, Uram Isten, Uram Teremtőm'

Jájj, köszi a képeket Kate! Hát nekem ez az öltözéke nagyon nem tetszett, bizonyos távolságból és szögből nehezen lehetne megkülönböztetni egy pizsamától. Az a papagáj ihlette nyakkendő pedig már egyenesen a "no comment" kategória. David azonban mindent egybevéve cuki, mint mindig, s én is simán kinézném belőle, hogy a Karennel közös képeit berakja a DW gyűjteményébe és alábiggyeszti a "Me and 11th's companion Amy Pond" feliratot.
2011. január 20. 14:03
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.20. 10:03)
David azonban mindent egybevéve cuki, mint mindig, s én is simán kinézném belőle, hogy a Karennel közös képeit berakja a DW gyűjteményébe és alábiggyeszti a "Me and 11th's companion Amy Pond" feliratot. 
Akkor caption that!
Gyerünk, hajrá, hajrá, várom mindenki captionjét a képhez
Doctor: How many times I've told you not to steal clothes from the past? Besides, it doesn't suit you, you look like an archelogist from 1920. Low cut and far too short. You're not coming with me, not in this .. How do people call it? Clothes?
Karen: Whacha sayin?'
2011. január 20. 14:28
Idézet (kateblock @ 2011.01.20. 14:03)
Doctor: "Jack requested your number and I gave it to him"
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.