Nekem nagyon jó szilveszterem volt, 2 legjobb bnőmmel töltöttem, rengeteget nevettünk jól éreztük magunkat, remélem mindig ilyen jó lesz!
Rap4ever8: Sajnálom, h így alakult a szilvesztered...
Milyen volt a szilvesztered?
2011. január 14. 20:52
A szilveszterem nagyon jóó volt, 2 helyen voltam. Az egyik a barátnőmnél. utána a haveromnál.
2011. január 16. 15:38
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Semmilyen ünnepet sem szeretek, de a szülinapok a legrosszabbak! A szilvesztert két barátnőmmel töltöttem, nem volt rossz, de ezek után sem szerettem meg.
2012. január 01. 19:38
|
|
Anna Margaret15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 98 Csatolások: 422 Azonosító: 133814 offline
|
Én pl otthon töltöttem anyukámmal és ittunk egy kis Martinit meg pezsgőt és néztük a Tv2-őt.
Ti mit csináltatok??
Ti mit csináltatok??
2012. január 01. 19:51
Párommal kettesben bezárkóztunk a szobába, amit előtte jól befűtöttünk. Elkezdett tanítgatni sakkból, aztán a WoW-val szórakoztunk egy ideig. Éjfél után pedig lefeküdtünk az ágyra és addig daráltuk a Sanctuaryt, amíg el nem aludtunk. Nálam ez jelenti a Szilvesztert, életem párjával lenni, nem pedig valami dübörgő tucctucc zenére táncolni és leinni magamat matt részegre.
2012. január 01. 21:56
|
|
Anna Margaret15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 98 Csatolások: 422 Azonosító: 133814 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.01.01. 19:51)
Párommal kettesben bezárkóztunk a szobába, amit előtte jól befűtöttünk. Elkezdett tanítgatni sakkból, aztán a WoW-val szórakoztunk egy ideig. Éjfél után pedig lefeküdtünk az ágyra és addig daráltuk a Sanctuaryt, amíg el nem aludtunk. Nálam ez jelenti a Szilvesztert, életem párjával lenni, nem pedig valami dübörgő tucctucc zenére táncolni és leinni magamat matt részegre.
igazad van
2012. január 01. 22:58
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Otthon voltam, betegen, két kutyámmal (család közben bulizott..) és tévéztem meg gépeztem.
nem is kellett nekem a nagy felhajtás. (mellesleg a petárdásokat meg szívesen felrugdostam volna, mert szegény kutyusaink nagyon meg voltak ijedve
)
1 felhasználónak tetszik:
Szabina2000
2012. január 01. 23:02
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Piros0817 @ 2012.01.01. 22:58)
Otthon voltam, betegen, két kutyámmal (család közben bulizott..) és tévéztem meg gépeztem.
nem is kellett nekem a nagy felhajtás. (mellesleg a petárdásokat meg szívesen felrugdostam volna, mert szegény kutyusaink nagyon meg voltak ijedve
)
Jah, az én cicámat is mindig az őrületbe kergetik. Szegény nem találta a helyét, aztán végül odakuporgott mellém, de tiszta ideg volt.
2012. január 01. 23:21
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Az LB-nél házi buli volt ott voltam és majd 3 fele egy discoba is elnéztünk. Olyan jó volt ez volt a legjobb szilveszterem
1 felhasználónak tetszik:
Small Selena .
2012. január 01. 23:30
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát barátnömmel voltam anyukája mondta hogy megy házibuliba és ott volt barátnöm barátnöje oda mentünk az utcán hülyéskedtünk és vittünk egy kis piát
.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.