Diane Kruger divatmodellként indult Németországból, mára már egy világ kedvence lett. A divattervezők múzsája, emellett ígéretes tehetség a színészet terén. Az indiai Vogue riporterének az egyik leghíresebb óragyártójával való kapcsolatáról is mesélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Diane Kruger nem veszi komolyan a divatot
2011. január 01. 21:05
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Köszönet a cikkért!
Nagyon tetszett, hogy olyan emberi volt. Kellemes természete lehet nem csoda hogy ennyien dolgoznak vele. Tehetséges, gyönyörű, kedves példaképnek tökéletes.
És úgylátszik képes megbecsülni az értéket és nem dob el mindent csak hogy újat szerezhessen.
kösz az infot a filmekről, meglett jegyezve
Nagyon tetszett, hogy olyan emberi volt. Kellemes természete lehet nem csoda hogy ennyien dolgoznak vele. Tehetséges, gyönyörű, kedves példaképnek tökéletes.
Idézet
egy olyan darabbá válhat, mely örök időkre a családodban marad.
És úgylátszik képes megbecsülni az értéket és nem dob el mindent csak hogy újat szerezhessen.
kösz az infot a filmekről, meglett jegyezve
2011. január 01. 22:37
Diane Kruger nem veszi komolyan a divatot...idézem...
nem inkább komolyan veszi ? O.o
nem értem...
nem értem...
2011. január 01. 22:40
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (BadGirl15 @ 2011.01.01. 22:37)
Diane Kruger nem veszi komolyan a divatot...idézem...
nem értem...
nem értem...
"Szeretek kockázatokat vállalni és szórakozni a divattal. Nem igazán veszem komolyan” – magyarázta.
raspberry: no látod, ezért választottam őt
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2011. január 07. 23:03
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
igen elég szép..egyébként szerintem a Chanel ékszerei nagyon különlegesek, viszont sajnos a márka eléggé kezd elavulni, mert sajnos a különbőző országok hamisítványokat is képesek gyártani, és teljesen jelentéktelen emberek akarnak vele felvágni..persze ilyenkor mások azt hiszik azokról, hogy milyen gazdagok meg minden..és ezután meg milyen már, h chanel van egy kapálón? xdxd
1 felhasználónak tetszik:
duracell
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.