Gerard Butler nem veszi figyelembe az elvárt romantikus etikettet, amit a nők szeretnének, és ez az, amiért a színész még mindig egyedülálló - a nők szerint.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gerard Butler kevesebbet szexel
2010. december 30. 23:44
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Talán ha kialakítana valakivel egy hosszútávú, tartós kapcsolatot, akkor nem fenyegetné ez a veszély.
De ha meg ő beszéli ki magát, akkor nem mindegy?
2010. december 30. 23:50
Idézet (itsthelou @ 2010.12.30. 23:46)
Butler képtelen hosszútávú kapcsolatot kialakítani, így született.
Igen? Nos, akkor nem vagyok meglepve hogy tart valamitől.
Mellesleg, ha peches, az a pár nő is kiteregetheti a szennyest, akivel összeszűri a levet, akármeddig is tart a kapcsolat, nem?
2010. december 31. 07:10
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Vegyen el engem. Én biztos megtartom a titkait.
Na jó, viccet félretéve, nem csodálom, hogy ez a csodás pasi még mindig szingli. Egyedülálló, ugyebár, mégis kijelenti, mostanában kevesebbet szexel, mint szokott.
Ha nincs barátnője, ez ugye érdekes, persze nem szokatlan vagy meglepő, de elgondolkodtató. A másik meg az, hogy eddig azért nem voltak gátlásai, mert részegen csinálta.
Mit ne mondjak, ebben a megvilágításban nem ő álmaink pasija.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. december 31. 08:00
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.31. 07:10)
Vegyen el engem. Én biztos megtartom a titkait.
Na jó, viccet félretéve, nem csodálom, hogy ez a csodás pasi még mindig szingli. Egyedülálló, ugyebár, mégis kijelenti, mostanában kevesebbet szexel, mint szokott.
Ha nincs barátnője, ez ugye érdekes, persze nem szokatlan vagy meglepő, de elgondolkodtató. A másik meg az, hogy eddig azért nem voltak gátlásai, mert részegen csinálta.
Mit ne mondjak, ebben a megvilágításban nem ő álmaink pasija. 
Pedig biztos vagyok abban, hogy vannak olyan nők, akiknek ez jön be. Feküjdön össze Lindsay Lohannel. Ő soha semmit nem mondott még a sok partneréről meg azok szennyes dolgairól
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 31. 08:05
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.31. 08:00)
Pedig biztos vagyok abban, hogy vannak olyan nők, akiknek ez jön be. Feküjdön össze Lindsay Lohannel. Ő soha semmit nem mondott még a sok partneréről meg azok szennyes dolgairól 
Szerintem a nőknek eddig csak azért jött be ez, mert ő Gerard Butler. Meg mert persze nagyon jól néz ki.
2010. december 31. 08:09
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.31. 08:05)
Szerintem a nőknek eddig csak azért jött be ez, mert ő Gerard Butler. Meg mert persze nagyon jól néz ki.
Az a véleményem, hogy neki is kellene már egy rendes bige, aki fülön csípi, kicsit gatyába rázza, aztán már jöhet is az ásó-kapa-nagyharang. 
Szerintem Gerard nem ilyen ember. Akárhogy is, nem hangzik túl jól amit elmondott, ha onnan nem csinálta részegen minden bokorban, most lenne szófogadó bigéje aki nem mond semmit. Vessen magára.
2010. december 31. 08:11
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.31. 08:09)
Szerintem Gerard nem ilyen ember. Akárhogy is, nem hangzik túl jól amit elmondott, ha onnan nem csinálta részegen minden bokorban, most lenne szófogadó bigéje aki nem mond semmit. Vessen magára.
Egyébként engem meglepett ez a cikk. Nem ilyen "minden bokorban részegen" pasinak gondoltam. Inkább amolyan belevaló, jó humorú, vagány fickónak képzeltem. Az is lehet, hogy gátlásos? Sőt, ebből a nyilatkozatából az jön le nekem, hogy alaposan nincs tisztában saját vonzerejével. Vagy tud valamit, amit mi nem.
2010. december 31. 08:16
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.31. 08:11)
Egyébként engem meglepett ez a cikk. Nem ilyen "minden bokorban részegen" pasinak gondoltam. Inkább amolyan belevaló, jó humorú, vagány fickónak képzeltem. Az is lehet, hogy gátlásos? Sőt, ebből a nyilatkozatából az jön le nekem, hogy alaposan nincs tisztában saját vonzerejével. Vagy tud valamit, amit mi nem. 
Én olvasgattam arról, hogy ki mit mond róla, de nem érdekelt, interjúkból lehet csak összeszedni az igazságot. Mindig is úgy gondoltam, hogy ez megtért gyerek, aki letért a rossz útról a drogok után. Most már talán bánja, amiket x évvel ezelőt művelt, késő bánat, híres lesz és elfőfordulhat hogy kitegetik a szennyest. Akár exe akár valaki akivel mostanság hál együtt.
Ha ki is derül, akkor így járt. Kb 1 hétig csámcsog rajta a média, aztán mehet a többi sztár s*xtitkai közé, 1 hónap múlva már senkit nem fog érdekelni
2010. december 31. 08:22
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.31. 08:16)
Én olvasgattam arról, hogy ki mit mond róla, de nem érdekelt, interjúkból lehet csak összeszedni az igazságot. Mindig is úgy gondoltam, hogy ez megtért gyerek, aki letért a rossz útról a drogok után. Most már talán bánja, amiket x évvel ezelőt művelt, késő bánat, híres lesz és elfőfordulhat hogy kitegetik a szennyest. Akár exe akár valaki akivel mostanság hál együtt.
Ha ki is derül, akkor így járt. Kb 1 hétig csámcsog rajta a média, aztán mehet a többi sztár s*xtitkai közé, 1 hónap múlva már senkit nem fog érdekelni
Na, így most már értem. Én nem tudtam az önpusztító múltjáról. Egész jó színésznek tartom és az én 'Az 5 legszexibb pasi a világon' listámon az ő neve is fel van tüntetve, de sosem néztem utána komolyabban. Sajnos igazad van. Amennyiben ilyen életet élt, számolnia kell azzal, hogy egy-két nem kívánatos személy elő fog bújni a múltjából. Persze nem biztos, de láttunk már karón varjút, ugyebár.
2010. december 31. 08:28
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.31. 08:22)
Na, így most már értem. Én nem tudtam az önpusztító múltjáról. Egész jó színésznek tartom és az én 'Az 5 legszexibb pasi a világon' listámon az ő neve is fel van tüntetve, de sosem néztem utána komolyabban. Sajnos igazad van. Amennyiben ilyen életet élt, számolnia kell azzal, hogy egy-két nem kívánatos személy elő fog bújni a múltjából. Persze nem biztos, de láttunk már karón varjút, ugyebár.
Együtt jár a sztársággal. Ez van. Tudhatta ezt mikor aláírta a milliós szerződéseket
2010. december 31. 11:57
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
ez aztán a hír xD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.