Mivel már – bár épp csak egy napja – 2011-et írunk, ezért egy interjúban megkérdezték a Jonas Brothers frontemberét, Joe Jonast arról, hogy neki hogyan telt el ez a 12 hónap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Joe Jonas: „Fantasztikus volt a 2010-es év”
2011. január 01. 18:42
Neki biztosan jó volt ez az év.. arra nem is gondol, hogy mi lett MIATTA Demivel..
2011. január 01. 18:44
Oh Joe!
Én még mindig szeretem attól függetlenűl ami történt közte és Demi közt!
Én még mindig szeretem attól függetlenűl ami történt közte és Demi közt!
2011. január 01. 18:46
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
hát ja, eszébe nem jut megemlékezni az exéről.... az egója neki is fontosabb meg az h szeret mindenkit, de azzal h semmit nem nyilatkozik Demiről, magának lő öngólt!
2011. január 01. 18:57
Idézet
Joe Jonas: „Fantasztikus volt a 2010-es év”
ja csak demi nem mondhatja ugyan ezt!!emiatta csíra miatt ment szanatóriumba.és még megsen emíti őt.bezzeg a barátját aki kiutazott afrikába azt igen hát gratulálok.ennél már csak az lenne nekem a jobb hogy ashley úgy ki*assza őt a francba hogy még azt a korcsot is utánadobja.
2011. január 01. 18:58
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
2010-ben majdnem letartóztatták, megdobálták óvszerrel, véget ért a Jonas sorozat, szakított Demivel, pereskedni akar mert leírják róla az igazat - valóban fantasztikus éve lehetett
2011. január 01. 19:07
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
jaah fantasztikus éve lehetett!
elérte hogy tönkre tegye Demit!
Gratulálok!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: