1-5-ig mennyire szereted az osztályodat?
2013. november 10. 17:16
15/2 Mióta gimiben vagyok, 3 éve ez az osztályom és nagyon nem bírom őket. Inkább a végzős srácokkal vagyok, mert agyf*szt kapok a sok kislánytól meg kisfiútól az osztályomban, akik akkora királynak érzi magát. Csicskák...
2013. november 10. 17:22
Mindenkit belevéve 5/3,5. Van néhány emberke, akik idegesítenek (pölö okoskodásukkal, vagy idióta beszólogatásukkal). Totál el van néhány fiú szállva magától, hogy ő már "nagy nyolcadikos". Húdenagyszám. Kíváncsi vagyok, hogy a gimiben is ekkora képük lesz-e legtöbbjüknek. A lányok többségével pedig jóban vagyok, csak néhánnyal nincs közös téma...
2013. november 12. 18:00
5/5 bár fél-fél nemzetiségű suliba járok szóval nem meglepő hogy találok magamnak társaságot
2013. november 13. 12:35
2/5.
én elfogadok mindenkit olyannak, amilyen, de döbbenetes, hogy sokszor úgy érzem magam, mintha óvodában lennék... (és tényleg!)
én elfogadok mindenkit olyannak, amilyen, de döbbenetes, hogy sokszor úgy érzem magam, mintha óvodában lennék... (és tényleg!)
2013. november 13. 15:14
5/2 - Nem épp az álom osztály, álom osztálytársakkal, de azért pozitívan nézve a helyzetet, lehetne még ennél is rosszabb..
2013. november 13. 15:17
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
csak egy ember miatt 5/2 amúgy 5/0 lenne
utálom az osztályom.
2013. november 16. 18:49
Mindenkit beleértve 5/4,5. Alapjában véve imádom az osztályt, de van egy-két emberke, aki nagyon fel tud idegelni.
2014. január 07. 20:36
5/2
Az osztályban kialakultak bizonyos csoportok, azon belül a tagok nem beszélnek nagyon egymással. Az osztályközösség egy kalap sz*r már bocsánat, mindennaposak a balhék, csúfolódások, verekedések, sírás..régen egy stabil osztály voltunk de amióta az a k***va is a közösségünk tagja lett minden megváltozott.Már bocs.
Az osztályban kialakultak bizonyos csoportok, azon belül a tagok nem beszélnek nagyon egymással. Az osztályközösség egy kalap sz*r már bocsánat, mindennaposak a balhék, csúfolódások, verekedések, sírás..régen egy stabil osztály voltunk de amióta az a k***va is a közösségünk tagja lett minden megváltozott.Már bocs.
2014. január 07. 22:13
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
A véleményem folyamatosan változik, de nagyon utálni sosem fogom őket. Vannak az osztályomnak olyan tagjai, akiket nem tudok elviselni (van egy ostoba, van egy szemét, van egy nagyképű), de szerencsére jó sokan vagyunk, az ő számuk meg kevés, azon kívül olyan embereket találtam itt, akik sokban hasonlítanak rám. Már egész más a helyzet, az általános iskolai osztályom összeválogatott par#sztcsoport volt, ez az én viselkedésemen is meglátszott. A gimi viszont normálisabb, és szeretem ezeket az embereket. Bár az osztály eléggé fel van osztva klikkekre, jó sok konfliktus is van, meg sértődés, de azért bírom őket, és az én klikkem a legkirályabb.
5/4 (11. osztály)
2014. január 07. 22:18
|
|
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline
|
Legyen 5/4,8
Szerintem minket nem fognak elfelejteni egyhamar
Hülyegyerekek sokasága. :'D De néha már kicsit idegesítőek, főleg az a bizonyos valaki, akit ki nem állhatok...
De imádom szinte mindegyik idiótát
Szerintem minket nem fognak elfelejteni egyhamar
Hülyegyerekek sokasága. :'D De néha már kicsit idegesítőek, főleg az a bizonyos valaki, akit ki nem állhatok...
De imádom szinte mindegyik idiótát
2014. január 07. 22:20
Egyáltalán nem vagyunk összetartó osztály, és kétlem hogy ezen egy év alatt tudnánk változtatni, főleg, hogy ez senkit nem érdekel. Jó, nem piszkálnak meg semmi ilyen, de nem lehet velük közös nevezőre jutni, totál másak. Vagy csak simán én vagyok az.
Na mindegy, jövőre úgy is ballagunk, aztán gimiben majd lesz valami.
5/1
5/1
2014. január 08. 06:47
5/3!rendesek a lányok de csak párral vagyok jóban,a többi...a fiúk pedig borzasztóak!mindig cikiznek valakit!szóval átlagban az osztályunkat egy tanár sem kedveli!(rendetlen)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: