1-5-ig mennyire szereted az osztályodat?
2012. október 06. 11:24
4/5. Szerencsémre jó a társaság,mindenki lényegében a barátom/nőm és csak 2-3 ember nem szimpi.
2012. október 06. 11:25
|
david_salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 186490 offline
|
0 dögöljenek meg
2012. október 07. 15:14
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (david_salvatore @ 2012.10.06. 11:25)
0 dögöljenek meg
5/4 Nincsen senkivel túl nagy baj, csak a lányok általában "bandáznak," a fiúk néha nagyon gyerekesek, a legrosszabb pedig, hogy nincsen helyes fiú.
2012. október 07. 15:50
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
hát így Szalagavató előtt nagyon tele van mindenkivel a hócipőm, szóval most 5/3
2012. október 10. 17:56
5/5
Egy nagyon jó társaság, ahol az embert mindig meg tudják nevettetni, részben ezért is szeretem őket annyira. Van pár olyan ember, akikkel nem igazán táplálok jó kapcsolatot (ennek ellenére nem utáljuk egymást) de azért őket is szeretem. Könny szökik a szemembe, ha arra gondolok, hogy kilencedikben már nem velük leszek..
Egy nagyon jó társaság, ahol az embert mindig meg tudják nevettetni, részben ezért is szeretem őket annyira. Van pár olyan ember, akikkel nem igazán táplálok jó kapcsolatot (ennek ellenére nem utáljuk egymást) de azért őket is szeretem. Könny szökik a szemembe, ha arra gondolok, hogy kilencedikben már nem velük leszek..
2012. október 12. 23:16
|
|
kinga_saadevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 111 Csatolások: 33 Azonosító: 174824 offline
|
6
2012. október 13. 14:37
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Eddig 4-es,de ez új osztály,hisz most mentem gimibe, csak néhány régi osztálytársam van akiket jól ismerek, jó fejek. Ami azt illeti nálunk is megvan ez a az elkülönülés dolog, de én érzek az osztályban olyan lehetőséget, hogy össze kovácsolódjon, erre már példa is van. Amúgy eddig az én osztálytársaim nem szólogatnak nagyon be kivéve egy osztálytársunkat, aki különcködik. De amúgy nem olyan vészes, elbeszélgettek a lányokkal, nem csúfolnak a kinézetért egyikőjük sem. A fiúk pedig éretlenek,lököttek, de ők se szemétkednek.
Lényegében eddig jó osztálynak tűnik, remélem, hogy így is marad. És, hogy jobban összeszokik az osztály, meglehet érteni, hogy elsőnek nehezen tudjuk megszokni az új közösséget viszont ugyan ez volt az 5-8.osztályommal is.
Lényegében eddig jó osztálynak tűnik, remélem, hogy így is marad. És, hogy jobban összeszokik az osztály, meglehet érteni, hogy elsőnek nehezen tudjuk megszokni az új közösséget viszont ugyan ez volt az 5-8.osztályommal is.
2012. október 13. 21:00
5/5.
Összetartóak vagyunk,főleg,hogya legtöbb tanár mindennek lehord minket,és folyton azt hangoztatják,hogy nem vagyunk idevalók.A sok rossz hozott össze bennünket.
Összetartóak vagyunk,főleg,hogya legtöbb tanár mindennek lehord minket,és folyton azt hangoztatják,hogy nem vagyunk idevalók.A sok rossz hozott össze bennünket.
2012. október 14. 08:56
5/3
Egyébkénnt jók lennénk,csak sok a kis k*rva.
Egyébkénnt jók lennénk,csak sok a kis k*rva.
2012. október 14. 09:39
5/4 Mivel most szeptmeberben kezdtem a gimnáziumot, ezért még az embereket csak ugy naggyából ismerem, még nemtudom kiben bizhatok meg de szerintem egy jó osztálynak nézünk elébe ebben a 4 évben. A rossz csak az hogy egy pár "új" barátom a másik osztályban van és ezért vele nemtudok annyi időt eltölteni..
2012. október 14. 12:09
|
Stefan és Elenaúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 187616 offline
|
100 nagyon szeretjük egymást a fiúkkal is jól ki jövünk és mindent együt csinálunk mindenhova együt megyünk és nem hgyun ki senkit semmiből és meg védjük egymást ♥♥♥♥♥
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: