Selena Gomez és Justin Bieber együtt
2011. január 05. 07:16
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
Ez undorító mert Justin folyamatosan váltogatja a barátnőid istenem döntse már el na most eldöntötte!De minden szónak egy a vége: SAJNÁLAK SELENA GOMEZ
2011. január 05. 12:06
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Uram atyám!Hogy lehettek ilyenek?
Oké.Tegyük föl, hogy járnak.Megjelennek képek, de ti kicsit sem tekintetek a dolgok mögé??
Selena pár hete nyilatkozza, hogy Justin egy****, és nem járna vele, nem szállt el ugyan, de nem hozzá való,-mondja Sel.Szerintetek képes lenne ilyen "sajtóhisztik" után járni vele?Igen, lehet hogy a menedzserek, vagy reklámcégek keze is benne van a dologban, hogy most "Ezt fogod mondani, mert a rajongóknak és a sajtónak erre van szüksége", de mivel megjelentek képek is, hát azért mi sem vagyunk hülyék, és bizonyosan meg tudjuk állapítani-vagy szabad szemmel, vagy programokkal-hogy igazak-e, és tényleg ők vannak e rajta?!Higgyünk elmosódott, a sztárokra kicsit sem hasonlító, gyenge, paparazziképeknek?Bár mondjuk az is igaz, hogy "Hová jutott ez a világ?!"
az embereket ma már mindennel meg lehet "etetni", csak nagy port kavaró reklámfogás legyen...
DE mindenesetre én nem hiszem ezt el, de ha igaz...
DE HA IGAZ!
Én csak sajnálni tudom őket.Selenának nincs kint a négy kereke, ha Justinnal kezd
És Bíbör pedig csak még jobban süllyedt a szememben, hiszen ötpercenként váltogatja a lányokat, amivel nem csak őket, saját magát is megalázza!
Oké.Tegyük föl, hogy járnak.Megjelennek képek, de ti kicsit sem tekintetek a dolgok mögé??
Selena pár hete nyilatkozza, hogy Justin egy****, és nem járna vele, nem szállt el ugyan, de nem hozzá való,-mondja Sel.Szerintetek képes lenne ilyen "sajtóhisztik" után járni vele?Igen, lehet hogy a menedzserek, vagy reklámcégek keze is benne van a dologban, hogy most "Ezt fogod mondani, mert a rajongóknak és a sajtónak erre van szüksége", de mivel megjelentek képek is, hát azért mi sem vagyunk hülyék, és bizonyosan meg tudjuk állapítani-vagy szabad szemmel, vagy programokkal-hogy igazak-e, és tényleg ők vannak e rajta?!Higgyünk elmosódott, a sztárokra kicsit sem hasonlító, gyenge, paparazziképeknek?Bár mondjuk az is igaz, hogy "Hová jutott ez a világ?!"
DE mindenesetre én nem hiszem ezt el, de ha igaz...
DE HA IGAZ!
Én csak sajnálni tudom őket.Selenának nincs kint a négy kereke, ha Justinnal kezd
2011. január 05. 12:14
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
@szaboniki, kedves!
Justin Bieber nem is tudja hogy létezel!Én inkább tisztában lennék azzal, hogy sosem lehet az enyém(Isten mentsen
),de gondolom nem is gondoltad komolyan(mert 11 évesek már azért is odavannak, ha folloowol twitteren xD)
2011. január 05. 13:08
|
|
dorcsi1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 131943 offline
|
az egy dolog hogy adott neki egy puszit az semmit se jelent vagy nagyon be lehettek rugva egyépéként is van barátnője
2011. január 05. 13:29
Idézet (szaboniki @ 2011.01.03. 18:55)
ez kamu
különben is Justin az enyém
különben is Justin az enyém
Egészségedre
Amúgy mindenki ott és úgy rontja el az életét, ahol és ahogy tudja.
1 felhasználónak tetszik:
vvivienne8
2011. január 05. 14:41
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Ditti 12
ezek nem ok! magyarazd meg h miert izmos a karja ott annyira neki.. meg a haja sem passzol..a valosagba meg egy gyerek.. semmi egyezes
De nehogy ezen lovagoljunk
jarnak akkor jarnak, ha nem nem
valamelyik nyilatkozhatna mar (es nem tagadast ertek ezalatt) mert mar telleg nemtudom mi lesz.. de az amerikai es foleg a lengyel rajongok megutaljak selenat
mindig azt lattam amikor allitolag Jasminevel jartak, ami nem is igaz. akkor legyelorszagiak irtak h Poland hates you jasmine xD
2011. január 05. 14:44
|
|
wiksa95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 131766 offline
|
TheSheryke2008
Egyáltalán nincs igazad!
Selena igazán normális celeb másokhoz képest... és ha beszólogat pár embernek attól miért lenne rossz?? Te még sosem mondtad meg az őszinte véleményedet másról? 18 éves még csak. A Demi Lovatos barátságáról meg annyit h nem is fikázta Demit.(pont). Majd ő eldönti h kivel barátkozik és kivel nem!És ha bajuk van egymással legyen bajuk. Attól h Demi fan vagy de Miley-t meg Justin-t nem szereted attól most miért kell így kiakadni? Mindenkinek meg van a véleménye Demiről is meg a sexvidijeiről, drogozásról(MErt az ember csak úgy nem kerül rehabra ennyi ideig:/ )...A tisztasággyűrűről meg nem tudok h fogadott volna iet Selena mert az Miley VOLT xD Meg tuti nem csak csókolgatták egymást a KaribTengereken::S:S:S:S
Egyáltalán nincs igazad!
Selena igazán normális celeb másokhoz képest... és ha beszólogat pár embernek attól miért lenne rossz?? Te még sosem mondtad meg az őszinte véleményedet másról? 18 éves még csak. A Demi Lovatos barátságáról meg annyit h nem is fikázta Demit.(pont). Majd ő eldönti h kivel barátkozik és kivel nem!És ha bajuk van egymással legyen bajuk. Attól h Demi fan vagy de Miley-t meg Justin-t nem szereted attól most miért kell így kiakadni? Mindenkinek meg van a véleménye Demiről is meg a sexvidijeiről, drogozásról(MErt az ember csak úgy nem kerül rehabra ennyi ideig:/ )...A tisztasággyűrűről meg nem tudok h fogadott volna iet Selena mert az Miley VOLT xD Meg tuti nem csak csókolgatták egymást a KaribTengereken::S:S:S:S
2011. január 05. 14:58
Hát nekem Selena a kedvenc sztárom és nem szívesen mondok ilyet de nagyon hülye mert:
1.justin fiatalabb
2.mert justinnak elvileg volt/van barátnője!!!
3.mert justin ronda!
De amúgy lehet hogy nem is ők azok szerintem az nem Selly.
1.justin fiatalabb
2.mert justinnak elvileg volt/van barátnője!!!
3.mert justin ronda!
De amúgy lehet hogy nem is ők azok szerintem az nem Selly.
2011. január 05. 15:13
|
|
Kriszta_Justin FANúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.21. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 135063 offline
|
Mi az h Justin ronda?
Momndjuk egyet értek veled h Selenával nem illenek össze!!
puszi
Momndjuk egyet értek veled h Selenával nem illenek össze!!
puszi
2011. január 05. 18:05
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
Ohh fúj.. egy 16 éves egy 18cal?? Ch ez nem számít liliomtiprásnak?? xD
najóh
Selenával semmi gond de hóddal annál több +o( +o(
najóh
Selenával semmi gond de hóddal annál több +o( +o(
2011. január 05. 18:43
|
tomcsi1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 128975 offline
|
selena nem akar tökéletes pasit
de ez a gyerek nem is pasi
de ez a gyerek nem is pasi
2011. január 05. 18:51
|
MadamAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 134451 offline
|
Háát.. Selena először azt nyilatkozza, hogy soha nem randizna Justinnal, asztán Justin, hogy JAAAAJJ... Szeretem Selenát és semmi nem állíthat meg! Asztán Selenának nem kell tökéletes pasi aztán meg ez... Szegénykém beadta a derekát. de nem kellett volna. Justin képe rohadt nagy és azt hiszi, hogy mindenki belé van zúgva de ez mahára nem így van... És tuti h Selnek sem jön be annyira, de 1 nem akarja tönkretenni a barátságukat, 2 szeretne már egy ténleg neki való pasit 3 elhiteti magával, ami nem igaz, h tetszik neki Justin
2011. január 05. 19:26
én szeretem mind a kettőjüket és örülök h együtt vannak!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.