már láttam az összes részét
Szeretitek a Twilight-ot???
2011. április 15. 22:35
Igen, olvastam mind a 4 könyvet, a filmeket is már láttam, de szerintem könyvbe sokkal jobb.
2011. április 24. 11:38
Én imádom és ki is olvastam mindegyik könyvet is
és eddi csak az első 3 részt láttam de majd megyek a 4.részre is moziba
2011. április 24. 11:42
én semleges vagyok.Nem utálom mert minek de nincs az az isten,hogy elolvassam. A sztorijától hányingert kapok ahogy meg van oldva, a filmeket sajnos láttam és elvesztegetett idő volt az életemből.
2011. április 24. 14:03
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
A könyvek nagyon jók, és élvezettel olvasom őket.
Hát a film viszont annál kevésbé nyerte el a tetszésemet. Számomra semennyire sem tudta visszaadni a könyv érzésvilágát, a színészek csapnivalók (a "jó" pasikról ne is beszéljünk.) Egyszer érdemes megnézi, de többször fölösleges. Egyetlen pozitívumot tudok felhozni, mégpedig, hogy a a farkasok viszont irtó cukik.
Hát a film viszont annál kevésbé nyerte el a tetszésemet. Számomra semennyire sem tudta visszaadni a könyv érzésvilágát, a színészek csapnivalók (a "jó" pasikról ne is beszéljünk.) Egyszer érdemes megnézi, de többször fölösleges. Egyetlen pozitívumot tudok felhozni, mégpedig, hogy a a farkasok viszont irtó cukik.
2011. június 25. 19:13
Mind a 3 részt láttam már és mind a 4 könyvet olvastam,hatalmas Twilight fan vagyok...
2011. június 25. 19:21
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
nem igazán jön be
nekem túl romantikus amit utálok
ezen kívül a benne lévő vámpírok szinte kicsit sem hasonlítanak a klasszikus vámpírokra csal alig valamiben
ettől függetlenül a barátnőim mindig elrángatnak az új részekre én meg mindig bele megyek mert azt hiszem hogy az a rész jobb lesz mint az előző de mindig tévedek úgyhogy végigásítozom az egészet
nekem túl romantikus amit utálok
ezen kívül a benne lévő vámpírok szinte kicsit sem hasonlítanak a klasszikus vámpírokra csal alig valamiben
ettől függetlenül a barátnőim mindig elrángatnak az új részekre én meg mindig bele megyek mert azt hiszem hogy az a rész jobb lesz mint az előző de mindig tévedek úgyhogy végigásítozom az egészet
1 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl
2011. június 25. 19:23
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
NEM! és büszke is vagyok rá
2011. június 26. 11:37
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
igen imádom és már az összeset láttam, vagyis ami kijött azt mindet
2011. június 26. 11:38
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Egyáltalán nem ! Elég volt az első részt végig szenvedni
2011. június 26. 11:44
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Isten ments
2014. július 11. 10:23
Én nagyon szerettem az egész családommal együtt az összes részt láttok anyum még a könyveket is kiolvasta
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.