Selena Gomez és Justin Bieber együtt
2011. január 03. 16:20
u.i.:Amilyennek J-t ismerem nem sokáig fogja húzni Selena mellett.szerintem most csak azért van vele hogy híresebb legyen....és ez szánalmas.
Ha igazán szereti Sellyt akkor legyen vele.És ne másért.
És 1et értek NicoleAndersonFaan
ha megbántja Sellyt együtt kapjuk el
:/
Ha igazán szereti Sellyt akkor legyen vele.És ne másért.
És 1et értek NicoleAndersonFaan
2011. január 03. 16:22
|
|
Picúr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 979 Csatolások: 0 Azonosító: 131086 offline
|
aranyosak csak Selena idősebb egy kicsit! ÉS így aranyosak meg midden,de szerintem egy Nick Jonas vagy egy Sterling Knight illene vagy akár David Henrie de ő tudja az ő döntése :/
2011. január 03. 16:22
|
|
Vikkííúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 140010 offline
|
Egyik barátnőm apja a Disneynél dolgozik és ő ismeri Selenáékat és a barátnőm mondta h Jusitin beszólt vmit Selenának Selena meg azt nyilatkozta h milyen dinka meg h elvan szálva Justin magától és rá 2 hétre mondták azt h eggyütt vannak de ezek a képek Majd megmondjuk a magunkét Selenának XD
2011. január 03. 16:25
Justin tényleg fiatal egy kicsit Selenához, de az Ő dolguk, ebbe nem kellene nekünk "beleszólnunk". Ha ők szeretik egymást, akkor hadd tegyék, szabad emberek, mint mi. A normális embereknek sem szóltok be, hogy "hé te, túl fiatal vagy hozzá!", úgyhogy róluk is le lehetne szállni.
ui: Én személy szerint örülök annak, hogy így "összejöttek", örülök, hogy a két nagy kedvencem boldog (remélhetőleg).
ui: Én személy szerint örülök annak, hogy így "összejöttek", örülök, hogy a két nagy kedvencem boldog (remélhetőleg).
Bocsi a méretét nem tudom váltani, és bocsi a Just Jared képeket de csak abban találtam...
Selenának elment az esze, h képes összeállni egy ilyennel???
2011. január 03. 16:28
hát nem is tudom,ha boldogok egymás mellett akkor sok szerencsét nekik
2011. január 03. 16:28
Fúj!! Ez valami borzasztó! Ezzel a taknyossal (párdon) hogy lehetett ilyen hülye a Selly hogy össze áll ezzel a......!
Selenának elment a józan esze.
Selenának elment a józan esze.
2011. január 03. 16:29
NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! Ha nem látnám képen, el sem hinném!!!! Selenának elment az esze! Litániát tudnék írni még erről, de inkább nem, senki sem járna jól!
2011. január 03. 16:37
|
BieberDuduúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 140757 offline
|
ááá mikor meghallottam tejesen besokkoltam.
Imádom Justin... Selenát is.. de ezt nagyon nem kéne erőltetniük..Selena idősebb nála.. Justin még ne legyen együtt egy ilyen érett nővel..ráadásul tényleg nem érnek össze.És ezt most nem féltékenységből mondom.. mert én szeretném,hogy Justin boldog legyen...
de ez csak egy vélemény.
Imádom Justin... Selenát is.. de ezt nagyon nem kéne erőltetniük..Selena idősebb nála.. Justin még ne legyen együtt egy ilyen érett nővel..ráadásul tényleg nem érnek össze.És ezt most nem féltékenységből mondom.. mert én szeretném,hogy Justin boldog legyen...
de ez csak egy vélemény.
Na ne! Biztos nem! Ez szörnyű, borzasztó és hányingerem van tőle! Istenem vannak 100-szor jobb pasik is és miért egy 167 éves gyereket választott! Ez most nagyon rosszul esett Selena!
1 felhasználónak tetszik:
ivonn a demi fan
|
BieberDuduúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 140757 offline
|
illetve illenek*
2011. január 03. 16:38
|
|
SneakerNightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 140244 offline
|
Kicsit csalódtam Selben, hiszen ő egy érett, okos, tehetséges nő, Dzsäszintka meg pontosan ennek az ellentettje. Örülnöm kéne, hogy Selena boldog, de valahogy mégsem tudok.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.