Selena Gomez és Justin Bieber együtt
2011. január 03. 18:34
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Tinkerbell798 ez nagyon vicces volt!

Így igaz,most láttam be,hogy csak pletyó alapon megy az egész!
"utánnuk úsznak gumikacsa hátán"
aZ ÉV ARANYKÖPÉSE SZÁMOMRA!
annyira tuti,és vicces bejegyzés,hogy vicckönyvbe a helye!
Így igaz,most láttam be,hogy csak pletyó alapon megy az egész!
"utánnuk úsznak gumikacsa hátán"
aZ ÉV ARANYKÖPÉSE SZÁMOMRA!
annyira tuti,és vicces bejegyzés,hogy vicckönyvbe a helye!
2011. január 03. 18:35
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
hát ha nekem választanom kellett volna az tuti , hohy taylor lautner választottam volna....nem értem Selenat
2011. január 03. 18:37
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
Tinkerbell798! ismered a fényképezőgépen azt,hogy "zoom"? Ha igen akkor ne tegyél hülye kijelentést!
2011. január 03. 18:40
|
|
ichbinkrisztaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 129899 offline
|
Sel
Justinkával -.-"... rosszul leszek... hát nemigazán talál az összhang...
2011. január 03. 18:42
Kamu!
Kedves kbrigitta96 a tenger közepére zoomolnak??
Kedves kbrigitta96 a tenger közepére zoomolnak??
2011. január 03. 18:42
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Nem feltétlenül nem igaz, amikor Diana hercegnő még élt és az új pasijával nyaralt, simán fotózták őket helikopterből, úgy, hogy hajón voltak, plusz olyan is volt, hogy a vízbe úszkáltak, és azok a szemét paparazzik oda mentek hajóval és elkezdték őket fotózni. Ha ezt a példát vesszük akkor ez simán igaz.
2011. január 03. 18:43
Jah, kbrigitta96, és szerinted (tinkerbell) mikor kb. 100 méterre vannak a lesifotósok és egy besötétített kocsiablakba ami halad beültek és úgy fotózták le akkor komoly bajaid vannak! Nekik olyan gépük van, hogy azon 100×-an lehet zoomolni!
2011. január 03. 18:44
|
|
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline
|
most ezen mit kell kiakadni már megint? aztcsinál Selena amit csak akar, azzal jár akivel akar. nehogymár ti döntsétek el helyette, hogy kivel járhat meg kivel nem. voltatok már szerelmesek? az nemúgy megy, hogy jéé, az a fickó híres, meg nyávogósan énekel, akkor nemszeretek bele. és ha Selena vele boldog, akkor nektek meg nemmindegy? én sok sikert meg boldogságot kívánok nekik. félreértés ne essék...rühellem Justinkát.
2011. január 03. 18:46
kedves selena a sztár és kbrigitta96 száljatok le rólam de nagyon gyorsan... Tudom igen tudom, hogy van zoom mivel nekem is van fényképezőgépem.. Nme élek USA-ban és nem vagyok paparazzi úgyhogy nem értek ehhet.. hagyjatok már békén -.-
sztárcsaj : nagyon örülök, hogy tetszett
Legalább egyesekkel ellentétben te a pozitív részét nézted a bejegyzésemnek
sztárcsaj : nagyon örülök, hogy tetszett
2011. január 03. 18:51
Én mindkettőjüket bírom
De szerintem se nagyon illenek össze...De az ő dolguk, ha nekik így jó akor legyenek boldogok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: