Újra együtt az ABBA?
2010. december 30. 15:10
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Jó lenne
2010. december 30. 15:14
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Anya imádja őket, régen folyamatosan ABBA DVD-t nézett itthon, amin a klippjeik voltak
Nem tudom, hogy valóban jó ötlet lenne-e. Általában az ilyen "na álljunk össze újra" dolgok sosem szoktak bejönni, vagy kevés esetben, lehet ezzel elég nagyot buknának..
2010. december 30. 15:20
sztem naon jó lenne..de már megmondták h nem jönnek megint össze!
2010. december 30. 15:25
|
|
kristenmackelzie1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 190 Csatolások: 242 Azonosító: 136822 offline
|
De jó lenne.
2010. december 30. 15:49
Ez is egy olyan hír amiből nem lesz semmi.Én szeretem őket mert az ő zenéjük nagyban megalapozta a jövőbeni zenei ízlésem..és Ez a Rock,és a metál lett.
De most félre a tréfát Nagyon szeretem őket.De Agnetha kijelentette, hogy soha nem fog újra zenélni az Abba.Olyan mértékű a gyűlölet Agnetha és exe között hogy nem csak, hogy zenélni nem akar vele de még csak telefonon sem hajlandó vele beszélni.Szóval ez megint csak egy kis hírverés...nagy hűhó semmiért!
De most félre a tréfát Nagyon szeretem őket.De Agnetha kijelentette, hogy soha nem fog újra zenélni az Abba.Olyan mértékű a gyűlölet Agnetha és exe között hogy nem csak, hogy zenélni nem akar vele de még csak telefonon sem hajlandó vele beszélni.Szóval ez megint csak egy kis hírverés...nagy hűhó semmiért!
2010. december 30. 17:00
úrsittttttten
én ennek nagyon nagyon örülnék *-* szeretem a számaikat. ♥
2010. december 30. 17:03
Az egyik osztálytársam nagyon örülne neki mert imádja az Abbát és én is nagyon meg kedveltem őket
2010. december 30. 17:06
Én úgy tudtam,hogy Agnetha Björnnel volt egy pár.Benny pedig Anni-Friddel de ezen most meglepődtem hiszen midenkinek azan kiírva,hogy elvált.csak Bennynek nem mert nős.Akkor mindkét pár szétment?
2010. december 30. 17:20
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
nem vagyok nagy rajongó de azért jó lenne
2010. december 30. 18:52
|
|
Black Bunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 140695 offline
|
Anyum imádta a bandád még gyerek korában..a barátnőm még koncert jegyet is vásárolna ha újra összeállnának..én nagyon szeretem a zenéiket szóval örülnék ha összeállna a banda megint...
s.t.a.r.: mind kettő pár szétment!!
ezzel kapcsolatban persze ott van az is hogy Angetha kijelentette évekkel ezelött hogy az ABBA nem fog többet fellépni..és gondolom mindkettő énekesnőben ott van az egész amiatt is hogyott vannak az exek meg minden :/ de majd meglátjuk
s.t.a.r.: mind kettő pár szétment!!
ezzel kapcsolatban persze ott van az is hogy Angetha kijelentette évekkel ezelött hogy az ABBA nem fog többet fellépni..és gondolom mindkettő énekesnőben ott van az egész amiatt is hogyott vannak az exek meg minden :/ de majd meglátjuk
2010. december 30. 19:09
|
törökAnitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 142088 offline
|
Pár számuk azért jó! =)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: