5/1
Csak is azért mert itt ismertem meg a két legjobb barátnőm. De amúgy egy nagyon rossz osztály vagyunk. Mindenki lemondja a másikat a háta mögött, mikor ott van az érintett ők a legnagyobb barátok és egymás karjaiba borulnak. A másik a klikkesedés, alig szólunk egymáshoz. Az általánosban is utáltam az osztályom, de vissza gondolva ők sokkalta normálisabbak voltak.
1-5-ig mennyire szereted az osztályodat?
2014. szeptember 20. 16:46
2014. szeptember 20. 17:06
Idén nagyon megváltozott az osztályunk...
5/2
5/2
2014. november 21. 22:02
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
5/4
Szerencsére nagyon jó, és összetartó osztályom van, de azért pár egyént szívesen kiraknék.
Szerencsére nagyon jó, és összetartó osztályom van, de azért pár egyént szívesen kiraknék.
2014. november 21. 22:44
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
5/4,5
Összetartó csapat vagyunk mi
Hiába vagyunk jó tanulók, megvan a saját életünk, folyton van valamelyik hülyének egy beszólása amin nevethetünk, és a tanárok sem egy rossz osztályként emlegetnek minket. Jó közösség vagyunk, talán egy ember van akit kiraknék az osztályból, de ilyen irritáló emberek mindig vannak, ez van, el kell fogadnom
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2014. november 21. 22:44
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Idézet (Earth Song @ 2014.11.21. 22:44)
5/4,5
Hiába vagyunk jó tanulók, megvan a saját életünk, folyton van valamelyik hülyének egy beszólása amin nevethetünk, és a tanárok sem egy rossz osztályként emlegetnek minket. Jó közösség vagyunk, talán egy ember van akit kiraknék az osztályból, de ilyen irritáló emberek mindig vannak, ez van, el kell fogadnom 
2014. november 22. 01:33
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
5 / 4
Hatalmas szerencsémre ebbe az osztályba kerültem, nem a másikba, amit a tavalyelőtt felvételiző emberekből állítottak össze, így járhatok abba az osztályba, ahová a legjobb barátnőm is. Igazán összetartó és szerető csoport vagyunk, akik minden marhaságba belemennek, és természetesen mindenen szétröhögjük magunkat.
Hatalmas szerencsémre ebbe az osztályba kerültem, nem a másikba, amit a tavalyelőtt felvételiző emberekből állítottak össze, így járhatok abba az osztályba, ahová a legjobb barátnőm is. Igazán összetartó és szerető csoport vagyunk, akik minden marhaságba belemennek, és természetesen mindenen szétröhögjük magunkat.
LeerdammerGirl
2014. november 22. 01:43
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
5/4
A fiúk néha - na jó, sokszor
- barmok és a lányok között is van olyan, aki többnek képzeli magát nálunk, azért a gólyaavató összehozott minket anno, összetartó osztály vagyunk, akik segítenek a másikon. Nem mellesleg a 3 legjobb barátnők közül kettőt itt ismertem meg.
A fiúk néha - na jó, sokszor
2014. november 22. 07:42
5/3
Nem utálom őket ,de azért szerintem a,ha imádok is valakit az osztályból az is csak pár ember , ne az egész közzöség. A klikekkel meg hasonlókkal a hócipőm tele van , mert valaki csak az alapján barátkozik ,hogy mikor milyen telefonja van egy gyereknek, meg hasonlók. Magyarul szín tíszta szánalom részemről ,de ettől csak még jobban széthúz az osztály , amit megint nem kedvelek. Persze néha rendesek is tudunk lenni,de csak néha.
Nem utálom őket ,de azért szerintem a,ha imádok is valakit az osztályból az is csak pár ember , ne az egész közzöség. A klikekkel meg hasonlókkal a hócipőm tele van , mert valaki csak az alapján barátkozik ,hogy mikor milyen telefonja van egy gyereknek, meg hasonlók. Magyarul szín tíszta szánalom részemről ,de ettől csak még jobban széthúz az osztály , amit megint nem kedvelek. Persze néha rendesek is tudunk lenni,de csak néha.
2014. november 22. 08:56
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
5/5
Olyan hülyék,de olyan jó arcok!A hülyeség teszi őket humorossá és szerethetővé. Ahogy pl.a fiúk a szünetekben majomkodnak,valami eszméletlen!Emellett nagyon összetartó osztály vagyunk,ezt már a tanárok is megmondták.Nemhiába, hogy a vetélkedőkbe mindig mi nyerünk.Nincs kiközösítés(na jó,van egy lány,akit senki se bír),segítőkészek és képesek feldobni a napomat.
Olyan hülyék,de olyan jó arcok!A hülyeség teszi őket humorossá és szerethetővé. Ahogy pl.a fiúk a szünetekben majomkodnak,valami eszméletlen!Emellett nagyon összetartó osztály vagyunk,ezt már a tanárok is megmondták.Nemhiába, hogy a vetélkedőkbe mindig mi nyerünk.Nincs kiközösítés(na jó,van egy lány,akit senki se bír),segítőkészek és képesek feldobni a napomat.
2014. november 22. 15:28
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
5/4,5
Igazából szeretem, csak van néhány khurva benne és azokat nehezen viselem el. Jó néha jó fejek meg általában velük vagyok szünetekben de ha pasi van a közelben akkor most már ott hagyom őket mert akkor totál meghülyülnek. ://
Igazából szeretem, csak van néhány khurva benne és azokat nehezen viselem el. Jó néha jó fejek meg általában velük vagyok szünetekben de ha pasi van a közelben akkor most már ott hagyom őket mert akkor totál meghülyülnek. ://
2014. november 22. 16:53
2 néha kedvesek néha idegesítőek,de vanak jó fejek is.még 2 év
2014. november 22. 17:00
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
5/4- eddig nem voltunk túl jóban, de így az utolsó évre kezdünk összekovácsolódni. Vajon ők változtak? Vagy én? Nem tudom. De most jó.
Récy98
2014. november 22. 17:27
5/2. örülök, hogy nem valami stréber, uncsi és aranyköpésnélküli lúzerbrigád vagyunk, de amivel idén készültek a többiek az már "enyhe" túlzás.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.