Most lettem középsulis,tegnap ismertem meg az osztályom,eddig 5/5.(Persze ez csak első megnyilvánulás még változhat.)
Ami pedig a régi osztályomat illeti 5/1,örülök h már nem vagyok velük összezárva.
1-5-ig mennyire szereted az osztályodat?
2015. szeptember 06. 16:53
5/5...nagyon, de nagyon hangosak tudnak lenni, viszont szerintem maga az osztályközösség nagyon jó. Senki nem csúfolódik, mindenki elvan mindenkivel
2015. szeptember 06. 16:54
|
|
Hazza-FootballGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.01. Hozzászólás: 330 Csatolások: 178 Azonosító: 228585 offline
|
5/5. Imadom őket!
2016. február 19. 17:14
Idézet (ScreamQueen @ 2016.02.19. 17:11)
5/1
A világ legrosszabb osztálya. Nem fog hiányozni senki sem,ha elballagok.
A világ legrosszabb osztálya. Nem fog hiányozni senki sem,ha elballagok.
Nice. Legalább nem csak én vagyok így.
2016. február 19. 19:33
5. Bár egy nagyon hülye osztályba járok ahol a fiúk mindig minden hülyeséget találnak ki de irtó jó őket nézni ahogy elvannak a maguk dolgával.
2016. február 19. 19:45
5/4,5
vannak jó fej emberek és vannak természetesen olyanok is, akik ha majd, ballagok nem fognak hiányozni.
vannak jó fej emberek és vannak természetesen olyanok is, akik ha majd, ballagok nem fognak hiányozni.
2016. február 19. 21:51
5/1.5. A fiúk közül csak két embert kedvelek, a lányok közül viszont senkit. Szinte úgy érzem már, hogy beleőrülök ebbe a sok önbizalomhiányos és kreativitástól abszolút mentes tinipcsák örökös versengésébe, miközben azzal próbálnak a lelki problémáikon segíteni, hogy másoknak teszik pokollá az életét. És persze ha valaki máshogy gondolkodik, máshogy választ és máshogy teszi a dolgait, egyből ő lesz a freak. Nájsz.
1 felhasználónak tetszik:
kovi2
2016. február 19. 22:59
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
5/2.
A lányok társasága közül csak a negyedét kedvelem, a fiúk közül pedig 2-t. Hangosak, előítéletesek, kihívóak, beképzeltek, cselesek. Nem sokan fognak hiányozni.
A lányok társasága közül csak a negyedét kedvelem, a fiúk közül pedig 2-t. Hangosak, előítéletesek, kihívóak, beképzeltek, cselesek. Nem sokan fognak hiányozni.
1 felhasználónak tetszik:
kovi2
2017. február 03. 13:59
5/4
Nagyon szeretem az osztályomat,de van néhány ember akit ki nem állhatok..
Nagyon szeretem az osztályomat,de van néhány ember akit ki nem állhatok..
2017. február 03. 17:18
5 / 3
Igaz, eddig még csak másfél év alapján tudok ítéletet mondani, de annyira előítéletes, gyerekes, bunkó és pofátlan embereket én még nem láttam, mint amilyen a fiúk 99%, és a lányok 70%-a. Fájó belegondolni, hogy ez talán tizenkettedikig nem is fog változni, ergo még négy és fél év összezárva olyan barmokkal, akik röhögnek azon, ha a másik összeesik a sírástól, klassz.
Igaz, eddig még csak másfél év alapján tudok ítéletet mondani, de annyira előítéletes, gyerekes, bunkó és pofátlan embereket én még nem láttam, mint amilyen a fiúk 99%, és a lányok 70%-a. Fájó belegondolni, hogy ez talán tizenkettedikig nem is fog változni, ergo még négy és fél év összezárva olyan barmokkal, akik röhögnek azon, ha a másik összeesik a sírástól, klassz.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.