Cikkekkel kapcsolatos észrevételek
2011. január 09. 19:57
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
hogy lehet, hogy egy nap 2 cikket fogadtak el Demi Lovato-ról? Az egyik a "Demi Lovato üzent a rajongóinak" a másik "Folytatódik a Sonny, a sztárjelölt forgatása"? Nem úgy van, hogy egy sztárról egy nap csak egy cikket lehet írni?
2011. január 10. 19:55
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (mikeyla @ 2011.01.09. 19:57)
hogy lehet, hogy egy nap 2 cikket fogadtak el Demi Lovato-ról? Az egyik a "Demi Lovato üzent a rajongóinak" a másik "Folytatódik a Sonny, a sztárjelölt forgatása"? Nem úgy van, hogy egy sztárról egy nap csak egy cikket lehet írni?
Amikor a másikat írtam, akkor még egyik sem volt elfogadva. Egy nap két cikket be lehet küldeni egy sztárról, ha még nem volt aznap róla hír. Nyilvánvalóan mind a kettő úgy sikerült, hogy el lehet fogadni, így mind a kettő el lett fogadva.
2011. január 10. 20:22
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Idézet (Karina197 @ 2011.01.10. 19:55)
Amikor a másikat írtam, akkor még egyik sem volt elfogadva. Egy nap két cikket be lehet küldeni egy sztárról, ha még nem volt aznap róla hír. Nyilvánvalóan mind a kettő úgy sikerült, hogy el lehet fogadni, így mind a kettő el lett fogadva. 
Értem. Köszönöm
2011. január 10. 20:24
Idézet (Dancsy @ 2011.01.10. 16:34)
Mi volt a baj a cikkemmel, hogy nem került ki? 
Filmes cikk volt amúgy, Rob Pattinsonról, Kristen Stewartról, Rupert Grintről és Emma Watsonról szólt... Nem volt másolva, semmi baj nem volt vele...
2011. január 10. 20:24
Idézet (mikeyla @ 2011.01.09. 19:57)
Valószínűleg csak tévedés lehetett, egy nap nem lehet ugyanarról a sztárról több hír. Gondolom, hacsak nem változtattak a szabályokon. (Mivel már nem én fogadom el a cikkeket, tehát ilyen kérdésekkel ne írjatok privátot, hogy "miért nem került ki a cikkem", mert nem tudok segíteni.)
2011. január 11. 20:57
Tudom, hogy sporthírekkel kapcsolatos cikkeket nem fogadtok el, de az egyéni elismerések miért számítanak teljes egészében sporthírnek, mert egy futballistáról ritkán lehet más témában cikket írni.
2011. január 13. 15:53
Nem hiszem el!!! Miért nem került ki most sem a cikkem?
Legalább annyit megérdemelnék, hogy valaki megírja, miért, de nem válaszol senki.
2011. január 13. 15:56
|
|
SellycicaMahomie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 4854 Csatolások: 2575 Azonosító: 139674 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2011.01.13. 15:53)
Legalább annyit megérdemelnék, hogy valaki megírja, miért, de nem válaszol senki. 
velem is ez van nem másoltam semmit nem copyztam és nem tette ki
2011. január 13. 16:16
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
A puffogás sosem megoldás... Attól még, hogy ide beírsz – ilyen hangnemben –, nem biztos, hogy ki is fog kerülni.
Ha törlődik, akkor biztos, hogy nem véletlenül...
2011. január 13. 16:19
Idézet (Coco Selly @ 2011.01.13. 16:16)
A puffogás sosem megoldás... Attól még, hogy ide beírsz – ilyen hangnemben –, nem biztos, hogy ki is fog kerülni.
Már korábban is írtam, szép szóval, de akkor sem válaszolt senki. Nem másoltam, volt hírértéke, jól volt megfogalmazva, és ahogy magamat ismerem, nem voltak benne helyesírási hibák sem. Nem is érdemes ide többet írnom, ha úgysem teszik ki sosem. Csak az időmet pazarolom.
