Starity

Milyen volt a szilvesztered?

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 01. 09:01 #1
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Remélem a tiétek jobb volt, mint az enyém...

Az enyém emlékezetes szilveszter az már biztos. Életem eddigi legrosszabb szilveszterén, legrosszabb buliján és egyértelműen legrosszabb estéjén vagyok túl. Soha többé nem tartok házibulit. Minden jól indult. Örültem, hogy végre szilveszter van és a szomszéd sem fenyegetőzhet feljelentéssel csendháborítás miatt. Iszogattunk, ivójátékot játszottunk és minden jó volt. Aztán visszajött barátnőm pasija... Szó szerint beesett a buliba, feldöntötte a vízipipát, rádőlt az emberekre, majd telehányta a vödröt. Én mégis boldog lennék, ha ez lett volna az este legrosszabb része. Az egyik haveromat (már csak volt haveromat) leöntötték borral, mert ő is ezt tette korábban. A csaj, akivel érkezett lelépett a buliból, mint kiderült egy másik sráchoz. Barátnőm pasija pedig tökön rúgta őt. Ez már sok volt neki. Teljesen elborult az agya. Először a konyhaszekrénybe verte a fejét, majd átment a szobába, ahol ököllel beleütött a az ablakba. Természetesen a duplaüveges ablak betört. Csak a redőny választ el a kinti hidegtől, ami nem sokat ér. A srác persze elvágta a kezét, amiből ömlött a vér, mivel artériát ért. Azonnal mentőt kellett hozzá hívni. A sebészeten 14 öltéssel varrták össze a kezét. Mindezek után volt pofája visszajönni a "buliba" a cuccaiért. A buli persze már halott volt. Én a fél estét a konyhában töltöttem és sírtam. Miután elment megpróbáltunk aludni, ami lehetetlen volt, mert a kitört ablak miatt meg lehet fagyni a szobában úgy is, hogy a fűtés maximumon van. Remegtem pár óráig aztán felkeltem és most ezt írom. A legszebb a dologban, hogy hétfő előtt biztosan nem tudják kicserélni az üveget. Nagyon remélem, hogy az a barom minél előbb elintézi a dolgot. Természetesen vele fizettetem ki az okozott kárt és üvegest is neki kell szerezni.
5 felhasználónak tetszik: Dancsy, taymomsen, Christinna, patrícia4, Luckie
2011. január 01. 09:03 #2
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.01.01. 09:01)
Az enyém emlékezetes szilveszter az már biztos. Életem eddigi legrosszabb szilveszterén, legrosszabb buliján és egyértelműen legrosszabb estéjén vagyok túl. Soha többé nem tartok házibulit. Minden jól indult. Örültem, hogy végre szilveszter van és a szomszéd sem fenyegetőzhet feljelentéssel csendháborítás miatt. Iszogattunk, ivójátékot játszottunk és minden jó volt. Aztán visszajött barátnőm pasija... Szó szerint beesett a buliba, feldöntötte a vízipipát, rádőlt az emberekre, majd telehányta a vödröt. Én mégis boldog lennék, ha ez lett volna az este legrosszabb része. Az egyik haveromat (már csak volt haveromat) leöntötték borral, mert ő is ezt tette korábban. A csaj, akivel érkezett lelépett a buliból, mint kiderült egy másik sráchoz. Barátnőm pasija pedig tökön rúgta őt. Ez már sok volt neki. Teljesen elborult az agya. Először a konyhaszekrénybe verte a fejét, majd átment a szobába, ahol ököllel beleütött a az ablakba. Természetesen a duplaüveges ablak betört. Csak a redőny választ el a kinti hidegtől, ami nem sokat ér. A srác persze elvágta a kezét, amiből ömlött a vér, mivel artériát ért. Azonnal mentőt kellett hozzá hívni. A sebészeten 14 öltéssel varrták össze a kezét. Mindezek után volt pofája visszajönni a "buliba" a cuccaiért. A buli persze már halott volt. Én a fél estét a konyhában töltöttem és sírtam. Miután elment megpróbáltunk aludni, ami lehetetlen volt, mert a kitört ablak miatt meg lehet fagyni a szobában úgy is, hogy a fűtés maximumon van. Remegtem pár óráig aztán felkeltem és most ezt írom. A legszebb a dologban, hogy hétfő előtt biztosan nem tudják kicserélni az üveget. Nagyon remélem, hogy az a barom minél előbb elintézi a dolgot. Természetesen vele fizettetem ki az okozott kárt és üvegest is neki kell szerezni.

Szegény!!! sad.gif Ez tényleg elég szar szilveszter volt.

Én feküdtem a gép előtt és mindenki nagyívben leszarta h hol vagyok!!
2011. január 01. 09:04 #3
- törölt felhasználó -    
én semmit nem csináltam biggrin.gif
a szilveszterre nagyban teszek,nekem ugyanolyan,mint egy másik nap
2011. január 01. 09:54 #4
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Részvétem, Rap4ever8! Ez tényleg borzasztó lehetett... ohmy.gif A legrosszabb az egészben, hogy még mindig iszod a levét, hiszen a te lakásodban van pokoli hideg, nem az övében. mad.gif

Az én szilveszterem ehhez képest isteni volt. Piszok hidegben buliztam a főtéren Tankcsapda koncerten. Sem a bulizást, sem a tombolást, sem az ivást nem vittem túlzásba, nagylány vagyok én már ahhoz, de azért a Rock'n'Roll rugóját zengtem teli torokból én is. A némileg idétlen táncom meg arra szolgált, hogy ne váljak jégszoborrá végleg. Tancsapdáék átkoncertezték magukat az új évbe, így lemaradtunk mind a visszaszámolásról, mind magáról az éjfélről, no de sebaj. Az ütős rock zene után erős kontrasztot képzett a Himnusz, amit szintén énekelni kellett (gimiben belémverték, reflex). Arról ne is beszéljek, hogy a tüzijáték alatt ABBA dalok szóltak! Mindegy, legalább buli hangulat volt. A párom soha életében nem fázott még ennyire, úgyhogy amúgy öregesen éjfél után haza is jöttünk és alvással folytattuk a nagy dorbézolást. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Kata159, Rap4ever8, wannascream, Dancsy
2011. január 01. 09:59 #5
TVDfan_
TVDfan_
The First Ŧσrbєร Doρρeℓgängεr™

Státuszhttp://t-v-d-fan.blogspot.com/
Hozzászólás: 2545
Csatolások: 172
Azonosító: 137894
Nekünk még mindig tart... rohog.gif tudom már vége a szilveszternek...
2011. január 01. 10:36 #6
- törölt felhasználó -    
Nem tudtam éjjel 3-ig elaludni, mert valamelyik barom szomszéd addig durrogtatta a tűzijátékait... nem is értem, hogy lehet erre ennyi pénzt elpazarolni. Ráadásul én tetőtérben lakom, az meg hangszigetelés szempontjából olyan, mintha nem is lenne tető, szóval nem is az ablakon, hanem a tetőn keresztül dübörgött az egész szint. mad.gif

Amúgy utálom a szilvesztert és a bulikat (mindig is utáltam és lehetőség szerint kerülöm is őket és a társaságot), mert minden csak az ivászatról, a berúgásról és az erőszakról szól, az emberek sajnos nem tudnak viselkedni ital hatása alatt, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. reklamalo.gif

Rap4ever8: őszintén sajnálom, ami történt. Itt látszik, hogy az értelmesnek tartott ember valójában mekkora állat, nagyobb mint a többi...
4 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, janet7, Dancsy, Sally Sparrow
2011. január 01. 10:53 #7
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Azta Rap4ever8... ohmy.gif Nem semmi! sad.gif

Az én szilveszterem sem volt valami frenetikus. biggrin.gif Elindultam egy házibulinak mondott valamibe a barátnőmhöz. Oda is értem, minden jól indult, ha bár mint kiderült csak ő volt, meg a szomszéd lány, aki egy másik barátnője. A barátnőm nővére, annak a pasija és azoknak a haverjai egy szinttel lejjebb foglaltak helyet. A barátnőm egy pohár narancsos vodka után totál kész lett. Mivel én nem iszom alkoholt, így nem tudtam örömömet lelni a látványban. Aztán nem sokkal azután, hogy a szomszéd lány és én ücsörögtünk a barátnőm szobájában, amíg ő az egy szinttel lentebb lévő titkos pasijával foglalkozott, kiderült, hogy a pasit bedrogozták. Ez egy hosszabb történet, lényeg hogy miután ezt megtudtam, meg azt is, hogy a drogos csávók csinálják a szilveszteri kaját...úgy érztem, nincs maradásom. Végső kétségbeesésemben egy barátnőt hívtam, hogy mentsen ki, aki szerencsére közel lakott, így eljött értem autóval. Sikeres volt a mentőakció, némi kamuval és nagy sebességgel hazaszáguldottunk. smileeee.gif Végül a Szerelmünk lapjai zárta az idei szilveszterünket. Hát mit mondjak... én sem fogom elfelejteni ezt a napot, az biztos...
P.S. BUÉK mindenkinek! smileeee.gif
2011. január 01. 13:36 #8
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
A szokásos a gép előtt, de nem unalmas, köszönhetően azoknak, akik szintén a gép előtt ültek. biggrin.gif

De a tiétek alapján szerintem többet nem panaszkodok, hogy idén sem hívott senki sehova. Talán csak én járok jobban így. Amúgy sem vagyok nagy partiarc. rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: Kata159, Josh_, Rap4ever8, janet7, Dancsy, Lisa Veronicas
2011. január 01. 13:38 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2011.01.01. 13:36)
A szokásos a gép előtt, de nem unalmas, köszönhetően azoknak, akik szintén a gép előtt ültek.  biggrin.gif 
De a tiétek alapján szerintem többet nem panaszkodok, hogy idén sem hívott senki sehova. Talán csak én járok jobban így. Amúgy sem vagyok nagy partiarc. rolleyes.gif

Én ha hívnának, sem mennék... laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Josh_, Zsüdi, janet7, Dancsy
2011. január 01. 13:41 #10
Zsüdi
Zsüdi

StátuszBeYoutiful
Hozzászólás: 5217
Csatolások: 231
Azonosító: 124795
Unalmas. *-* Bepezsgőztem, mindenféle hülyeséget összehordtam, olvastam hajnali fél 4-ig, aztán elmentem aludni, majd 12:30-kor keltem fel. rohog.gif
2011. január 01. 13:45 #11
Pop princess
Pop princess
visszatérő vendég

StátuszA zene az kell,mert körülölel,és nem veszünk majd el...
Hozzászólás: 128
Csatolások: 10
Azonosító: 132508

ez jó durva.. ohmy.gif
2011. január 01. 13:48 #12
Pop princess
Pop princess
visszatérő vendég

StátuszA zene az kell,mert körülölel,és nem veszünk majd el...
Hozzászólás: 128
Csatolások: 10
Azonosító: 132508
nekem jól telt a szilveszter
nállunk aludt a barátnőm szóval elhülyültünk biggrin.gif
2011. január 01. 13:57 #13
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Idézet (Kata159 @ 2011.01.01. 10:53)
Azta Rap4ever8... ohmy.gif Nem semmi! sad.gif
Az én szilveszterem sem volt valami frenetikus. biggrin.gif Elindultam egy házibulinak mondott valamibe a barátnőmhöz. Oda is értem, minden jól indult, ha bár mint kiderült csak ő volt, meg a szomszéd lány, aki egy másik barátnője. A barátnőm nővére, annak a pasija és azoknak a haverjai egy szinttel lejjebb foglaltak helyet. A barátnőm egy pohár narancsos vodka után totál kész lett. Mivel én nem iszom alkoholt, így nem tudtam örömömet lelni a látványban. Aztán nem sokkal azután, hogy a szomszéd lány és én ücsörögtünk a barátnőm szobájában, amíg ő az egy szinttel lentebb lévő titkos pasijával foglalkozott, kiderült, hogy a pasit bedrogozták. Ez egy hosszabb történet, lényeg hogy miután ezt megtudtam, meg azt is, hogy a drogos csávók csinálják a szilveszteri kaját...úgy érztem, nincs maradásom. Végső kétségbeesésemben egy barátnőt hívtam, hogy mentsen ki, aki szerencsére közel lakott, így eljött értem autóval. Sikeres volt a mentőakció, némi kamuval és nagy sebességgel hazaszáguldottunk. smileeee.gif Végül a Szerelmünk lapjai zárta az idei szilveszterünket. Hát mit mondjak... én sem fogom elfelejteni ezt a napot, az biztos...
P.S. BUÉK mindenkinek! smileeee.gif

Hú! Akkor neked is kemény szilvesztered volt. sad.gif
Grace Benning: Örülök, hogy a tiéd legalább jól sikerült a hideg ellenére is. smileeee.gif
El Mexicano: Sajnos tényleg vannak ilyen borzalmas emberek, de állatnak nem nevezném őket, mert ez az állatokra nézve sértő. Ezek után lehet, hogy jövőre én is a bulimentes szilvesztert választom, de az teljesen biztos, hogy nem nálam lesz a buli, ha mégis társaságra vágynék.

Természetesen a "haverommal" utoljára akkor szeretnék találkozni, amikor az üvegessel érkezik, hogy helyrehozza az okozott kárt. Utána elfelejthet örökre. Akkor is haragudtam volna, ha esetleg részegre issza magát és beleesik az üvegbe, de azt talán megbocsájtottam volna. Ezt viszont szándékosan tette, amire nincs mentség.
1 felhasználónak tetszik: El Mexicano
2011. január 01. 14:02 #14
Josh_
Josh_
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Azért az meglepett, hogy még senki nem merte bevallani, hogy a TV előtt ült egész este és várta a Fásy mulatót biggrin.gif _nevet.gif

Itthon, csendesen a családdal. Nem járok el bulizni, pont azon okok miatt, amit El Mexicano írt. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: szavy, dave095, Kata159, janet7, El Mexicano
2011. január 01. 14:04 #15
Sellycica
Sellycica
Mahomie

StátuszKöszönöm mindenkinek aki törölt. Kedvesek vagytok...
Hozzászólás: 4854
Csatolások: 2575
Azonosító: 139674
Idézet (Nelly-fan @ 2011.01.01. 09:04)
én semmit nem csináltam  biggrin.gif 
a szilveszterre nagyban teszek,nekem ugyanolyan,mint egy másik nap

mint én smileeee.gif
2011. január 01. 14:11 #16
Bezzo
Bezzo
visszatérő vendég

Státusz:)
Hozzászólás: 400
Csatolások: 43
Azonosító: 137884
Nekem Klassz volt a Szilveszter:)
2 barátnőmmel töltöttem:)
először elmentünk egy buliba de nem sokáig,inkább haza mentünk és karaoke partyt csaptunk:D:D
tongue.gif biggrin.gif xDD
2011. január 01. 14:42 #17
- törölt felhasználó -    

Hát mit ne mondjak sok mindenre gondoltam,de , hogy hajnal egykor mentőautóval mek a kórházba azzal a szerencsétlennel arra nem...főleg a hóangyalkás akcióm után rolleyes.gif azt se nagyon terveztem bele az estébe,hogy a karácsonyra kapott fölsőmből csöpögni fog a vér na meg azt se nagyon kalkuláltam bele,hogy a kezeimről is folyni fog. Álmodni se mertem róla,hogy a mcdriveba gyalog fogok sajtburgert kérni azt meg főképp nem terveztem hogy Szegi telefonját a vonat fűtőtestébe ejtem majd be.Az ablak ellenére én adtam blush.gif tényleg felrúgta a pipát?? xD wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2011. január 01. 18:02 #18
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Idézet (zombeeStar @ 2011.01.01. 14:42)
Hát mit ne mondjak sok mindenre gondoltam,de , hogy hajnal egykor mentőautóval mek a kórházba azzal a szerencsétlennel arra nem...főleg a hóangyalkás akcióm után rolleyes.gif azt se nagyon terveztem bele az estébe,hogy a karácsonyra kapott fölsőmből csöpögni fog a vér na meg azt se nagyon kalkuláltam bele,hogy a kezeimről is folyni fog. Álmodni se mertem róla,hogy a mcdriveba gyalog fogok sajtburgert kérni azt meg főképp nem terveztem hogy Szegi telefonját a vonat fűtőtestébe ejtem majd be.Az ablak ellenére én adtam blush.gif tényleg felrúgta a pipát?? xD wub.gif

Hát nem tudom. Elég magas a tűrőképességed, ha ez neked jó volt. Bár nem neked kell napokig a hidegben lenni... Bár nem tudom, hogy lehetett jó az éjszaka közepén a hidegben balerinacipőben a tarjáni kórházba kísérni azt az idiótát. Egyébként remélem a felsődből ki tudod majd mosni a vért. Ja és igen tényleg felrúgta a pipát rögtön érkezéskor, de nem gáz. Nem tört össze és a szén se égett már. smileeee.gif
2011. január 01. 22:28 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.01.01. 18:02)
Hát nem tudom. Elég magas a tűrőképességed, ha ez neked jó volt. Bár nem neked kell napokig a hidegben lenni... Bár nem tudom, hogy lehetett jó az éjszaka közepén a hidegben balerinacipőben a tarjáni kórházba kísérni azt az idiótát. Egyébként remélem a felsődből ki tudod majd mosni a vért. Ja és igen tényleg felrúgta a pipát rögtön érkezéskor, de nem gáz. Nem tört össze és a szén se égett már. smileeee.gif

Hát tudott annyira abszurd az egész történet,hogy nem is a party volt jó vagyis az ablak törésig nekem tényleg tetszett.A többi pedig bebizonyította hogy ha azt hiszed ettől rosszabb nem lehet az élet bebizonyítja hogy mégis. Egyébként nyugi még nm dolgoztam fel mi is történt mellow.gif a fölsőm meg századrendű dolog a többihez képest rolleyes.gif
2011. január 01. 22:31 #20
emilycody69
emilycody69
visszatérő vendég

StátuszNe lopj ha kell valami kérj!
Hozzászólás: 429
Csatolások: 53
Azonosító: 141288
nekem semmilyen
én aludtam smileeee.gif _nevet.gif
5 oldal 1 2 3 4 5