Cikkekkel kapcsolatos észrevételek
2011. január 17. 10:50
Lenne egy kérdésem. Szeretnék írni egy cikket, melyhez elengedhetetlen lenne, hogy beszúrjak egy youtube-os videot is, azonban hiába kattintok a megfelelő ikonra nem jön be az ablak. A cikkeknél le van tiltva ez a funkció, vagy az én készülékemben van a hiba?
2011. január 17. 12:33
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.17. 10:50)
Lenne egy kérdésem. Szeretnék írni egy cikket, melyhez elengedhetetlen lenne, hogy beszúrjak egy youtube-os videot is, azonban hiába kattintok a megfelelő ikonra nem jön be az ablak. A cikkeknél le van tiltva ez a funkció, vagy az én készülékemben van a hiba?
Biztos, hogy a böngésző beállításával lesz a gond. Nézd meg, hogy nincsenek-e letiltva az előugró ablakok a starity.hu-ra, és engedélyezve van-e a Java-script. Ha semmiképpen sem megy, akkor egyszerűen tedd be a cikk végére a beágyazási kódot sima szövegként, úgy is beveszi, ha rámentesz még egyszer.
2011. január 17. 12:51
Idézet (El Mexicano @ 2011.01.17. 12:33)
Biztos, hogy a böngésző beállításával lesz a gond. Nézd meg, hogy nincsenek-e letiltva az előugró ablakok a starity.hu-ra, és engedélyezve van-e a Java-script. Ha semmiképpen sem megy, akkor egyszerűen tedd be a cikk végére a beágyazási kódot sima szövegként, úgy is beveszi, ha rámentesz még egyszer.
Köszönöm szépen a segítséget.
2011. január 18. 17:09
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
ennek a cikknek a végét rosszul fordítottam le. A dalt nem csak érte játszotta le, hanem neki írta.
szerk.: Szeretném tudni, hogy mi baj volt a tegnapi cikkemmel, ami leginkább Fernando Alonsóról és Michael Schumacher-ről szólt.
szerk.: Szeretném tudni, hogy mi baj volt a tegnapi cikkemmel, ami leginkább Fernando Alonsóról és Michael Schumacher-ről szólt.
2011. január 19. 15:42
Ehez a cikkhez kérném csatolni Anna Mae Routledge-t.
1 felhasználónak tetszik:
Mono9797
2011. január 20. 18:04
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Ugyan ez volt nekem is megírtam hogy Tolvai Renáta nyerte meg a megasztárt és nem az én cikkemet tették ki pedig már 23:00-kor megírtam!!!Nem tudom mi a bajotok velem!!
2011. január 20. 18:44
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (cintia8597 @ 2011.01.20. 18:04)
Ugyan ez volt nekem is megírtam hogy Tolvai Renáta nyerte meg a megasztárt és nem az én cikkemet tették ki pedig már 23:00-kor megírtam!!!Nem tudom mi a bajotok velem!!
Nagyon kevesen konyítanak az újságíráshoz.
A topiknak értelme nincs, ezért zárom.
A Miért nem jelent meg a cikkem? kérdésre a Segítségnél találtok választ.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.