Hol tartanak ma az American Idol nyertesei?
2011. január 02. 16:46
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Kelly, Carrie és Jordin power!
2011. január 02. 21:15
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
Adam a legjobb..ez egyértelmű.^^
am grat nekik.
.
am grat nekik.
.
2011. január 02. 21:37
Kelly a legjobb, Jordin se rossz, a többit nem ismerem.
2011. január 03. 11:00
Idézet (dorcsyful01 @ 2011.01.02. 12:39)
mondjuk szerintem aki 2. az mindig nagyobb sikereket ér el pl ti mikor hallottatok utoljára a király viktorról?
Nem tudom, ennek mi köze a cikkhez. Király Viktort nem lehet egy lapon említeni például Jordinnal, Kellyvel és Krissel...
2011. január 03. 11:15
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Imádom az American Idolt, sok tehetség került már ki innen. Kelly, Jordin és David a legjobbak mindenképp. Carrie, Kris és Lee is egész jó. De Ruben, Fantasia és Taylor nekem nem tetszenek.
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2011. január 03. 11:20
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Ja és mindenki szerint Adamnek kellett volna nyernie, nem is éri meg a felháborodást, mert az egész világ tudja, hogy miért történt másképp (bár a kommenteket olvasva, páran mégsem). Ami bánt engem talán, az az oka ennek a dolognak. De amúgy ettől még nem fogom Krist vagy a műsort utálni, csupán a homofóbiásokat. Adamnek csak az ismertség kellett, azt meg megkapta második helyezettként is és ennyi. Túl kell lépni ezen...
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2011. január 06. 20:03
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
IMádom Kelly-t, Jordin-t, és szinte az összes tehetséges(bár még nem nagyon kutakodtam az adatlapok között, így nem is nagyon jelölgettem őket), és tudom, Adam nem nyert, de az én szememben rég győztesnek számít ;D
2011. február 03. 01:32
hümm lássuk csak..
1: hát Kelly-t se nem bírom, se nem utálom. Számomra ő semleges. De megérdemelte.
2: Ruben valamiért nem a szívem csücske. Az sem tetszett, amikor Jordinnal énekelt duettet.
3: Fantasia nekem a legunszimpatikusabb. Helyette másnak kellett volna nyerni.
4: Carrie fantasztikus. Nagyon szeretem, bár a country nem áll közel hozzám, de ő megérdemelte.
5: Úsirten Taylor nagyon nagyon.. utálom.
6: Jordin Sparks az American Idol legjobb nyertese. Imádom, hogy még rekorder is
17 évesen versenyt nyerni.. umm hát meghajolok, és örülök, hogy sikeres lett.
7: David abszolút kedvenc. Őrülök, hogy ő került ki győztesként.
8: Krist is szeretem, annak ellenére, hogy Adamat jobban bírom. Nem tudtam volna akkor dönteni, hogy kinek adnám a címet.
9: Csak annyi, hogy Lee DeWyze-tól egyenesen falnak megyek.
Tehát összegzésbe Jordin a legjobb, és kedvenc AI nyertesem. A kedvenc AIsom pedig Allison (őt egy fokkal jobban szeretem.)
1: hát Kelly-t se nem bírom, se nem utálom. Számomra ő semleges. De megérdemelte.
2: Ruben valamiért nem a szívem csücske. Az sem tetszett, amikor Jordinnal énekelt duettet.
3: Fantasia nekem a legunszimpatikusabb. Helyette másnak kellett volna nyerni.
4: Carrie fantasztikus. Nagyon szeretem, bár a country nem áll közel hozzám, de ő megérdemelte.
5: Úsirten Taylor nagyon nagyon.. utálom.
6: Jordin Sparks az American Idol legjobb nyertese. Imádom, hogy még rekorder is
7: David abszolút kedvenc. Őrülök, hogy ő került ki győztesként.
8: Krist is szeretem, annak ellenére, hogy Adamat jobban bírom. Nem tudtam volna akkor dönteni, hogy kinek adnám a címet.
9: Csak annyi, hogy Lee DeWyze-tól egyenesen falnak megyek.
Tehát összegzésbe Jordin a legjobb, és kedvenc AI nyertesem. A kedvenc AIsom pedig Allison (őt egy fokkal jobban szeretem.)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.