Most nagyon nagyon nagyot csalódtam Selena Gomez-ben!!!
Selena Gomez és Justin Bieber együtt
2011. január 03. 16:38
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Ezt.Nem.Hiszem.El.
Hogy járhat egy péeszű ember bíbörrel??
(már bocsi fanok) És nem is illenek össze
2011. január 03. 16:39
mikor én suliban megláttam a képeket...mondom te jó isten...
selnek hogy lehet ennyi esze?!2 évvel idősebb
és nem is illenek össze
selnek egy PASI KELL!!!! nem egy pisis...
selnek hogy lehet ennyi esze?!2 évvel idősebb
és nem is illenek össze
selnek egy PASI KELL!!!! nem egy pisis...
2011. január 03. 16:40
|
|
Nana.Búj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 43 Csatolások: 7 Azonosító: 140850 offline
|
jajj mi az, h csalódtatok benne.? ugyan már.. hiszen nem is ismeritek, akkor meg, h csalódhattok benne.? ez a zenéitől független..max amiatt csalódhatnátok.. de emberileg azt se tudjátok kicsoda..akkor meg hogy okozhat csalódást.? azzal van, akivel szeretne. (vagy akivel éppen azt mondják a menedzserei, h lennie kell..)
1 felhasználónak tetszik:
Tjaaash
2011. január 03. 16:41
Nemrég még azt nyilatkozta Selena, hogy neki nem kell pasi!!!! De durva!!! És hazudott, már ha ez az egész történet igaz!!!!
Amúgy ez a nyálgép Justin nem azzal a másik csajjal, a Jasminnal vagy kivel járt???? Amúgy azt a csajt meg totál nem ismerem...
Justinnak csak a nála híresebbek kellenek!!!! Most nagyot csalódtam Selenában, ha ez igaz!!!;(
2011. január 03. 16:43
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
pffff.... Jajj Selly mindig arról beszél h most semmi féle képpen nemférne neki bele az életébe egy kapcsolat meg h neki jó egyedül... komolyan semmi bajom ezzel a justin gyerekkel úgy alapvetően de Selena ne h már pont egy ilyet foglyon ki magának... cingár, kicsi is, semmi izomzat..
Remélem hamar megjön az esze!!
2011. január 03. 16:46
Szerintem Selena előveheti a ruhásszekrényt mert ott igazán van ízlése de pasi téren pf...Imádom meg minden,de Bíbörke jól ujja köré csavarta
2011. január 03. 16:46
Mondjuk mind ketten tudnak szinészkedni (ez fájt nekem Justin részéröl
), de ezzel a szomorú titanik másolatos szerelemmel szerintem senkit nem győznek meg
>_>
2011. január 03. 16:49
ha Justinhoz is eljutnak a képek majd szakít Selenával mint ahogy Jasminevel tette amikor kiderült a smárolos kép a kocsiban XDDDDD
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
Azt hittem Selenának jobb ízlése van :'(
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Sel Es JB?Na ne mar.Egyaltalan nem illenek ossze es mellesleg Biborke 2 evvel fiatalabb Selenanal.A vegen meg Selena is ilyen kis nyalas zenet fog jatszani mind ez a kis ipse.
2011. január 03. 16:53
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
úristen o.O
sokkot kaptam...
sokkot kaptam...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.