Fúú am non csúnya ez a Justin gyerek tiszta RATYI pfőő!!!
Selena Gomez és Justin Bieber együtt
2011. január 04. 17:21
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
szeretem mind2jüket de nem szeretném ha együtt lennének bár ha igaz is akkor is az ő döntésük.
2011. január 04. 17:27
már láttam ezeket a képeket
na és ha járnak? mit kell ebből nagy ügyet csinálni
na és ha járnak? mit kell ebből nagy ügyet csinálni
2011. január 04. 17:30
Én régen nagyon szerettem Selenát, de a napokban megváltozott a véleményem úgy, hogy a kedvenceim közül is kivettem. Pontokba szedem, a döntésem okát ;
- Selena első beszólása Miley Cyrusnak, nagyon tetszett
( Azt mondta Mileyról, hogy nem nőtt fel. Ebben igaza van/volt. ) Hozzáteszem, itt még nem játszotta a jókislányt.
- Beszólt Justin Biebernek, ez is nagyon tetszett
Gondoltam, ha nincsenek együtt akkor miért is ne bánthatná 
- Majd később megjelentek olyan cikkek Selenáról, hogy mindig magát adja és ő milyen jó. ( Itt még el is hittem neki )
- Majd jött egy újabb cikk róla, amiben úgy beszélt a régi legjobb barátnőjéről ( itt valószínűleg Demire gondolt ), mintha valami olcsó kis senki lenne, meg hogy nincs bennük semmi közös. ( Itt már gondoltam, hogy ez nem volt szép tőle)
- Következő cikkben újra adta a jókislányt, azt mondta egyszer sem szállt el a hírnévtől. Pár sorral lentebb már az szerepelt, hogy új stílust vált, lentebb megint beszólt Deminek, vagyis a barátságukról tett szinte sértő megjegyzéseket.
Mostanság annyira játssza a "jókislányt", csak nem értem mire fől. Miden cikkben beszól valakinek, mire fel ? Azért, mert nagyon sok rajongója van. Demi Lovatonak is van sok rajongója, de mégsem száll el. Lehet, hogy kikerültek róla olyan cicimutogatós képek, de ő legalább nem játssza a jót. Még pár szó végszóként Sel nagyon mondja mennyire természetes, soha nem venne föl merész ruhákat - ahhoz képest az újonnan kijött képei, hát eléggé olyan vadak.. Másrészt mért alázza meg azt a fiút, akivel később járni fog ?? Azt mondta, soha nem fogja levenni a tisztasági gyűrűt...Elnézést, amióta Justinnal van nem hordja -.-
- Selena első beszólása Miley Cyrusnak, nagyon tetszett
- Beszólt Justin Biebernek, ez is nagyon tetszett
- Majd később megjelentek olyan cikkek Selenáról, hogy mindig magát adja és ő milyen jó. ( Itt még el is hittem neki )
- Majd jött egy újabb cikk róla, amiben úgy beszélt a régi legjobb barátnőjéről ( itt valószínűleg Demire gondolt ), mintha valami olcsó kis senki lenne, meg hogy nincs bennük semmi közös. ( Itt már gondoltam, hogy ez nem volt szép tőle)
- Következő cikkben újra adta a jókislányt, azt mondta egyszer sem szállt el a hírnévtől. Pár sorral lentebb már az szerepelt, hogy új stílust vált, lentebb megint beszólt Deminek, vagyis a barátságukról tett szinte sértő megjegyzéseket.
Mostanság annyira játssza a "jókislányt", csak nem értem mire fől. Miden cikkben beszól valakinek, mire fel ? Azért, mert nagyon sok rajongója van. Demi Lovatonak is van sok rajongója, de mégsem száll el. Lehet, hogy kikerültek róla olyan cicimutogatós képek, de ő legalább nem játssza a jót. Még pár szó végszóként Sel nagyon mondja mennyire természetes, soha nem venne föl merész ruhákat - ahhoz képest az újonnan kijött képei, hát eléggé olyan vadak.. Másrészt mért alázza meg azt a fiút, akivel később járni fog ?? Azt mondta, soha nem fogja levenni a tisztasági gyűrűt...Elnézést, amióta Justinnal van nem hordja -.-
2011. január 04. 18:05
|
|
allycullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 132984 offline
|
degááz.
selenától csak ennyi tellik?
selenától csak ennyi tellik?
2011. január 04. 18:08
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
ez nem olyan furi sztem, már korábban is összeboronálták őket, de lehet, hogy most aztán tényleg összejöttek! selena, egy nyálgépet választottál? juj, de rosszul jársz! XD

amúgy sztem nem igazán illenek egymáshoz....
amúgy sztem nem igazán illenek egymáshoz....
2011. január 04. 18:21
überlol
tiszta gyász pedig őt tartottam a legértelmesebb diznisnek...és tényleg csak tartoTTAM
2011. január 04. 18:28
:)cukik együtt!bár selena szerintem jobban illene davidhez!
2011. január 04. 18:52
|
|
Selena Clonjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.23. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 135123 offline
|
Aranyosak
2011. január 04. 18:52
csakhogy meglegyen az 500
szerk : 501-re sikeredett
szerk : 501-re sikeredett
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: