1-5-ig mennyire szereted az osztályodat?
2014. december 18. 14:57
5/3 Vegyes társaság. Van akit nagyon kedvelek, van, akit utálok, és van aki közömbös.
2014. december 21. 08:01
5/4-3 van akit nagyon szeretek és jóba vagyunk,van olyan akivel van hogy beszélünk,de közömbösek vagyunk egymásnak és van akivel egyáltalán nem beszélek,mert nem szimpatiku vagy mert irritál és utálom.
2014. december 21. 19:40
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (DreamerTinista @ 2014.12.21. 08:01)
5/4-3 van akit nagyon szeretek és jóba vagyunk,van olyan akivel van hogy beszélünk,de közömbösek vagyunk egymásnak és van akivel egyáltalán nem beszélek,mert nem szimpatiku vagy mert irritál és utálom.
2
pár embert gyűlölök de van akiket birok de abból nem sok van
2015. május 22. 18:34
5/3 akármennyire azt mondják,hogy összetartó közösség vagunk én ezt nem igazán érzem
2015. május 22. 18:52
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Bármilyen őrültek és szemetek is néha, nagyon szeretem őket, egy-két ember van, akit annyira nem kedvelek, de nem zavarnak sok vizet, szóval el lehet lenni velük. 5/5
2015. május 22. 19:05
5/4.5
Zajosak, fegyelmezetlenek, egyesek rendkívül bőbeszédűek, a "nyerítőske" megbélyegzés néhány leányzóra nem alaptalanságból született, ellenben képtelen vagyok elképzelni, hogy máris elment az év ezekkel az idiótákkal', akiket minden h*lyeségükkel együtt szeretek.
Zajosak, fegyelmezetlenek, egyesek rendkívül bőbeszédűek, a "nyerítőske" megbélyegzés néhány leányzóra nem alaptalanságból született, ellenben képtelen vagyok elképzelni, hogy máris elment az év ezekkel az idiótákkal', akiket minden h*lyeségükkel együtt szeretek.
2015. május 22. 19:09
5/4
Az iskola legrosszabb magaviseletű osztálya, rengetegszer kerülünk bajba, de viszont mindig kiállunk egymásért, persze van pár kivétel, de én örülök, hogy velük lehettem. Egyre jobban kezdem sajnálni, hogy nem soká elválunk
Az iskola legrosszabb magaviseletű osztálya, rengetegszer kerülünk bajba, de viszont mindig kiállunk egymásért, persze van pár kivétel, de én örülök, hogy velük lehettem. Egyre jobban kezdem sajnálni, hogy nem soká elválunk
2015. május 22. 22:16
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
5/3: Nem tökéletes az osztály, sajnos itt is vannak kis csoportok akik nem épp a legjobb viszonyban vannak egymással, de alapvetően jó az osztály, mert szerencsére mindenki tanul
Az másik sulim osztályához képest ők angyalok.
2015. június 06. 20:15
5/3, de ezt is jóindulattal adtam meg. Jókat röhögök rajtuk
2015. június 06. 20:25
5/3 de csak azért mert csak osztály felét bírom a többiek beképzeltek
2015. június 07. 00:34
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
úgy 2, idegesítenek, de legalább nem szólnak hozzám, ha nem akarom. akkora barátságok meg nyalizások vannak, aztán amint elmegy egyy percre xy aktuális legjobb barátnője, már a másik beszéli is ki, milyen szarul néz ki...annyira szánalmasak, én életemben nem pipáltam még ilyen szintű kétszínűséget.
2015. június 26. 17:41
5/4 összetartó társaság, sokat röhögünk, nagyjából mindenki elviseli a másikat, de itt is vannak konfliktusok és olyanok akiket nem mindenki szeret...
de összességében szeretem az osztályom
de összességében szeretem az osztályom
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: