Shakira, Jennifer Lopez, Gloria Estefan, Thalía, Natalia Oreiro, Paulina Rubio, Enrique Iglesias és Juanes: napjaink talán legjobban ismert latin előadói. De vajon melyikük jobb a szakmában? A kritikusok megmondják!
A teljes cikkhez kattints ide!
Latin előadók — a kritikusok szemével
2011. január 02. 01:18
2011. január 02. 01:43
Azért kíváncsi lennék, hogy mi alapján alakította ki ez a kritikuscsoport a listát... nem érdekelnek a csillagok, ezek csak kis szimbólumok, igazából értelem nélkül.
Nem a kedvencem Thalía, (bár múltkor hallottam a Regresa a mí c. számát, és azóta is ráz a hideg tőle, jó értelemben) de ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor neki kéne vezetnie ezt is; közel 20 éve űzi az ipart, és több millióan szeretik.
A második helyre (bár kevés számukat ismerem, de azokat imádom) nálam a Juanes érdemes, míg a bronzérmet a kevés album, valamint annak ellenére, hogy az utolsó nemes egyszerűséggel pocsék lett, az első kettőt figyelembe véve Natalia Oreironak adnám oda.
A többieket - szégyen, vagy sem - kevésbé, vagy egyáltalán nem ismerem.
Nem a kedvencem Thalía, (bár múltkor hallottam a Regresa a mí c. számát, és azóta is ráz a hideg tőle, jó értelemben) de ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor neki kéne vezetnie ezt is; közel 20 éve űzi az ipart, és több millióan szeretik.
A második helyre (bár kevés számukat ismerem, de azokat imádom) nálam a Juanes érdemes, míg a bronzérmet a kevés album, valamint annak ellenére, hogy az utolsó nemes egyszerűséggel pocsék lett, az első kettőt figyelembe véve Natalia Oreironak adnám oda.
A többieket - szégyen, vagy sem - kevésbé, vagy egyáltalán nem ismerem.
2011. január 02. 02:22
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
hát, nem lepődtem meg azon, hogy Shakira lett az első, de neki, és Thalíának örülök inkább, mert őket szeretem! Annyira örülök annak, hogy El Mexicano latinokkal kapcsolatos cikkeket ír, és nem mindig az amerikai csillagokkal kapcs. cikkeket kell olvasni!
2011. január 02. 03:47
Jó cikk! Nem lep meg, hogy Shakira az első, de Jennifer Lopezt előrébb képzeltem volna!
Köszönöm az értelmes cikket!
Köszönöm az értelmes cikket!
2011. január 02. 03:50
ja, és hadd jegyezzem meg a formaiságot is! A kép tökéletesen passzol!
2011. január 02. 09:18
Szerintem jogos ez az értékelés. Shakira régen hatalmas sztár volt, majd egy időre visszahúzódott, de most újra felragyogott az ő csillaga és embernek is nagyon szeretetre méltó. Juanest én is tehetségesebbnek tartom mint Iglesiast, még ha a kedvenceim között nem is úgy szerepel. Thalíának a zenei munkásságát annyira nem ismerem, csupán néhány dalt, de azok alapján ítélve nálam simán megérdemelt lett volna egy megosztott 1. hely.
A többieket nem értékelném, mert nálam is hasonlóképpen alakul a sorrend.
A többieket nem értékelném, mert nálam is hasonlóképpen alakul a sorrend.
2011. január 02. 09:18
Nekem közülük a kedvenceim Thalía és Natalia Oreiro.
2011. január 02. 09:30
Idézet (Levente1991 @ 2011.01.02. 01:43)
Azért kíváncsi lennék, hogy mi alapján alakította ki ez a kritikuscsoport a listát...
A listát nem a kritikusok állították össze, hanem én, az albumokra adott pontszámok átlaga alapján. De ez az eredményen nem változtat, szóval ezt bárki megcsinálhatta volna.
Amúgy én első helyre Gloria Estefant tettem volna (ha már zenei igényesség és munkásság a kérdés), Juanest pedig az utolsóra (megvan két albuma, számomra monoton, minden dala ugyanaz a stílus, ugyanaz a hangszerelés, talán a Camisa negra az egyetlen száma, ami tetszik).
Idézet (_ToTo_ @ 2011.01.02. 01:26)
Annyi észrevételem azért lenne, hogy JLo nem játszik latin zenét, 1 spanyol nyelvű lemeztől eltekintve.
Határeset. Ha nagyon szögletesen vesszük, akkor tulajdonképpen egyik sem játszik tisztán latin zenét, legalábbis nem kizárólag azt (azért, mert spanyolul énekelnek, nem jelenti azt, hogy latin zene) mégis latin popnak tekintik. A hangsúly itt azon van, hogy a média kiket tekint népszerű latin sztároknak.
Szerk.: Ricky Martint azt valahogy kifelejtettem: 3,17.
2011. január 02. 11:05
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én is nézegettem már az Allmusicon az értékeléseket. Valamivel nagyon egyetértek, valamivel nagyon nem.
El Mexicano, egyébként Chenoát, David Bisbalt is kifelejtetted...
El Mexicano, egyébként Chenoát, David Bisbalt is kifelejtetted...
2011. január 02. 11:15
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Chenoa : 3,83
David Bisbal : 3,625
David Bisbal : 3,625
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: