A Fockers-sorozat harmadik része most debütál a magyar mozikban, de Ben Stiller máris a folytatáson töri a fejét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ben Stiller a folytatáson dolgozik
2010. december 30. 10:31
2010. december 30. 10:36
eddig az összes rész jó volt,de nem tudom mi újat tudnának még kitalálni hozzá.
2010. december 30. 10:56
Én szerettem az első kettő részt és tervezem,hogy a harmadikat is megnézem.Bár arra én is kíváncsi vagyok,hogy milyen történetet találnak ki.
2010. december 30. 14:29
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Két okból se törje a fejét:
1. Már a 3. részt se kellett volna, mert 2 forintot nem ért ...
2. A magyar címadók úgy bele fognak bonyolódni a címekbe, hogy kire kell ütni, hogy egymást fogják agyonverni ...
1. Már a 3. részt se kellett volna, mert 2 forintot nem ért ...
2. A magyar címadók úgy bele fognak bonyolódni a címekbe, hogy kire kell ütni, hogy egymást fogják agyonverni ...
2010. december 30. 15:08
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
Én tegnap néztem meg moziban az "utódomra ütök"-et, de annyira nem fogott meg. Vicces volt, de olyan egyszer megnézhetős film..
A 3 film közül a legjobb szerintem a "Vejedre ütök"..
Focker 
A 3 film közül a legjobb szerintem a "Vejedre ütök"..
2010. december 30. 15:37
úúúúúúristen, ez a mostani film, az Utódomra ütök hatalmasss :DDDDDD
csak ajánlani tudom midnenkinek!!!
csak ajánlani tudom midnenkinek!!!
2010. december 30. 16:31
valamelyik nap néztem meg és nem csalódtam a filmben de az hogy legyen négy hát lehet hogy elrontaná ...bár ki tudja
2010. december 30. 16:33
Szerintem már a második rész is erőltetett volt, ez is az lesz, viszont azon a véleményen vagyok, hogy Stillerék csinálnak annyira vicces filmeket, hogy párszor nézhető legyen.
2010. december 30. 21:52
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
A második rész tetszett a legjobban.Én várom, hogy mikor nézhetem meg a harmadik részt.Majd ezután eldöntöm várom e a negyedik részt.Ha rossz a forgatókönyv ötlet úgysem támogatják a folytatást.
2010. december 31. 12:36
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Lesz negyedik rész?
Áá, már alig várom!
Bár, ha a három rész között ennyit munkálkodtak (ami egyáltalán nem baj, mert ők legalább a minőségre is szánnak időt), a következőre is várni kell 3-4 évet.. :/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: