1-5-ig mennyire szereted az osztályodat?
2012. január 19. 18:38
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
5/3
nem tudom vannak nagyon jó pillanatok és nagyon rosszak és hát jobba vagyok emberekkel de egy kettőt nagyon utálok de akkora baj nincs az osztállyal
nem tudom vannak nagyon jó pillanatok és nagyon rosszak és hát jobba vagyok emberekkel de egy kettőt nagyon utálok de akkora baj nincs az osztállyal
2012. január 24. 15:42
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
4.2/5
Nagyjából a 25-ből 5 embert bírok,2 lány BFF,2 csak úgy haver,1 meg hát valaki.
Az ofőnk nagyon kiráky,tök jókat nevetünk,ma is természeten tökre elvoltunk (röhögés+duma) xD.
Nagyjából a 25-ből 5 embert bírok,2 lány BFF,2 csak úgy haver,1 meg hát valaki.
Az ofőnk nagyon kiráky,tök jókat nevetünk,ma is természeten tökre elvoltunk (röhögés+duma) xD.
2012. január 24. 15:45
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Ezt szinte lehetetlenség megmondani, mert valakit ötből tízre értékelnék az osztályból, míg mást ötből mínusz huszonötre. Nagy általánosságban úgy van az osztályunk, hogy kisebb, pár fős "csapatok" vannak, a tagok mindig együtt vannak, és a baráti köröd nagyjából annyi, amennyien a "csapatodban" vannak. Egyébként van néhány ember, aki azt gondolja magáról, hogy nagyon jó fej meg minden, övé a világ, közben ez baromira nincs így.
2012. január 28. 21:31
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
5/5 Imádom őket akármilyen hülyék
2012. január 28. 22:53
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
5/2
háhá
2012. január 29. 09:14
5/2 jaj gyűlölöm őket nagyon is na jó a lányokat nem utálom,kivéve 1-2-t de a fiúkat utálom a legjobban nagyon bunkók,nincs is olyan fiú az osztályomban akire azt lehetne mondani hogy normális..
2012. január 29. 09:16
5/4 az osztály nagyrészét szeretem, de vannak olyanok akikkel nem szimpatizálok.
2012. január 29. 09:17
3-as. Annyira nem érdekel a felszínes plázapopók tömkelege miatt.
2012. január 29. 14:34
|
|
demi lovato1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 217 Csatolások: 11 Azonosító: 160132 offline
|
3 nem nagyon jó de vannak jó fejek is pár lány és pár fiú!!
2012. február 06. 09:23
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hát...kb olyan 5/3...
2012. február 08. 18:06
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
5/4
jó osztály,de sajnos itt is,mint a legtöbb osztályban,kialakulnak egyfajta rétegek.Lányoknál vannak a menő libuskák,vannak a köztesek,és a nyomik,akiket nem annyira kedvelnek.Fiúknál vanna a menők,a köztesek,és a nyomik,ugyanúgy,mint a lányoknál.És sajnos a legtöbbször elnyomják szerencsétlen nyomikat,pedig lehet,hogy csak félénkek,és ezért nem olyan nyíltak,de lehet,hogy nekik is vannak jó ötleteik,nem csak a menőknek.Én ilyen köztes vagyok,vagy nyomi,nem tudom,és sajnos nálunk is nagyrészt az van,hogy amiket mondok ötleteket,azokat lehurrogják,de hogyha valamelyik népszerű ötlete,arra persze mindenki kapó.Meg most mondok egy dolgot,ami engem egy kissé felháborított: a Facebook nevű közösségi oldalon én kiraktam 2 saját készítésű animációt egyik régebbi osztályvideóból,és 1 ember értékelte a munkámat.Erre ezután kirak egy bugyuta képet az egyik lány,amiben az van firkantva,hogy hova tűntél pompom,és ha valaki látja,az szóljon,ezt vagy 10 ember tetszikelte.Szóval ilyen dolgok miatt nem kedvelem annyira az osztályom.
jó osztály,de sajnos itt is,mint a legtöbb osztályban,kialakulnak egyfajta rétegek.Lányoknál vannak a menő libuskák,vannak a köztesek,és a nyomik,akiket nem annyira kedvelnek.Fiúknál vanna a menők,a köztesek,és a nyomik,ugyanúgy,mint a lányoknál.És sajnos a legtöbbször elnyomják szerencsétlen nyomikat,pedig lehet,hogy csak félénkek,és ezért nem olyan nyíltak,de lehet,hogy nekik is vannak jó ötleteik,nem csak a menőknek.Én ilyen köztes vagyok,vagy nyomi,nem tudom,és sajnos nálunk is nagyrészt az van,hogy amiket mondok ötleteket,azokat lehurrogják,de hogyha valamelyik népszerű ötlete,arra persze mindenki kapó.Meg most mondok egy dolgot,ami engem egy kissé felháborított: a Facebook nevű közösségi oldalon én kiraktam 2 saját készítésű animációt egyik régebbi osztályvideóból,és 1 ember értékelte a munkámat.Erre ezután kirak egy bugyuta képet az egyik lány,amiben az van firkantva,hogy hova tűntél pompom,és ha valaki látja,az szóljon,ezt vagy 10 ember tetszikelte.Szóval ilyen dolgok miatt nem kedvelem annyira az osztályom.
2012. február 08. 18:10
5/5 Előző osztályomhoz képest fantasztikus. Dilis egytől egyik mind ezért imádom őket.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: