Milyen volt a szilvesztered?
2011. január 01. 22:31
nekem nagyon jó volt egész végig dumcsi-topikoztam
2011. január 01. 22:35
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.01.01. 13:36)
A szokásos a gép előtt, de nem unalmas, köszönhetően azoknak, akik szintén a gép előtt ültek.
De a tiétek alapján szerintem többet nem panaszkodok, hogy idén sem hívott senki sehova. Talán csak én járok jobban így. Amúgy sem vagyok nagy partiarc.
De a tiétek alapján szerintem többet nem panaszkodok, hogy idén sem hívott senki sehova. Talán csak én járok jobban így. Amúgy sem vagyok nagy partiarc.
Kb. nekem is a gép előtt..
(de az jó volt mert itt a kis téren mindenki tűzijátékozott és nézhettem ingyen )
2011. január 01. 22:39
Nagyon jó volt
Csak rajtam lógott egy 5 éves gyerek
De attól még jó volt, mert a legjobb barátnőmmel voltam.
Csak rajtam lógott egy 5 éves gyerek
De attól még jó volt, mert a legjobb barátnőmmel voltam.
2011. január 01. 22:39
A gép előtt ültem, semmi különös. Talán ha egyszer idősebb leszek, elmegyek, hogy megtudjam, milyen bulizva átlépni az újévbe. Bár nem szeretek bulizni, mindent ki kell próbálni egyszer...
2011. január 01. 22:45
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Az ideit itthon töltöttem nyugisan. Szilvesztert amugyis csak egyszer ünnepeltem buliba, nem tetszett. És nem is szeretem, most mit ünnepeljek meg azon, hogy átlépek egy új évbe és egyre idősebb és idősebb leszek. Az élet úgy sem lesz jobb, mert más évet írunk... szal nem ünnep számomra
2011. január 01. 23:14
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Utálom a szilvesztert, az összes szilveszterem rossz volt, legalábbis én nem éreztem jól magam. Mindig próbáltam úgy felfogni, hogy most jól lesz, de most már elegem lett. Tavaly pl. a drága bátyám házibulit tartott és azt mondta, hogy én anya és apa menjük el máshova szilveszterezni, mert hogy ő itt házibulit tart. Annyira kiborultam, hogy már orditoztam: én itt maradok. De végül sajnos mégis mentem. A Balatonon töltöttük a szilvesztert. Akkor még élt szeretett pici hörcsikém, és nem vihettük magunkkal, mert amikor legutóbb vittük a Balcsira szegény nagyon rosszul volt az úton. Már másfél éves volt és bizony két és fél év hosszú élet egy hörcsögnek, ezért nem voltam biztos abban, hogy megéli a következő szilvesztert. Arra gondoltam, mivan ha ez lesz az untolsó szilveszter, amit vele tölthetek, de nem töltöm vele. Hát nem élte meg. Az volt az utólsó szilveszterem amit vele tölthettem volna, de köszönhető a bátyámnak, nem tölthettem vele. A mostani szilveszteren a gép előtt ültem és közben olvastam az Egri csillagokat(kötelező olvasmány, de tetszik). Apa is azt mondta, hogy egész nap a gépezhetek, hát én is így gondoltam
És pedig azt hittem, hogy az én szilveszteremnél nem lehet rosszabb, de sajnos igen. Rap4ever8 én is sajnálom, elég durva ami veled történt. És persze a többieket is, akiknek rossz volt a szilvezterük.
És pedig azt hittem, hogy az én szilveszteremnél nem lehet rosszabb, de sajnos igen. Rap4ever8 én is sajnálom, elég durva ami veled történt. És persze a többieket is, akiknek rossz volt a szilvezterük.
2011. január 01. 23:17
Nekem egész jó volt konfettit dobáltunk az utcán buliztunk semmi különleges nem történt
2011. január 02. 12:02
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (zombeeStar @ 2011.01.01. 22:28)
Hát tudott annyira abszurd az egész történet,hogy nem is a party volt jó vagyis az ablak törésig nekem tényleg tetszett.A többi pedig bebizonyította hogy ha azt hiszed ettől rosszabb nem lehet az élet bebizonyítja hogy mégis. Egyébként nyugi még nm dolgoztam fel mi is történt
a fölsőm meg századrendű dolog a többihez képest 
Az ablaktörésig nekem is nagyon tetszett. Tényleg minden nagyon jól kezdődött. Amúgy előbb hívott az az idióta (ő ébresztett, azok után, hogy tegnap egész nap nem aludtam nem akartam délnél korábban kelni). A lényeg, hogy valószínűleg még ma meg lesz csinálva az ablak, mert ráér az üveges.
2011. január 02. 12:07
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.01.01. 09:01)
Remélem a tiétek jobb volt, mint az enyém...
Az enyém emlékezetes szilveszter az már biztos. Életem eddigi legrosszabb szilveszterén, legrosszabb buliján és egyértelműen legrosszabb estéjén vagyok túl. Soha többé nem tartok házibulit. Minden jól indult. Örültem, hogy végre szilveszter van és a szomszéd sem fenyegetőzhet feljelentéssel csendháborítás miatt. Iszogattunk, ivójátékot játszottunk és minden jó volt. Aztán visszajött barátnőm pasija... Szó szerint beesett a buliba, feldöntötte a vízipipát, rádőlt az emberekre, majd telehányta a vödröt. Én mégis boldog lennék, ha ez lett volna az este legrosszabb része. Az egyik haveromat (már csak volt haveromat) leöntötték borral, mert ő is ezt tette korábban. A csaj, akivel érkezett lelépett a buliból, mint kiderült egy másik sráchoz. Barátnőm pasija pedig tökön rúgta őt. Ez már sok volt neki. Teljesen elborult az agya. Először a konyhaszekrénybe verte a fejét, majd átment a szobába, ahol ököllel beleütött a az ablakba. Természetesen a duplaüveges ablak betört. Csak a redőny választ el a kinti hidegtől, ami nem sokat ér. A srác persze elvágta a kezét, amiből ömlött a vér, mivel artériát ért. Azonnal mentőt kellett hozzá hívni. A sebészeten 14 öltéssel varrták össze a kezét. Mindezek után volt pofája visszajönni a "buliba" a cuccaiért. A buli persze már halott volt. Én a fél estét a konyhában töltöttem és sírtam. Miután elment megpróbáltunk aludni, ami lehetetlen volt, mert a kitört ablak miatt meg lehet fagyni a szobában úgy is, hogy a fűtés maximumon van. Remegtem pár óráig aztán felkeltem és most ezt írom. A legszebb a dologban, hogy hétfő előtt biztosan nem tudják kicserélni az üveget. Nagyon remélem, hogy az a barom minél előbb elintézi a dolgot. Természetesen vele fizettetem ki az okozott kárt és üvegest is neki kell szerezni.
Az enyém emlékezetes szilveszter az már biztos. Életem eddigi legrosszabb szilveszterén, legrosszabb buliján és egyértelműen legrosszabb estéjén vagyok túl. Soha többé nem tartok házibulit. Minden jól indult. Örültem, hogy végre szilveszter van és a szomszéd sem fenyegetőzhet feljelentéssel csendháborítás miatt. Iszogattunk, ivójátékot játszottunk és minden jó volt. Aztán visszajött barátnőm pasija... Szó szerint beesett a buliba, feldöntötte a vízipipát, rádőlt az emberekre, majd telehányta a vödröt. Én mégis boldog lennék, ha ez lett volna az este legrosszabb része. Az egyik haveromat (már csak volt haveromat) leöntötték borral, mert ő is ezt tette korábban. A csaj, akivel érkezett lelépett a buliból, mint kiderült egy másik sráchoz. Barátnőm pasija pedig tökön rúgta őt. Ez már sok volt neki. Teljesen elborult az agya. Először a konyhaszekrénybe verte a fejét, majd átment a szobába, ahol ököllel beleütött a az ablakba. Természetesen a duplaüveges ablak betört. Csak a redőny választ el a kinti hidegtől, ami nem sokat ér. A srác persze elvágta a kezét, amiből ömlött a vér, mivel artériát ért. Azonnal mentőt kellett hozzá hívni. A sebészeten 14 öltéssel varrták össze a kezét. Mindezek után volt pofája visszajönni a "buliba" a cuccaiért. A buli persze már halott volt. Én a fél estét a konyhában töltöttem és sírtam. Miután elment megpróbáltunk aludni, ami lehetetlen volt, mert a kitört ablak miatt meg lehet fagyni a szobában úgy is, hogy a fűtés maximumon van. Remegtem pár óráig aztán felkeltem és most ezt írom. A legszebb a dologban, hogy hétfő előtt biztosan nem tudják kicserélni az üveget. Nagyon remélem, hogy az a barom minél előbb elintézi a dolgot. Természetesen vele fizettetem ki az okozott kárt és üvegest is neki kell szerezni.
Szegénykém!!!
Sajnálom :/
2011. január 02. 12:07
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Idézet (EmilyTaylor @ 2011.01.01. 09:03)
Szegény!!!
Ez tényleg elég szar szilveszter volt.
Én feküdtem a gép előtt és mindenki nagyívben leszarta h hol vagyok!!
Én feküdtem a gép előtt és mindenki nagyívben leszarta h hol vagyok!!
Ez ismerős...de nekem nem szilveszterkor ...:S :S :S
2011. január 02. 12:14
|
|
TrindaBFMV |
|
Nekem jól telt...csak beszunnyadtam és a barátnőim nem ébresztettek föl!!!
ki voltam tisztára mert a vacsi után elmosogattam elpakoltam meg minden meg még lementünka helyi buliba és csak mi 3-a táncoltunk...aztán hazajöttünk mgé karaoke meg minden...
A bnőim meg én miközben aluttam rossz PC játékokat néztek!!!
godolhatjátok :S :S
Akor csináltam majonézes kukoricát...hát az egyik bnőm nem szereti a majonézt ő csinált magának tejfölös fokhagymás salátát!!! és be kellett még mennem mamámhoz hagymáért meg törőért meg minden stb..
ezeket a dolgokat leszámítva egész jó volt
A bnőim meg én miközben aluttam rossz PC játékokat néztek!!!
Akor csináltam majonézes kukoricát...hát az egyik bnőm nem szereti a majonézt ő csinált magának tejfölös fokhagymás salátát!!! és be kellett még mennem mamámhoz hagymáért meg törőért meg minden stb..
ezeket a dolgokat leszámítva egész jó volt
2011. január 02. 14:08
Nem volt semmi extra, itthon voltam, 31-én délután/este kiolvastam még a könyvemet, utána elkezdtem a következőt, közben néztük az idiótábbnál idiótább műsorokat, voltam kint a teraszon fújni ezt a vackot amit vettünk, meg ingyen tüzijátékot sasoltunk. Éjfél után beszélgettünk kicsit, aztán megnéztem a Jackass 2-t, és mentem aludni.
Nem sajnálom, hogy nem diszkóban vagy bárhol másutt töltöttem a szilvesztert, nem sajnálom, hogy kihagytam a nagy vedelést (mert arra bármikor máskor sort lehet keríteni
).
Nekem jó volt ez így
Nem sajnálom, hogy nem diszkóban vagy bárhol másutt töltöttem a szilvesztert, nem sajnálom, hogy kihagytam a nagy vedelést (mert arra bármikor máskor sort lehet keríteni
Nekem jó volt ez így
1 felhasználónak tetszik:
Kata159
2011. január 02. 15:18
nekem a szokásos mindig otthon vagyunk de idén éjfél előtt elaludtam úgyhogy nem koccintottam a családdal
2011. január 02. 15:26
Idézet (Josh_ @ 2011.01.01. 14:02)
Azért az meglepett, hogy még senki nem merte bevallani, hogy a TV előtt ült egész este és várta a Fásy mulatót
Itthon, csendesen a családdal. Nem járok el bulizni, pont azon okok miatt, amit El Mexicano írt.
Itthon, csendesen a családdal. Nem járok el bulizni, pont azon okok miatt, amit El Mexicano írt.
Én ilyenkor felváltva vagy a tv, vagy a gép előtt ülök, ahol jobb („)műsor(”) van.
De mindig akad dolgom, szóval nem unatkozom, főleg, hogy már egy tudományos oldalnak is írok cikkeket.
2011. január 02. 15:48
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Kettesben voltunk az Anyukámmal. Ez volt az első szilveszter amit csak kettesben töltöttünk.
.Néztük a TV-t, majd a szomszédok tüzijátékát. Aztán mentünk aludni.
2011. január 04. 18:07
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
Idézet (Sellycica @ 2011.01.01. 14:04)
mint én 
én is
2011. január 08. 02:07
|
BabykéémAlexis testvérkéje ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 884 Csatolások: 42 Azonosító: 123568 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.01.01. 09:01)
Remélem a tiétek jobb volt, mint az enyém...
szegény :S:S
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.