Natalie Portman elmondta, hogy voltak olyan pillanatai új filmje miatt, amikor azt hitte, hogy nem bírja tovább.
A teljes cikkhez kattints ide!
Natalie Portman: „Azt hittem, hogy meghalok”
2011. január 02. 12:36
2011. január 02. 12:38
|
jaguar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.09. Hozzászólás: 1271 Csatolások: 3012 Azonosító: 25529 offline
|
A teljes cikk itt található meg: http://starity.hu/forum/topik/209221-natalie-portman-entertainment-weekly-2011-01-07/
2011. január 02. 12:57
amikor kinőtt valami a hátából az fekete hattyútoll és a fekete hattyú míg él a fehér meghal
2011. január 02. 12:59
Idézet (Zsófii_ka @ 2011.01.02. 12:54)
én megnéztem
és hát nem volt rossz, de nem értettem a lényegét xd .
Pedig szerintem nem nehéz értelmezni a filmet ha valaki jól odafigyel és jó feliratot használ mellé, meg lehet érteni.
2011. január 02. 13:37
|
|
Halasz Annaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 68332 offline
|
Én nem akarok lezbikus jelenetet nézni...
2011. január 02. 13:47
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Számomra a film egy nagy csalódás volt. Sokan azt mondták, hogy művészi és hogy az egész film egy metafora. Ez hülyeség! Ez a film unalmas, semmi érdekfeszítő nincs benne. Én szeretem a művészfilmeket, de ez rossz volt...
:S
A film egyetlen fénypontja Natalie volt.
:S
A film egyetlen fénypontja Natalie volt.
2011. január 02. 13:58
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
remélem azért tényleg meg érte a fáratságot de egy leszbikusjelenetre én sem vagyok kíváncsi :/
2011. január 02. 15:10
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
én sem akarok olyan jelenetet nézni, de megakarom nézni a filmet, mert érdekel
szeretem az ilyen filmeket.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: