James & Oliver Phelps vegyes
2011. január 04. 22:34
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.04. 22:15)
Egyébként mit ír oda, mert Olivernél látom, h vmi Oli Phelps van odaírva na de Jamesnél mintha Jack James lenne... : O
Az ott James Phelps. James felülre írja a Jameset, és a J-t mintha kis j-nek írná, áthúzva. Arra a vonalra írja a Phelpset, csak nem látszik, mert doktoriasan ír és alig lehet kiolvasni.
Tudtommal mindenkinek ők írják alá, személyesen. Nem mindenki kap To xy-t, van aki Best Wishes-t kap de legalább ők írják alá. Sok HP sztár nem sajátmaga írja alá. Ők igen. Legalábbis, én úgy tudom. Gondolom függ attól is, hogy mit írsz nekik levélben. Ha nagyon tetszik nekik amit írtál akkor gondolom kiérdemled a to xy-t.
NIncs is jobb érzés, mint mikor kinyitod a borítékot és oh la la ott van a borítékban az autogrammod. Ha személyesítve van és rendesen lebetűzte a neved, az még jobb. Higyjétek el, egyik legnagyobb érzés a világon, nekem van, én már csak tudom
2011. január 04. 22:38
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.04. 22:34)
Az ott James Phelps. James felülre írja a Jameset, és a J-t mintha kis j-nek írná, áthúzva. Arra a vonalra írja a Phelpset, csak nem látszik, mert doktoriasan ír és alig lehet kiolvasni.
Tudtommal mindenkinek ők írják alá, személyesen. Nem mindenki kap To xy-t, van aki Best Wishes-t kap de legalább ők írják alá. Sok HP sztár nem sajátmaga írja alá. Ők igen. Legalábbis, én úgy tudom. Gondolom függ attól is, hogy mit írsz nekik levélben. Ha nagyon tetszik nekik amit írtál akkor gondolom kiérdemled a to xy-t.
NIncs is jobb érzés, mint mikor kinyitod a borítékot és oh la la ott van a borítékban az autogrammod. Ha személyesítve van és rendesen lebetűzte a neved, az még jobb. Higyjétek el, egyik legnagyobb érzés a világon, nekem van, én már csak tudom
Milyen kis mázlista vagy!
Sajnos az én nevembe beletörne a bicskájuk
Milyen képre kaptál autogrammot?
2011. január 04. 22:40
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Igen én is így gondoltam, h ők írják alá, csak szerintem nem mindenkinek válaszolnak, ahogy mondtad is ha tetszik nekik akkor visszaírnak.
De jó! Lehet nekem is írni kéne vmit nekik... Küldtél egy képet és azt írták alá vagy adtak egyet?
De jó! Lehet nekem is írni kéne vmit nekik... Küldtél egy képet és azt írták alá vagy adtak egyet?
2011. január 04. 22:42
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.01.04. 22:38)
Ohh komoylan? ö is van benne? : ) Nekem nem annyira bonyolult.
2011. január 04. 22:45
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.04. 22:42)
Ohh komoylan? ö is van benne? : ) Nekem nem annyira bonyolult.
A vezetéknevet nehéz leírni és néha nehezen és helytelenül ejtik ki az emberek
de az utónevem könnyebb, azt le tudnák írni, mert az angolul is hasonló
2011. január 04. 22:46
Idézet (funny18 @ 2011.01.04. 22:38)
Nem Phelps. Gondoltam már írok nekik, de igazából ... nincs nagyon miről írni, úgy értem, egy rajongói levélnek nem kell hosszúnak lennie, de akkor sem ennyinek. Mindent láttam, amiben szerepeltek, de gondolom nem csinálnának botrányt ha leírnám, hogy már mindenben láttam őket, úgy is tudják, hogyan néztem meg. Nincs elegendő gondolat. Aranyosak, cukik, helyesek és tehetségesek (bár nem igazán volt lehetőségük kimutatni), egyszerűen túl rövid a levél.
Akárhogyan körítem, nem elég és arról persze ne is beszéljünk hogy halovány lila fogalmam sincs arról, hogyan kell válaszbélyeges borítékot küldeni. Az autogrammjaim külföldről érkeztek, külföldi segítséggel, xy embertől nem magától a sztártól. A nyáron feladtam egy rajongói levelet és kértem autogrammot xy embertől, 2000 Ft-omba fájt. Mindent úgy csináltam, ahogyan nekem mondták, tele nyomtam bélyegekkel, elsőbbségivel és ajánlottan ment, még sem kaptam vissza semmit.
Ez a nagyobb visszatartó erő, azt sem tudom, hogyan kell elküldeni hogy biztosan megkapják
1 felhasználónak tetszik:
funny18
2011. január 04. 22:53
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.04. 22:46)
Nem Phelps. Gondoltam már írok nekik, de igazából ... nincs nagyon miről írni, úgy értem, egy rajongói levélnek nem kell hosszúnak lennie, de akkor sem ennyinek. Mindent láttam, amiben szerepeltek, de gondolom nem csinálnának botrányt ha leírnám, hogy már mindenben láttam őket, úgy is tudják, hogyan néztem meg. Nincs elegendő gondolat. Aranyosak, cukik, helyesek és tehetségesek (bár nem igazán volt lehetőségük kimutatni), egyszerűen túl rövid a levél.
Akárhogyan körítem, nem elég és arról persze ne is beszéljünk hogy halovány lila fogalmam sincs arról, hogyan kell válaszbélyeges borítékot küldeni. Az autogrammjaim külföldről érkeztek, külföldi segítséggel, xy embertől nem magától a sztártól. A nyáron feladtam egy rajongói levelet és kértem autogrammot xy embertől, 2000 Ft-omba fájt. Mindent úgy csináltam, ahogyan nekem mondták, tele nyomtam bélyegekkel, elsőbbségivel és ajánlottan ment, még sem kaptam vissza semmit.
Ez a nagyobb visszatartó erő, azt sem tudom, hogyan kell elküldeni hogy biztosan megkapják

Nekem is az a bajom, hogy fogalmam sincs hogyan is kell egy ilyen levelet megírni és elküldeni, hogy kapjak választ is.
Még eddig nem volt merszem megcsinálni
Gratulálok az aláírásért
2011. január 04. 23:02
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Én egyszer írtam egyet a húgommal közösen, de akkor még alig tudtam angolul szóval érdekesre sikeredett, a lényeg, h nem kaptam válasz, se autogramot se semmit... Azóta nem írtam senkinek pedig volna egy jó pár ember akitől szívesen kapnék aláírást...
2011. január 04. 23:49
James közelről
2011. január 05. 10:34
|
|
t_krisztinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.08. Hozzászólás: 14 Csatolások: 15 Azonosító: 95430 offline
|
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.30. 22:53)
Ezt a videót annyira szeretem mindenkinek olyan jó válaszai vannak! : )
ne haragudj, de melyik film extrai kozott van ez a video?
2011. január 05. 10:42
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (t_krisztin @ 2011.01.05. 10:34)
ne haragudj, de melyik film extrai kozott van ez a video?
Ha jól tudom a félvér herceg extrái közt volt. Megnézheted itt.
(Van feliratos változata is...)
2011. január 05. 11:52
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.05. 10:32)
Én meg hoztam két Dumbledore-ossat, ajánlom Dancsy-nak! : )
Vicces az a szakállvédő...
Vicces az a szakállvédő...
James mérges vagy nagyon unja a banánt
Imádom ahogyan felöltözködnek mikor nem forgatnak. Semmi csicsa, egyszerű ruhák, természetes kinézet (úgy értem, hogy nincs smink stb)
RoseAnn
2011. január 05. 12:08
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.05. 11:52)
James mérges vagy nagyon unja a banánt
Imádom ahogyan felöltözködnek mikor nem forgatnak. Semmi csicsa, egyszerű ruhák, természetes kinézet (úgy értem, hogy nincs smink stb)
Igen azt én is szeretem!
2011. január 05. 12:45
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.05. 12:08)
Igen azt én is szeretem!
Az öltönyök jók, de sokszor jobban szeretem őket látni azokban a ruhákban, amiket maguktól vesznek fel. Ha az melegítő, akkor melegítő, az sem érdekel.
2011. január 05. 13:16
Idézet (RoseAnn @ 2011.01.05. 13:08)
egy kép még kajával... úgy látszik az édességeket szeretik..
Ammenyiben ez egy kacsintás lett volna, annyiban:
*visszakacsint*
Milyen helyes gyerek és mennyire tetszik a haja
AdamLambertrulz
2011. január 05. 13:22
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.05. 13:16)
Ammenyiben ez egy kacsintás lett volna, annyiban:
*visszakacsint*

*visszakacsint*
Nem tudom eldönteni melyik az édesebb, ami a kezében van vagy ő maga...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.