1-5-ig mennyire szereted az osztályodat?
2011. július 12. 20:32
5/4, a beképzelt és bunkók miatt
igaz ez csak 2-3 emberke, de akkor is >.<
2011. július 12. 20:33
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
5/1 egyszerűen utálom őket.
2011. július 12. 20:34
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
5
eznemrövid!
2011. július 12. 20:39
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
-100
2011. július 12. 20:49
5/4 ,a csökkent értelműek miatt,
de összességében jó az osztályközösség
2011. július 12. 20:50
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
[
Haha
É szigorúbb leszek..
3,5, mert vannak rendes emberek, de vannak akiket utálok, de igazából tavaly jobban összejöttünk, mikor 5 napig együtt voltunk, rájöttem, hogy pár embert, akiket eddig utáltam annyira nem is rémesek
De van, akivel ezt csinálnám: :
Főleg glamster.candy-t aki már vagy 100x regisztrált ide és minduntalan zaklat és nem győzöm tiltani az adatlapjait
Idézet (nklaudia98 @ 2011.06.30. 13:22)
5/5.
Szerintem a mi osztályunk nagyon jó.Vannak egyéniségek, és szerintem 3-4 ember kivételével, mindenki rendes.
Szerintem a mi osztályunk nagyon jó.Vannak egyéniségek, és szerintem 3-4 ember kivételével, mindenki rendes.
Haha
3,5, mert vannak rendes emberek, de vannak akiket utálok, de igazából tavaly jobban összejöttünk, mikor 5 napig együtt voltunk, rájöttem, hogy pár embert, akiket eddig utáltam annyira nem is rémesek
2011. július 12. 23:20
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
legyen olyan 4,5/5. jó osztály vagyunk, de jön egy csaj (én nem ismerem), akit úgy írnak le, mint a barátnőjét, akit majdnem megtéptem. kíváncsi leszek, hogy hogy borzolja a kedélyeket.
osztályfőnököm meg valami katasztrófa, abba beleszól, hogy hogy romboljam az életemet, de előtte, amikor erre a témára került a sor pedig a kolgét mosolyát villantotta felém. ha van jelentkező szívesen átadom, nem fog hiányozni
osztályfőnököm meg valami katasztrófa, abba beleszól, hogy hogy romboljam az életemet, de előtte, amikor erre a témára került a sor pedig a kolgét mosolyát villantotta felém. ha van jelentkező szívesen átadom, nem fog hiányozni
2011. július 20. 15:57
5/5
Imádom az osztályom! Mind őrültek:D Az offőnk (aki egyben a hitten tanárunk is már 8 éve! :'DD) egy mániákus horgász, és folyton a kamaszkorról akar beszélni meg a lelki problémáinkról :'D A legjobb barátaim Panni, Enci, Kitti, Dávid (aki pont idén fog elmenni és emiatt iszonyatosan szomorú vagyok), Gerii, Bence, Velk, Kicsi(amúgy Vanda, de olyan kis alacsony, hogy mi csak így hívjuk:'D).. Ők az én igazi! barátaim, rájuk mindig számíthatok! Sajnálattal látom, hogy sokan egyest meg kettest adtak az ötből, és nagyon örülök, hogy nekünk ilyen jó az osztályközösségünk! És ezt mi sem bizonyítja jobban mint, hogy nyáron se bírjuk ki egymás nélkül és folyton a városban lógunk együtt! Iszonyatosan hiányozni fog mindenki onnan, ha jövőre elballagunk! Rémes lesz, biztos, hogy napokig fogok emiatt sírni! A legszebb emlékeim az osztálykirándulások és osztálybulik! Örökre szívembe zártam őket!
:heart
Imádom az osztályom! Mind őrültek:D Az offőnk (aki egyben a hitten tanárunk is már 8 éve! :'DD) egy mániákus horgász, és folyton a kamaszkorról akar beszélni meg a lelki problémáinkról :'D A legjobb barátaim Panni, Enci, Kitti, Dávid (aki pont idén fog elmenni és emiatt iszonyatosan szomorú vagyok), Gerii, Bence, Velk, Kicsi(amúgy Vanda, de olyan kis alacsony, hogy mi csak így hívjuk:'D).. Ők az én igazi! barátaim, rájuk mindig számíthatok! Sajnálattal látom, hogy sokan egyest meg kettest adtak az ötből, és nagyon örülök, hogy nekünk ilyen jó az osztályközösségünk! És ezt mi sem bizonyítja jobban mint, hogy nyáron se bírjuk ki egymás nélkül és folyton a városban lógunk együtt! Iszonyatosan hiányozni fog mindenki onnan, ha jövőre elballagunk! Rémes lesz, biztos, hogy napokig fogok emiatt sírni! A legszebb emlékeim az osztálykirándulások és osztálybulik! Örökre szívembe zártam őket!
2011. július 20. 16:05
4.5/5 nagyon jó osztály jött össze, mivel ez volt az első évünk, vannak nagyon jófejek, de van egy-két ember, aki nem szimpatikus, meg akiket kiközösítenek
2011. július 20. 16:16
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Eddig senki sem adott szinte 5/5-öt, hát én sem fogok...
5/4,9
, mert nálunk is megvan a klikkesedés, de mondjuk engem nem zavar, azért jó osztályunk van... kiállunk egymás mellett, még akkor is ha sz*rban van a haza!
5/4,9
2011. július 20. 20:41
|
|
Maggie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.15. Hozzászólás: 948 Csatolások: 4686 Azonosító: 43704 offline
|
5/ nem tudom hogy 1 vagy 2... Mert osztályközösség az nuku, osztályfőnök szarik mindenre, csak a kis kedvenceket 'szereti', sok a klikk, ha valaki nem megy a csorda után az már hülye és egyéb jelzők (pl. egyszer valaki kitalálta, hogy lógjunk el egy óráról, de nem mindenki ment és így már jöttek a "nem értem ez meg ez miért nem tud eljönni? most mi is szívunk" sugdolózások...) -.- Bár vannak páran akiket szeretek.
szóval inkább 5/1.
szóval inkább 5/1.
2011. július 20. 20:44
5/4 Nagyon jó osztályom van, de van pár ember akiket annyira nem bírok. És megy a klikkesedés is.
2011. július 20. 20:51
5/4
jó az osztályunk csak nem mindig vagyunk összetartóak és kialakultak egyéni csoportok akik szidják egymást.
és az osztályfőnököm katasztrofális de a nevére legyen írva,hogy ő mindig csak jó akar
2011. július 20. 22:08
Úgy ötödikig meg voltam az osztályommal,pár embert még most is elviselek/szeretek.
Pár ember meg mindenkinél jobbnak érzi magát.
Ha valakinek nincs nagy szája meg nem beszólós akkor az egy lúzer nálunk.Elnézést a csúnya szavakért de nálunk rengeteg a hülye p*raszt meg a beképzelt p*csa.
Az osztályfőnököm meg egyszer a hátam mögött le k*rvázott szóval most már róla is meg van a véleményem.
5/2
Pár ember meg mindenkinél jobbnak érzi magát.
Ha valakinek nincs nagy szája meg nem beszólós akkor az egy lúzer nálunk.Elnézést a csúnya szavakért de nálunk rengeteg a hülye p*raszt meg a beképzelt p*csa.
Az osztályfőnököm meg egyszer a hátam mögött le k*rvázott szóval most már róla is meg van a véleményem.
5/2
2011. július 20. 22:09
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
5, mert egy nagyon hülye osztály
2011. július 21. 09:16
5/0
de szerencsére szeptembertől új suli,meglátom velük mi lesz
de szerencsére szeptembertől új suli,meglátom velük mi lesz
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: