Starity

Milyen volt a szilvesztered?

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 01. 22:31 #21
- törölt felhasználó -    
nekem nagyon jó volt egész végig dumcsi-topikoztam
2011. január 01. 22:35 #22
Lisa Veronicas
Lisa Veronicas
tjlc

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2705
Csatolások: 448
Azonosító: 130604
Idézet (szavy @ 2011.01.01. 13:36)
A szokásos a gép előtt, de nem unalmas, köszönhetően azoknak, akik szintén a gép előtt ültek.  biggrin.gif 
De a tiétek alapján szerintem többet nem panaszkodok, hogy idén sem hívott senki sehova. Talán csak én járok jobban így. Amúgy sem vagyok nagy partiarc. rolleyes.gif

Kb. nekem is a gép előtt.. dry.gif
(de az jó volt mert itt a kis téren mindenki tűzijátékozott és nézhettem ingyen ) rohog.gif
2011. január 01. 22:39 #23
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó volt laugh.gif
Csak rajtam lógott egy 5 éves gyerek dry.gif

De attól még jó volt, mert a legjobb barátnőmmel voltam. laugh.gif
2011. január 01. 22:39 #24
- törölt felhasználó -    
A gép előtt ültem, semmi különös. Talán ha egyszer idősebb leszek, elmegyek, hogy megtudjam, milyen bulizva átlépni az újévbe. Bár nem szeretek bulizni, mindent ki kell próbálni egyszer...
2011. január 01. 22:45 #25
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Az ideit itthon töltöttem nyugisan. Szilvesztert amugyis csak egyszer ünnepeltem buliba, nem tetszett. És nem is szeretem, most mit ünnepeljek meg azon, hogy átlépek egy új évbe és egyre idősebb és idősebb leszek. Az élet úgy sem lesz jobb, mert más évet írunk... szal nem ünnep számomra mellow.gif
2011. január 01. 23:14 #26
Cascadaa
Cascadaa
The Wanted Fan♥™
Hozzászólás: 1291
Csatolások: 21
Azonosító: 132962
Utálom a szilvesztert, az összes szilveszterem rossz volt, legalábbis én nem éreztem jól magam. Mindig próbáltam úgy felfogni, hogy most jól lesz, de most már elegem lett. Tavaly pl. a drága bátyám házibulit tartott és azt mondta, hogy én anya és apa menjük el máshova szilveszterezni, mert hogy ő itt házibulit tart. Annyira kiborultam, hogy már orditoztam: én itt maradok. De végül sajnos mégis mentem. A Balatonon töltöttük a szilvesztert. Akkor még élt szeretett pici hörcsikém, és nem vihettük magunkkal, mert amikor legutóbb vittük a Balcsira szegény nagyon rosszul volt az úton. Már másfél éves volt és bizony két és fél év hosszú élet egy hörcsögnek, ezért nem voltam biztos abban, hogy megéli a következő szilvesztert. Arra gondoltam, mivan ha ez lesz az untolsó szilveszter, amit vele tölthetek, de nem töltöm vele. Hát nem élte meg. Az volt az utólsó szilveszterem amit vele tölthettem volna, de köszönhető a bátyámnak, nem tölthettem vele. A mostani szilveszteren a gép előtt ültem és közben olvastam az Egri csillagokat(kötelező olvasmány, de tetszik). Apa is azt mondta, hogy egész nap a gépezhetek, hát én is így gondoltam biggrin.gif
És pedig azt hittem, hogy az én szilveszteremnél nem lehet rosszabb, de sajnos igen. Rap4ever8 én is sajnálom, elég durva ami veled történt. És persze a többieket is, akiknek rossz volt a szilvezterük.
2011. január 01. 23:17 #27
- törölt felhasználó -    
Nekem egész jó volt konfettit dobáltunk az utcán buliztunk semmi különleges nem történt
2011. január 02. 12:02 #28
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (zombeeStar @ 2011.01.01. 22:28)
Hát tudott annyira abszurd az egész történet,hogy nem is a party volt jó vagyis az ablak törésig nekem tényleg tetszett.A többi pedig bebizonyította hogy ha azt hiszed ettől rosszabb nem lehet az élet bebizonyítja hogy mégis. Egyébként nyugi még nm dolgoztam fel mi is történt mellow.gif  a fölsőm meg századrendű dolog a többihez képest rolleyes.gif

Az ablaktörésig nekem is nagyon tetszett. Tényleg minden nagyon jól kezdődött. Amúgy előbb hívott az az idióta (ő ébresztett, azok után, hogy tegnap egész nap nem aludtam nem akartam délnél korábban kelni). A lényeg, hogy valószínűleg még ma meg lesz csinálva az ablak, mert ráér az üveges.
2011. január 02. 12:07 #29
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.01.01. 09:01)
Remélem a tiétek jobb volt, mint az enyém...
Az enyém emlékezetes szilveszter az már biztos. Életem eddigi legrosszabb szilveszterén, legrosszabb buliján és egyértelműen legrosszabb estéjén vagyok túl. Soha többé nem tartok házibulit. Minden jól indult. Örültem, hogy végre szilveszter van és a szomszéd sem fenyegetőzhet feljelentéssel csendháborítás miatt. Iszogattunk, ivójátékot játszottunk és minden jó volt. Aztán visszajött barátnőm pasija... Szó szerint beesett a buliba, feldöntötte a vízipipát, rádőlt az emberekre, majd telehányta a vödröt. Én mégis boldog lennék, ha ez lett volna az este legrosszabb része. Az egyik haveromat (már csak volt haveromat) leöntötték borral, mert ő is ezt tette korábban. A csaj, akivel érkezett lelépett a buliból, mint kiderült egy másik sráchoz. Barátnőm pasija pedig tökön rúgta őt. Ez már sok volt neki. Teljesen elborult az agya. Először a konyhaszekrénybe verte a fejét, majd átment a szobába, ahol ököllel beleütött a az ablakba. Természetesen a duplaüveges ablak betört. Csak a redőny választ el a kinti hidegtől, ami nem sokat ér. A srác persze elvágta a kezét, amiből ömlött a vér, mivel artériát ért. Azonnal mentőt kellett hozzá hívni. A sebészeten 14 öltéssel varrták össze a kezét. Mindezek után volt pofája visszajönni a "buliba" a cuccaiért. A buli persze már halott volt. Én a fél estét a konyhában töltöttem és sírtam. Miután elment megpróbáltunk aludni, ami lehetetlen volt, mert a kitört ablak miatt meg lehet fagyni a szobában úgy is, hogy a fűtés maximumon van. Remegtem pár óráig aztán felkeltem és most ezt írom. A legszebb a dologban, hogy hétfő előtt biztosan nem tudják kicserélni az üveget. Nagyon remélem, hogy az a barom minél előbb elintézi a dolgot. Természetesen vele fizettetem ki az okozott kárt és üvegest is neki kell szerezni.

Szegénykém!!!
sad.gif sad.gif
Sajnálom :/
2011. január 02. 12:07 #30
Trinda
Trinda
BFMV
Idézet (EmilyTaylor @ 2011.01.01. 09:03)
Szegény!!! sad.gif Ez tényleg elég szar szilveszter volt.
Én feküdtem a gép előtt és mindenki nagyívben leszarta h hol vagyok!!

Ez ismerős...de nekem nem szilveszterkor ...:S :S :S
2011. január 02. 12:14 #31
Trinda
Trinda
BFMV
Nekem jól telt...csak beszunnyadtam és a barátnőim nem ébresztettek föl!!! ohmy.gif ki voltam tisztára mert a vacsi után elmosogattam elpakoltam meg minden meg még lementünka helyi buliba és csak mi 3-a táncoltunk...aztán hazajöttünk mgé karaoke meg minden...
A bnőim meg én miközben aluttam rossz PC játékokat néztek!!! reklamalo.gif godolhatjátok :S :S
Akor csináltam majonézes kukoricát...hát az egyik bnőm nem szereti a majonézt ő csinált magának tejfölös fokhagymás salátát!!! és be kellett még mennem mamámhoz hagymáért meg törőért meg minden stb..
ezeket a dolgokat leszámítva egész jó volt wink.gif
2011. január 02. 14:08 #32
- törölt felhasználó -    
Nem volt semmi extra, itthon voltam, 31-én délután/este kiolvastam még a könyvemet, utána elkezdtem a következőt, közben néztük az idiótábbnál idiótább műsorokat, voltam kint a teraszon fújni ezt a vackot amit vettünk, meg ingyen tüzijátékot sasoltunk. Éjfél után beszélgettünk kicsit, aztán megnéztem a Jackass 2-t, és mentem aludni.
Nem sajnálom, hogy nem diszkóban vagy bárhol másutt töltöttem a szilvesztert, nem sajnálom, hogy kihagytam a nagy vedelést (mert arra bármikor máskor sort lehet keríteni rohog.gif ).
Nekem jó volt ez így smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Kata159
2011. január 02. 15:18 #33
- törölt felhasználó -    
nekem a szokásos mindig otthon vagyunk de idén éjfél előtt elaludtam úgyhogy nem koccintottam a családdal biggrin.gif biggrin.gif
2011. január 02. 15:26 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (Josh_ @ 2011.01.01. 14:02)
Azért az meglepett, hogy még senki nem merte bevallani, hogy a TV előtt ült egész este és várta a Fásy mulatót  biggrin.gif  _nevet.gif
Itthon, csendesen a családdal. Nem járok el bulizni, pont azon okok miatt, amit El Mexicano írt.  smileeee.gif

Én ilyenkor felváltva vagy a tv, vagy a gép előtt ülök, ahol jobb („)műsor(”) van. _nevet.gif

De mindig akad dolgom, szóval nem unatkozom, főleg, hogy már egy tudományos oldalnak is írok cikkeket. laugh.gif
2011. január 02. 15:48 #35
Barak Stefánia
Barak Stefánia
örök álmodozó

StátuszA lehetetlen nem létezik.
Hozzászólás: 6372
Csatolások: 608
Azonosító: 112664
Kettesben voltunk az Anyukámmal. Ez volt az első szilveszter amit csak kettesben töltöttünk. sad.gif .Néztük a TV-t, majd a szomszédok tüzijátékát. Aztán mentünk aludni.
2011. január 03. 12:05 #36
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
Hozzászólás: 2133
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
Olyan mint mindegyik szilveszter biggrin.gif
2011. január 04. 18:06 #37
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó volt a barátaimmal buliztunk. biggrin.gif rolleyes.gif
2011. január 04. 18:07 #38
Eszterkeee
Eszterkeee
zeeko™

Státuszyou have no power here
Hozzászólás: 684
Csatolások: 7
Azonosító: 134619
Idézet (Sellycica @ 2011.01.01. 14:04)
mint én  smileeee.gif

én is biggrin.gif
2011. január 08. 02:06 #39
Babykéém
Babykéém
Alexis testvérkéje ♥

Státuszfuck off o.O
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 884
Csatolások: 42
Azonosító: 123568
Hát Tv-ztem,játszottam a kutyákkal aztán néztem a Jackass-t wub.gif wub.gif amúgy egyik legrosszabb volt
2011. január 08. 02:07 #40
Babykéém
Babykéém
Alexis testvérkéje ♥

Státuszfuck off o.O
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 884
Csatolások: 42
Azonosító: 123568
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.01.01. 09:01)
Remélem a tiétek jobb volt, mint az enyém...
Az enyém emlékezetes szilveszter az már biztos. Életem eddigi legrosszabb szilveszterén, legrosszabb buliján és egyértelműen legrosszabb estéjén vagyok túl. Soha többé nem tartok házibulit. Minden jól indult. Örültem, hogy végre szilveszter van és a szomszéd sem fenyegetőzhet feljelentéssel csendháborítás miatt. Iszogattunk, ivójátékot játszottunk és minden jó volt. Aztán visszajött barátnőm pasija... Szó szerint beesett a buliba, feldöntötte a vízipipát, rádőlt az emberekre, majd telehányta a vödröt. Én mégis boldog lennék, ha ez lett volna az este legrosszabb része. Az egyik haveromat (már csak volt haveromat) leöntötték borral, mert ő is ezt tette korábban. A csaj, akivel érkezett lelépett a buliból, mint kiderült egy másik sráchoz. Barátnőm pasija pedig tökön rúgta őt. Ez már sok volt neki. Teljesen elborult az agya. Először a konyhaszekrénybe verte a fejét, majd átment a szobába, ahol ököllel beleütött a az ablakba. Természetesen a duplaüveges ablak betört. Csak a redőny választ el a kinti hidegtől, ami nem sokat ér. A srác persze elvágta a kezét, amiből ömlött a vér, mivel artériát ért. Azonnal mentőt kellett hozzá hívni. A sebészeten 14 öltéssel varrták össze a kezét. Mindezek után volt pofája visszajönni a "buliba" a cuccaiért. A buli persze már halott volt. Én a fél estét a konyhában töltöttem és sírtam. Miután elment megpróbáltunk aludni, ami lehetetlen volt, mert a kitört ablak miatt meg lehet fagyni a szobában úgy is, hogy a fűtés maximumon van. Remegtem pár óráig aztán felkeltem és most ezt írom. A legszebb a dologban, hogy hétfő előtt biztosan nem tudják kicserélni az üveget. Nagyon remélem, hogy az a barom minél előbb elintézi a dolgot. Természetesen vele fizettetem ki az okozott kárt és üvegest is neki kell szerezni.

szegény :S:S
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!