Újra együtt az ABBA?
2010. december 30. 21:32
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Nem tudom őket elképzelni koncertezni.
Én úgy tudtam ,hogy kijelentették, hogy nem lépnek fel együtt.A Mamma Mia film bemutatóján jelentek meg együtt sok-sok év után.
Én úgy tudtam ,hogy kijelentették, hogy nem lépnek fel együtt.A Mamma Mia film bemutatóján jelentek meg együtt sok-sok év után.
2010. december 30. 22:39
Ó, én nagyon örülnék, ha újra összeállna az ABBA! Nagyon jó lenne.
2010. december 31. 16:43
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
dejóó.
imádom a zenéjüket.
Agnetha. ♥
Agnetha. ♥
2011. január 01. 21:12
|
|
Krisztinkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 142228 offline
|
Nagyon jó lenne ha újra felállna a csapat, nagyon szeretem a zenéjüket!
2011. október 13. 18:50
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
17:05, s.t.a.r.!
Jól tudod, ők voltak a párok, de szétmentek. Agnethának és Björnnek van egy lányuk, Linda és egy fiuk, Christian. Björn később feleségül vette Lenát és két lányuk van, Emma és Anna. Benny felesége Mona Nörklit és egy fiuk van, Ludvig, de 1963-ban, Christina Grönwaldtól is született egy fia, Peter, majd később egy lánya, Helene.Fridának van egy Hans nevű fia és egy Ann-Lise Lotte nevű lánya Ragnar Frederikssontól, első férjétől. Ann-Lise már meghalt (sajnos). Frida pedig harmadszor is férjhez ment, hozzáment Ruzzo Reuss-hoz, de már ő sem él.
Jól tudod, ők voltak a párok, de szétmentek. Agnethának és Björnnek van egy lányuk, Linda és egy fiuk, Christian. Björn később feleségül vette Lenát és két lányuk van, Emma és Anna. Benny felesége Mona Nörklit és egy fiuk van, Ludvig, de 1963-ban, Christina Grönwaldtól is született egy fia, Peter, majd később egy lánya, Helene.Fridának van egy Hans nevű fia és egy Ann-Lise Lotte nevű lánya Ragnar Frederikssontól, első férjétől. Ann-Lise már meghalt (sajnos). Frida pedig harmadszor is férjhez ment, hozzáment Ruzzo Reuss-hoz, de már ő sem él.
2011. november 12. 11:19
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Most ha összeállnának újra 29 év után, akkor szerintetek ugyanolyanok lennének, mint régebben. Egyáltalán nem, hisz majdnem 30 év telt el a szétválásuk óta, és 30 év alatt sokat öregednek. Négy 60 évest látnánk és egyáltalán nem olyanok lennének, mint régen. Nem lenne sok értelme újra összeállniuk, sikerük se lenne, csak elrontanának magukat. Amúgy én nagyon szeretem az ABBA együttes, de már a múlté és így a jó.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: