Rengeteg híreszteléssel találkozhattunk már, hogy mikor fog napvilágot látni a Born this way című új korong, illetve az azon szereplő dalok, most kiderült, hogy még nagyon sokat kell várni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Közel fél évet várat magára Gaga új albuma
2011. január 02. 11:52
|
|
bionic_fameúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 135722 offline
|
2011. január 02. 12:21
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Juuj nem baj.. az a lényeg hogy hamarosan jön
Szeretünk GaGa
♥♥♥♥ <3
2011. január 02. 12:21
nem baj
utána úgyis éjjel nappal az ő számait fogják játszani.
2011. január 02. 13:49
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
én is megírtam ezt a cikket, és szerintem sokkal tartalmasabban.. mindegy -.-
2011. január 02. 13:59
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
én is megírtam de én sajonos nem tudok normális cikket írni
nem baj
kár hogy ennyit kell várni ezt komolyan nem hiszem el ..a március is sok de ez már hogy május vége.. .amikor még január eleje van .. más bejelenti 2 hónappal azelőtt aztán jön is a lemez de a Born This Way t már lassan 1 éve mondta .. legalább lenne valami mindenki a borítót várja és kijön ez a kép .. ami jó csak azért majd a borító ne hasonlítson erre . Azért a kislemez is soká lesz reméelm a grammy után beindul lesz sok fellépés klipp 2 szám ..
2011. január 02. 14:04
"miért csak májusban lesz?" talán azért,mert akkor lesz vége a Monster Ball-nak...amúgy kíváncsi vagyok,milyen lesz,a kép jó,de remélem nem ez lesz a borító
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: