Mára 5/5-öt értékelnék,mert nagyon fajinak voltak,jól elvoltunk,6 tanuló hiányzott,jobban elvoltunk,mikor teljes az osztálylétszám!
Amúgy meg 5/2-t adnék,mert vannak olyanok az osztályba,akik mindenkinek benyalják magukat,uszítanak egymás ellen,és még mondhatnék sok rosszat!
1-5-ig mennyire szereted az osztályodat?
2011. december 21. 15:11
2011. december 21. 15:14
3/5
Idén jöttem ebbe az osztályba. Ebben az osztályban jól érzem magam, viccesek a többiek, és találtam két igaz barátot. A baj az, hogy néha nagyon bunkók tudnak lenni, tönkreteszik az egész napodat, és nincs igazi osztályközösség. De a barátaimnak nagyon örülök!
Idén jöttem ebbe az osztályba. Ebben az osztályban jól érzem magam, viccesek a többiek, és találtam két igaz barátot. A baj az, hogy néha nagyon bunkók tudnak lenni, tönkreteszik az egész napodat, és nincs igazi osztályközösség. De a barátaimnak nagyon örülök!
2011. december 21. 15:15
Na hát szóval az én osztályomat?!
Nos,1/2 mert az én osztályomban alig ha vannak normális emberek mindenki szemét a legtöbbet azért utálom mert nyalizósak és az a legrosszabb hogy a gyerek is nyalizik meg az anyja is és ilyen sajnos van az én osztályomba és hát ezért utálom meg mert annyira tudják tenni a fejüket azt semmit nem tudnak egyik hülyébb mint a másik...!
De van asszem 2 ember akit bírok és kész...
Nos,1/2 mert az én osztályomban alig ha vannak normális emberek mindenki szemét a legtöbbet azért utálom mert nyalizósak és az a legrosszabb hogy a gyerek is nyalizik meg az anyja is és ilyen sajnos van az én osztályomba és hát ezért utálom meg mert annyira tudják tenni a fejüket azt semmit nem tudnak egyik hülyébb mint a másik...!
De van asszem 2 ember akit bírok és kész...
2011. december 27. 22:47
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
5/4
Sajna nem vagyunk valami összetartó osztály és van pár ember akiket utálok de sajna nem lehet mindenkit szeretni akárhova megyek majd mindig lesznek olyanok akiket utálni fogok...
De attól még egy erős 4-es
Sajna nem vagyunk valami összetartó osztály és van pár ember akiket utálok de sajna nem lehet mindenkit szeretni akárhova megyek majd mindig lesznek olyanok akiket utálni fogok...
De attól még egy erős 4-es
2011. december 28. 10:10
olyan 5/4..
Nem vagyunk egy nagyon összetartó osztály, de azért valamennyire szeretjük egymást..
2012. január 03. 18:58
Olyan 2/3-ot. Majdnem mindenki komolytalan,éretlen és meglehetősen hülye.
2012. január 03. 19:54
5/1 , utálom ezt az osztályt
Van 3-4-5 barátom, akikkel elvagyok, de a többi borzasztóan bunkó. És ezzel a pár emberkével együtt szépen mindenhonnan ki vagyunk közösítve, kibeszélnek..ésatöbbi, ésatöbbi. De várom már a gimit, amikor itt hagyhatom őket.
Van 3-4-5 barátom, akikkel elvagyok, de a többi borzasztóan bunkó. És ezzel a pár emberkével együtt szépen mindenhonnan ki vagyunk közösítve, kibeszélnek..ésatöbbi, ésatöbbi. De várom már a gimit, amikor itt hagyhatom őket.
2012. január 03. 20:11
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
5/2...
Végül is jó fejek, már amikor...
Van pár barátnőm, de úgy érzem nem érdeklem őket. A fiúk csak a szebb lányokkal foglalkoznak. Az agyi szintjük kb. nulla, csak a bulin, pián, nőkön jár az eszük. Van pár vezető szellem, akinek mindenki nyalja a seggét, és ez már kezd az agyamra menni...
Végül is jó fejek, már amikor...
Van pár barátnőm, de úgy érzem nem érdeklem őket. A fiúk csak a szebb lányokkal foglalkoznak. Az agyi szintjük kb. nulla, csak a bulin, pián, nőkön jár az eszük. Van pár vezető szellem, akinek mindenki nyalja a seggét, és ez már kezd az agyamra menni...
2012. január 03. 20:16
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
5/5
első évben nem voltunk meg valami jól,de mostmár nagyon jól összekovácsolódott a csapat
együtt járunk már bulizni is,sok közös programot csinálunk hétvégéken is,csak úgy,minden ok nélkül
legutóbb karácsonykor volt délután egy kis ajándékozás meg sütizés
nem hittem volna,hogy ennyire megszeretem a gimis osztályomat,eddig nem volt valami jó közösségem az általánosban,ez sokkalta jobb,imádom
első évben nem voltunk meg valami jól,de mostmár nagyon jól összekovácsolódott a csapat
nem hittem volna,hogy ennyire megszeretem a gimis osztályomat,eddig nem volt valami jó közösségem az általánosban,ez sokkalta jobb,imádom
2012. január 03. 20:17
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
5/5
Tök jó!
Tök jó!
2012. január 03. 20:19
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Idézet (Christinna @ 2012.01.03. 19:54)
5/1 , utálom ezt az osztályt
velem is ez volt,de a mostani osztálytársaim normálisak(aránylag xD)
2012. január 03. 20:24
5/2
Az a kettes is a barátaim és az osztályfőnök miatt. Előttük le a kalappal.
2012. január 17. 14:03
|
|
CottonCandy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.31. Hozzászólás: 562 Csatolások: 108 Azonosító: 162972 offline
|
5/4 vannak akikkel még nem igen beszéltem meg minden, meg vannak konfliktusok deh szerintem egész jó kis osztály vagyunk:D
2012. január 19. 14:43
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
3.
Ötödikben és hatodikban sok volt köztünk a konfliktus,nem volt olyan nap,hogy valakik ne veszekedtek volna,de hetedikben és most nyolcadikban jól összeszoktunk
Ötödikben és hatodikban sok volt köztünk a konfliktus,nem volt olyan nap,hogy valakik ne veszekedtek volna,de hetedikben és most nyolcadikban jól összeszoktunk
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: