Ez tipikusan az az osztály, amiben állandóan meg a cikizés/szekálás, az egymáson való röhögés, a nem 'szvegjoló' típusokat lenézni.. Szóval utálom, itt megvannak a klikkek. Tavaly decemberre végre sikerült beilleszkednem, lettek barátaim akiket imádok, de amúgy meg utálom az osztályközösséget, nem is lehet annak nevezni, komolyan mondom.
1-5-ig mennyire szereted az osztályodat?
2014. január 08. 21:36
Hát, őszintén szólva a régit imádtam, tényleg nagyon összetartó osztály voltunk, de a mostani...
Próbálok valami értelmeset írni, de szerintem nem nagyon fog menni.
Ez tipikusan az az osztály, amiben állandóan meg a cikizés/szekálás, az egymáson való röhögés, a nem 'szvegjoló' típusokat lenézni.. Szóval utálom, itt megvannak a klikkek. Tavaly decemberre végre sikerült beilleszkednem, lettek barátaim akiket imádok, de amúgy meg utálom az osztályközösséget, nem is lehet annak nevezni, komolyan mondom.
Persze olyan is van, amikor röhögök a másik hülyeségén, de ettől függetlenül még nem fogom kedvelni az illetőt, úgyhogy teljes nyugodtsággal mondom azt, hogy 5/0. Értékelhetetlen.
De szerencsére már csak nyárig kell kibírnom velük.
2014. január 13. 17:56
|
|
demi01Cortez <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 1643 Csatolások: 10 Azonosító: 207792 offline
|
Idézet (,2014.01.08. 21:36~4628878)
Hát, őszintén szólva a régit imádtam, tényleg nagyon összetartó osztály voltunk, de a mostani...
Próbálok valami értelmeset írni, de szerintem nem nagyon fog menni.
Persze olyan is van, amikor röhögök a másik hülyeségén, de ettől függetlenül még nem fogom kedvelni az illetőt, úgyhogy teljes nyugodtsággal mondom azt, hogy 5/0. Értékelhetetlen.
De szerencsére már csak nyárig kell kibírnom velük. 
5/3
Mert sok a hülye!
2014. január 13. 18:10
Nagyon imádom az osztályomat.Sokan vagyunk,kereken 30-an de én mindenkit nagyon szeretek (egy-két rendhagyó eset kivételével
).Sajnos nem mindenki fér bele az ostály nagy közöségébe de egy olyan huszan tényleg jó közöség és barátok vagyunk.
5/5
5/5
2014. január 13. 18:14
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Én a jelenlegi osztályom nagy részét ismertem, amikor szeptemberben elkezdődött a suli. Ennek köszönhetően a régebbi ismerőseimmel is jobban összekovácsolódtunk a hónapok során. Igen kevesen vagyunk, de mondhatom hogy nagyon összetartunk! Mindegyikőjükkel jó a kapcsolatom, a középiskolás éveimet nem tudnám jobb osztállyal elképzelni!
5/5
2014. január 21. 13:00
|
|
Mittiwanheda |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 991 Csatolások: 5 Azonosító: 200806 offline
|
Idézet (,2011.01.02. 16:01~1471042)
kíváncsi vagyok,ti mennyire szeretitek azt az osztályt ahol vagytok...persze,csak ha suliba jártok még
5/1
én utálom őket 
5/1
5/4 egész jó osztály:D csak 8. évelején jött hozzánk egy csaj akit utálok, azért nem kapta meg az osztályom az 5/5-öt
2014. július 29. 20:13
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
az általános és a középiskolai is eléggé..rossz volt, mindig széthúztak. a mostani is elég durva, de szerencsére nem olyan vészes, de itt is megy a széthúzás.
és hiába vannak olyanok, akiket kedvelek 5/1
és hiába vannak olyanok, akiket kedvelek 5/1
2014. július 29. 20:20
|
|
Krisztii10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 230 Csatolások: 8 Azonosító: 221746 offline
|
5/3 mert vannak olyanok akiket szeretek..de az osztály közösség egy jó 2-es
2014. július 30. 20:00
a régi az 5 duplázva.. sőt.. ááh imádtam őket :// a legjobbak <3 összetartóak voltunk.. és jól szórakoztunk.. jövőre nem tudom, elvileg egész jó osztály leszünk, hát majd meglátjuk
2014. július 31. 18:16
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
A régi 5/3, nem voltunk valami jó osztályközösség!
A mostani 5/5*, egyszerűen imádom őket, sosem gondoltam volna, hogy lesz egy osztály, amit ennyire szeretni fogok!
A mostani 5/5*, egyszerűen imádom őket, sosem gondoltam volna, hogy lesz egy osztály, amit ennyire szeretni fogok!
2014. augusztus 03. 21:34
|
|
Fehér Nikolett Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 356 Csatolások: 87 Azonosító: 225241 offline
|
Én az osztályomra egy nagy 3-ast adok.
2014. augusztus 06. 17:29
3/5. Van néhány barátnőm, de a többiekkel vagy átlagos, vagy semmilyen a viszonyom, és nem is különösebben szórakoztatóak.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: