Selena Gomez és Justin Bieber együtt
2011. január 04. 14:21
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
jajj gyerekek.. ezeken a kepeken egyiksem ok
aZ elso nemtudom, de szerintem szerkesztett!! a madosodik nem igazi mert nezzetek.. http://www.bopandtigerbeat.com/wp-content/uploads/3416404.jpg selena mas szinu az az egyik es ez a WOWP forgatasan keszulo kep volt ahol selena david henriet puszilja meg.. az utolso meg vegkepp nem lehet justin mert nezzetek milyen izmos a karja.. szoval kizart.. csak 2 hasonlo vki
es amugy egyaltalan nem ez a faceja justinnak
2011. január 04. 14:22
MILEYFANBOGI- Már azt is leszedték, hamaros megpróbálják az öszzeset leszedni, én míg lehetett az öszeset leszedtem a számítógépemre! Már csak 1-2 helyen van fent :')
2011. január 04. 14:39
|
|
SellycicaMahomie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 4854 Csatolások: 2575 Azonosító: 139674 offline
|
Idézet (yourshawty @ 2011.01.04. 14:21)
jajj gyerekek.. ezeken a kepeken egyiksem ok
aZ elso nemtudom, de szerintem szerkesztett!! a madosodik nem igazi mert nezzetek.. http://www.bopandtigerbeat.com/wp-content/uploads/3416404.jpg selena mas szinu az az egyik es ez a WOWP forgatasan keszulo kep volt ahol selena david henriet puszilja meg.. az utolso meg vegkepp nem lehet justin mert nezzetek milyen izmos a karja.. szoval kizart.. csak 2 hasonlo vki
es amugy egyaltalan nem ez a faceja justinnak 
igazad van
2011. január 04. 15:02
|
|
wiksa95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 131766 offline
|
khm... én vagyok az egyetlen akit zavar h Selena oan mintha az anyja lenne?
Mármint nekem egyáltalán nincs bajom az ő kapcsolatukkal csak ez sem egy hétköznapi páros.
2011. január 04. 15:20
|
zsoficiXPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.17. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 138913 offline
|
Szálljon már le ez a Justin Selenáról. Egy: nem illik hozzá sem korban, meg amúgy sem. Kettő: OLYAN KIS NYOMAKODÓ, SZERINTEM SELENA NEM IS SZERETNE VELE JÁRNI. OLYAN KIS NYOMI JUSTIN BIEBER.(Csak a számai jók) Három: HAGYJA BÉKÉN SELENÁT!!!!!!!!!!!!˘.˘
2011. január 04. 15:38
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
ÓÓÓÓ
Selena azt hittem jobb az izlésed!
Eddig jó pasikat választottál pl: nick Jonas
de most te sokkal idősebb vagy ő még szinte gyerek!!!
De hát a te döntésed...
Selena azt hittem jobb az izlésed!
Eddig jó pasikat választottál pl: nick Jonas
de most te sokkal idősebb vagy ő még szinte gyerek!!!
De hát a te döntésed...
2011. január 04. 16:20
yourshawty
jajj gyerekek.. ezeken a kepeken egyiksem ok aZ elso nemtudom, de szerintem szerkesztett!! a madosodik nem igazi mert nezzetek.. http://www.bopandtigerbeat.com/wp-content/uploads/3416404.jpg selena mas szinu az az egyik es ez a WOWP forgatasan keszulo kep volt ahol selena david henriet puszilja meg.. az utolso meg vegkepp nem lehet justin mert nezzetek milyen izmos a karja.. szoval kizart.. csak 2 hasonlo vki es amugy egyaltalan nem ez a faceja justinnak
nem igaz, ezek ők
jajj gyerekek.. ezeken a kepeken egyiksem ok aZ elso nemtudom, de szerintem szerkesztett!! a madosodik nem igazi mert nezzetek.. http://www.bopandtigerbeat.com/wp-content/uploads/3416404.jpg selena mas szinu az az egyik es ez a WOWP forgatasan keszulo kep volt ahol selena david henriet puszilja meg.. az utolso meg vegkepp nem lehet justin mert nezzetek milyen izmos a karja.. szoval kizart.. csak 2 hasonlo vki es amugy egyaltalan nem ez a faceja justinnak
nem igaz, ezek ők
2011. január 04. 16:42
Mondjuk én régen nem gyűlöltem Justint , egyszerüen csak nem bírtam az arcát, de mióta úgymondva "próbált rappalni" azóta megfolytanám. Bár nem nézik ki belőlem, de imádom halgatni a rappat, de Justin biböré nekem egy paródiának hangzott, és nem is bírtam végighalgatni csak szenvedve! Gyülölöm!!!
2011. január 04. 17:02
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
Remélem Sel-ben jó pár pohárral volt... de nem a férjét keresi... mindenki csókol meg rossz embert...
de azért összejönniük nem kéne. Justin nem is néz ki jól... vézna, a hangja szar és ALACSONY!!!!!
2011. január 04. 17:03
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! Betojok!!!
2011. január 04. 17:04
Idézet (Mikayla @ 2011.01.04. 16:13)
képzeldjétek olyant olvastam hogy Selena David Hanrievel jár
Azt régen találták ki
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: