Cher Lloyd mégis inkább Jay-Z-t választotta, legalábbis a jelenlegi információk szerint.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cher Lloyd Jay-Z-vel kötött szerződést
2011. január 02. 18:18
2011. január 02. 18:44
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
annyira uncsi már hogy ez megy 1hónapja hogy "ezzel szerződik.. á nem mégsem mégis ezzel szerződik, ja nem mégis ezt meg azt választotta" -.- de amúgy jó cikk
2011. január 02. 19:02
Szerintem egyszerű a dolog: ha nem akartok több ilyen cikket olvasni, a cím elolvasása után ne kattints rá. Jobb lenne neked is, nekem is.
Hidd el, én ugyanezt teszem, ha látok pl.: Egy DzsásztinÁs cikket.
2011. január 02. 19:15
hátén még nagyon nem hallottam énekelni de ha tényleg annyira jól énekel mint ahogy mondják(amit nagyon kétlek a mai zeneiparban) akkor nagy jővő áll előtte.
Cynthia:
sajna vannak olyanok akik csak azért írnak ilyeneket hogy gyarapítsák a fórumos hozzászólásaikat.mindig lesznek ilyenek az elején én is ilyen voltam de aztán már haladok(remélem).ez az egyik a másik meg az,mindig lesznek ilyenek de én csak azt tudom neked ajánlani ha idegesít,akkor ne írj több cikket és megvan oldva a probléma.
Cynthia:
sajna vannak olyanok akik csak azért írnak ilyeneket hogy gyarapítsák a fórumos hozzászólásaikat.mindig lesznek ilyenek az elején én is ilyen voltam de aztán már haladok(remélem).ez az egyik a másik meg az,mindig lesznek ilyenek de én csak azt tudom neked ajánlani ha idegesít,akkor ne írj több cikket és megvan oldva a probléma.
2011. január 02. 19:55
ki is pontosan ez a Cher Lloyd? Ja és előre leszögezem, h aki nem bírja elmagyarázni, csak iylenekt tud írni, h "úúúristen ezt nem tudood?", az inkább ne is válaszoljon!
2011. január 02. 20:07
Idézet (Lolita007 @ 2011.01.02. 19:55)
ki is pontosan ez a Cher Lloyd? Ja és előre leszögezem, h aki nem bírja elmagyarázni, csak iylenekt tud írni, h "úúúristen ezt nem tudood?", az inkább ne is válaszoljon!
Ő az angol X-faktorban volt.
Idézet
Az X Faktorban 14 évesen is meghallgatták, ám akkor a mentorok nem juttatták tovább, mivel elég fiatal volt, és a hangja is elég éretlen volt. Korábban nyári táborokban is fellépett, s Cher elmondása szerint a műsorára a vélemények elég megosztóak voltak.
2010-ben az X Faktor meghallgatásán Keri Hilson-tól a Turn My Swag On-t adta elő, majd a táborban a Viva La Vida rapesített – Cher által átvariált változatát hallhattuk tőle. A mentorok házában a Cooler Than Me-vel rukkolt elő, ám torokgyulladása miatt nem tudta befejezni a dalt. Kapott egy második esélyt is, ám akkor sem sikerült neki. Mindezeket leszámítva Cheryl Cole beválasztotta a döntőbe jutott lányos szekcióba, azaz a saját mentoráltjai közé.
by adatlapja. 2010-ben az X Faktor meghallgatásán Keri Hilson-tól a Turn My Swag On-t adta elő, majd a táborban a Viva La Vida rapesített – Cher által átvariált változatát hallhattuk tőle. A mentorok házában a Cooler Than Me-vel rukkolt elő, ám torokgyulladása miatt nem tudta befejezni a dalt. Kapott egy második esélyt is, ám akkor sem sikerült neki. Mindezeket leszámítva Cheryl Cole beválasztotta a döntőbe jutott lányos szekcióba, azaz a saját mentoráltjai közé.
2011. január 02. 20:11
amúgy azóta énis elolvastam 
de azért köszi a kárpótlást!
2011. január 02. 20:50
Idézet (Lolita007 @ 2011.01.02. 20:11)
amúgy azóta énis elolvastam
nincs mit.nem szeretek rosszbalenni olyan emberekkel akiket még nem ismerek annyira,csak egy-két hozzászólásból.
2011. január 02. 23:51
|
|
anniechelonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 67 Csatolások: 1 Azonosító: 140041 offline
|
Szerintem meg mindegy, hogy kinél szerződik le, így is úgyis siker
2011. január 03. 11:54
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Hát, szerintem tök mindegy, hogy Cher kivel köt szerződést, mert a fantasztikus hangja és az egyéni stílusa révén úgyis sikeres lesz előbb-utóbb. Inkább előbb. Bírom a csajt.
2011. január 03. 11:57
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Idézet (Linnéa @ 2011.01.02. 19:02)
Szerintem egyszerű a dolog: ha nem akartok több ilyen cikket olvasni, a cím elolvasása után ne kattints rá. Jobb lenne neked is, nekem is.
Hidd el, én ugyanezt teszem, ha látok pl.: Egy DzsásztinÁs cikket.
Én minden Justinos cikket elolvasok, ne hogy véletlenül lemaradjak olyan hatalmas információról, minthogy Justinka nekiment egy üvegajtónak, vagy nem gépezhet éjfél után.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: