Selena Gomez és Justin Bieber együtt
2011. január 03. 18:16
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Hát drágáim a szerelem vak, ehhez nincs mit hozzá fűzni. Az ő döntésük, ha boldogok együtt akkor legyen, bár Selly szerintem jobbat érdemelne, de ha így boldog akkor nekem ez a büdös kölök is megfelel.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2011. január 03. 18:16
|
|
alexacska9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 13 Csatolások: 1 Azonosító: 142430 offline
|
mindent bele justin kell neked :*:*
2011. január 03. 18:17
|
|
löjtőkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 135034 offline
|
El tudom képzelni, hogy ki vannak most akadva a JB fanok
)
)... és szerintem az már beteges (bocsi fanatikus fanok) hogyha azért utálja meg valaki Selenát mert Bieberrel jár... miért? azt hiszik a fanok, hogy ők fognak összejönne Justinnal?? Selena nem csúnya lány. sőt. És ezt Bieber is észrevette
:D Igaz én Demi párti vagyok de azért Selenát nem kell emiatt szidni/sajnálni xD
2011. január 03. 18:19
Én nem ítélem el (najó... elítélem, csak nem írom le
), hogy együtt vannak. Ha Selena boldog ezzel a kölyökkel, akkor sok boldogságot.
2011. január 03. 18:22
|
|
Hippi_Babuszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 142202 offline
|
pff... más hozzáfűznivalóm nincs xD
2011. január 03. 18:26
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Kedvelem Selly-t, de Justint ki nem állhatom! Egy kicsit gusztustalannak tartom a dolgot, de ettől függetlenül örülök, hogy Sel azért boldog. 
Ha neki így jó, ám legyen. Elvégre mi nem szólhatunk bele, ez csakis az ő döntésük.
Ha neki így jó, ám legyen. Elvégre mi nem szólhatunk bele, ez csakis az ő döntésük.
2011. január 03. 18:27
Idézet (Especial @ 2011.01.03. 17:58)
Mielőtt a esküvőre készülődnétek várjátok meg a hivatalos és megerősített híreket is. Lehet, hogy csak baráti üdülés volt. Napvilágot láttak további képek, ahol ott szerepel Selena unokatesója is. És nem hinném, hogy 3-asban randizgattak volna. És, hogy juthat fel egy paparazzi egy magán jachtra? Túl beállított képeknek tűnnek. Szerintem ezt a "kapcsolatot" csak a média találta ki. Sok ilyen érdek kapcsolat van a sztárvilágban, főleg Amerikában. Pénz beszél, kutya ugat.
Köszönöm, hogy valaki leírta. Teljes mértékben egyet értek.. amúgy is egy hajóra, hogy kerülnek lesifotósok??Utánuk mennek egy gumikacsa hátán??
2011. január 03. 18:29
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nem értem mi értelme ennek a sok gyűlölködő hozzászólásnak. Selena okos lány, biztos volt valami oka, hogy nem Taylor Lautnert választotta, vagy valaki mást. Ha Selena Justinnal érzi jól magát, akkor el kéne fogadni és nem pedig sajnálkozni...Ha együtt érzik jól magukat, együtt érzik jól magukat, nem lehet mit tenni.
2011. január 03. 18:29
Mem illenek össze apszolut!!!!
De hogy lehettek ilyen hülyék,hogy haggyák magukat lefotózni:D
De hogy lehettek ilyen hülyék,hogy haggyák magukat lefotózni:D
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.