Selena Gomez és Justin Bieber együtt
2011. január 03. 18:54
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
Na kíváncsi leszek hogy erre mit lép Selena és Justin.. o.O"
Eléggé megdöbbentem, mert barátnak elmennek, de mint egy pár.. ez már elég túlzás xD remélem nem az lesz a következő hír hogy "Selena (v. Justin) beismerte: Tervezik a házasságot" :"D
Boroo;; na ez nagy volt xDDDD
Eléggé megdöbbentem, mert barátnak elmennek, de mint egy pár.. ez már elég túlzás xD remélem nem az lesz a következő hír hogy "Selena (v. Justin) beismerte: Tervezik a házasságot" :"D
Boroo;; na ez nagy volt xDDDD
1 felhasználónak tetszik:
Boroo
2011. január 03. 18:56
most miért nem tudod minden Justin/Selena fan örülni h együtt vannak?ők döntöttek így a rajongók elfogadják.
2011. január 03. 19:00
Kedves szabonika: ennek nincs sok esélye, mivel 11-12 lehetsz és magyar vagy, ennyi erővel én is lehetnék a abarátnője, pedig ki nem álhatom, de legalább idősebb vagyok 
Amúgy nem kamu, de megértem az érvelésed!
Amúgy nem kamu, de megértem az érvelésed!
2011. január 03. 19:00
nem látom a képeket... de egyszer aztmondja Selena, hogy Justin olyan mintha a testvére lenne, kisöccse, meg ilyenek, meg egy jó barát, de sosem jönne vele össze x), nemigaz, hogy nem tudják azt mindani, hogy igen együtt vannak, mért kell mindig csak pletyizni x)
2011. január 03. 19:01
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Már Te is, Selena?!
Hova fajul a világ?
2011. január 03. 19:01
nekem nem jeleníti meg a képeket
de azért meglepődtem
2011. január 03. 19:05
De igen Big.Hair.Girl
És ha nem jeleníti meg a képeket 3-4-5 oldalon (nemtudom melyikan) valaki feltöltötte! Amúgy most hallom, hogy letiltatták mindenhonan a képeket, még nem toom pontosan!
És ha nem jeleníti meg a képeket 3-4-5 oldalon (nemtudom melyikan) valaki feltöltötte! Amúgy most hallom, hogy letiltatták mindenhonan a képeket, még nem toom pontosan!
2011. január 03. 19:07
Kedves Coment olvasók! Olvassátok el!
A neonon sincsenek meg a képeket! Nagy port kavart, és hallom, ohgy mindenhonnan letiltatták, még utánajárok...
Akit érdekelnek a részletek írjon priviben és kövessétek selly twittjét!
A neonon sincsenek meg a képeket! Nagy port kavart, és hallom, ohgy mindenhonnan letiltatták, még utánajárok...
Akit érdekelnek a részletek írjon priviben és kövessétek selly twittjét!
2011. január 03. 19:13
Idézet (k.renáta @ 2011.01.03. 19:08)
az biztos h letiltatták mert sehol nincsenek már fent!
Letiltatták! Nem kamu! Utánajártam és a képeket még a magazinban se lehet mutatni egy ideje! Megjegyzem aki kicsit szeretne gonoszkodni, még szedje le a hírnek e képét, mert lehet azt is leszedik
2011. január 03. 19:15
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
éppen ettől féltem!!!!
Mindenki összeboronálta őket és még a végén maguk is összeboronálták magukat....tök durva hogy az egyik kedvencem összejött azzal a személlyel akit pár hónapja (március-április) megutáltam....
Mindenki összeboronálta őket és még a végén maguk is összeboronálták magukat....tök durva hogy az egyik kedvencem összejött azzal a személlyel akit pár hónapja (március-április) megutáltam....
2011. január 03. 19:15
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
igen én is néztem h eddig 4-5 oldalon is fent volt 3-4 órája szinte és már sehol nincs fent! azért sajnálom őket h még szilveszterkor sem lehetnek nyugton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.