2011. január 13. 21:21
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Naponta minimum 10 cikk kerül ki. Ennek gondolom sokszorosát utasítják el, amiknek ellenőrzése is rengeteg időbe és energiába kerül. Nem hiszem, hogy elvárható lenne, hogy még indoklást is fűzzenek minden elutasított cikkhez. Persze érthető, hogy zavar, hogy elutasították a cikkedet és még az okát sem tudod, hiszen dolgoztál vele, de biztos nem véletlen, hogy végül így döntöttek. Fogadd el. Mást nem tehetsz. Velem előfordult, hogy 5 cikket utasítottak el egymás után. Rosszul esett, mert dolgoztam velük és úgy gondoltam, hogy jól is sikerültek. Az egyiknek az okát már tudom, hiszen miah008 írta, hogy sporthíreket nem fogadnak el. Ez számomra újdonság, de minden nap tanul valami újat az ember. Biztos vagyok benne, hogy a többi elutasított cikkemre is megvan a tökéletes magyarázat. Persze jó lenne tudni mi volt az ok, hiszen abból is tanulhatnánk, hogy ne kövessük el újra ugyanazt a hibát, de túl sok energiát kéne ráfordítani, hogy mindenkinek megindokolják a döntést, ezért szerintem nem megoldható.
2011. január 13. 21:53
Én is azt tudom csak tanácsolni mindenkinek – miután hónapokig szinte csak én foglalkoztam a cikkekkel –, hogy nézzétek a pozitív oldalát. Itt még, mondhatnám, engedékenyek és segítőkészek a szerkesztők, és amit menteni lehet, kihozzák belőle a legjobbat, hogy kikerülhessen.
Egy olyan oldalon, ahol komolyan veszik az újságírást, ott állítom nektek, az ide beküldött cikkek 99%-a nem lenne elfogadva, beleértve azokat is, melyeket én írok. Volt tapasztalatom más oldalakon, ezért merem állítani. Ott is dolgozik vele az ember sokat és úgy gondolja, hogy érdekes a cikk, aztán jobbik esetben csak nem kerül ki, rosszabbik esetben pedig még meg is kapod a főszerkesztőtől, hogy "ez kurvára nem érdekli az olvasót" (valós levelezést idéztem). Sőt, azon a bizonyos oldalon (amit nem kívánok megnevezni, egyrészt, mivel nem akarom lejáratni, másrészt reklámozni sem), még azt is megtiltják (bár ez erős kifejezés, de nekem jelezték a nemtetszésüket), hogy a cikk szerzője hozzászóljon a saját cikkeihez, és még annak sem örülnek, hogy aki már írt 1-2 cikket, az egyáltalán hozzászóljon más cikkekhez.
Most gondoljatok abba bele, hogy akkor mit szólnátok, ha ennek a portálnak lenne egy olyan főszerkeszője, aki mindenkinek írna egy üzenetet, hogy "ez a cikk szar, nem érdekel senkit, ezt úgy írd át, azt így írd át, ne erről szóljon, hanem arról, blablabla". Mert mint mondtam, vannak helyek, ahol ez így megy kb. – ha egyáltalán válaszra méltatják.
Egy olyan oldalon, ahol komolyan veszik az újságírást, ott állítom nektek, az ide beküldött cikkek 99%-a nem lenne elfogadva, beleértve azokat is, melyeket én írok. Volt tapasztalatom más oldalakon, ezért merem állítani. Ott is dolgozik vele az ember sokat és úgy gondolja, hogy érdekes a cikk, aztán jobbik esetben csak nem kerül ki, rosszabbik esetben pedig még meg is kapod a főszerkesztőtől, hogy "ez kurvára nem érdekli az olvasót" (valós levelezést idéztem). Sőt, azon a bizonyos oldalon (amit nem kívánok megnevezni, egyrészt, mivel nem akarom lejáratni, másrészt reklámozni sem), még azt is megtiltják (bár ez erős kifejezés, de nekem jelezték a nemtetszésüket), hogy a cikk szerzője hozzászóljon a saját cikkeihez, és még annak sem örülnek, hogy aki már írt 1-2 cikket, az egyáltalán hozzászóljon más cikkekhez.
Most gondoljatok abba bele, hogy akkor mit szólnátok, ha ennek a portálnak lenne egy olyan főszerkeszője, aki mindenkinek írna egy üzenetet, hogy "ez a cikk szar, nem érdekel senkit, ezt úgy írd át, azt így írd át, ne erről szóljon, hanem arról, blablabla". Mert mint mondtam, vannak helyek, ahol ez így megy kb. – ha egyáltalán válaszra méltatják.
2011. január 15. 11:58
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Az a baj, hogy az olyan kommentárokkal, hogy Miért nem lett kirakva a cikkem?, nem tudunk mit kezdeni... Naponta az elfogadott cikkek 4-5x-öse (ha nem több) jön be. Kb. félóránként 1. A törölt cikkeket nem tároljuk sehol, szóval nem tudjuk, ki mit írt, és mi volt a hiba. Nekem, ha valaki ír levelet arról, hogy Miért nem lett kirakva a cikkem?, meg szoktam kérdezni, miről szólt, honnan hozta a hírt, satöbbi satöbbi, felsorolom, mik lehetnek a hibák, de még ha ezeket tudom, sem lehet biztosra megmondani, mi volt a hiba...
A LEGGYAKORIBB OKOK, AMIK MIATT NEM KERÜL KI EGY CIKK:
– Másolt. Magyar weboldalakról, újságokból szó szerint másolt cikkeket, híreket NEM fogadunk el.
– Repost. Nézd át az adott sztárról szóló cikkeket, mielőtt írsz egyet. Lehet, hogy van egy ugyanarról szóló hír már róla, csak a cím megtévesztő.
– Régi hír. (Pl. Ha most 2011 január van, akkor ne írjatok arról, hogy XY 2010 májusában elkezdett forgatni egy filmet!)
– Nem hírértékű. Az, hogy XY YX-ről azt mondta, hogy "rendes", és akkor már mindenki szerint járnak... ez nem hír!
– Tele van helyesírási, fogalmazási hibákkal. Próbáljuk kijavítgatni őket, de van, hogy annyi benne a hiba, és olyan gyengén van megfogalmazva, akkor töröljük; ha fontos a hír, más majd megírja jobban.
De persze ezeken kívül más tényezők is fontosak, csak leírtam a leggyakoribbakat, meg amik eszembe jutottak hirtelen.
– Másolt. Magyar weboldalakról, újságokból szó szerint másolt cikkeket, híreket NEM fogadunk el.
– Repost. Nézd át az adott sztárról szóló cikkeket, mielőtt írsz egyet. Lehet, hogy van egy ugyanarról szóló hír már róla, csak a cím megtévesztő.
– Régi hír. (Pl. Ha most 2011 január van, akkor ne írjatok arról, hogy XY 2010 májusában elkezdett forgatni egy filmet!)
– Nem hírértékű. Az, hogy XY YX-ről azt mondta, hogy "rendes", és akkor már mindenki szerint járnak... ez nem hír!
– Tele van helyesírási, fogalmazási hibákkal. Próbáljuk kijavítgatni őket, de van, hogy annyi benne a hiba, és olyan gyengén van megfogalmazva, akkor töröljük; ha fontos a hír, más majd megírja jobban.
De persze ezeken kívül más tényezők is fontosak, csak leírtam a leggyakoribbakat, meg amik eszembe jutottak hirtelen.
2011. január 15. 15:49
Idézet (xBlondie @ 2011.01.15. 11:58)
Az is lehet ok, hogy egyszerűen nem tetszik egy hírmoderátornak, és törli?
2011. január 15. 17:55
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2011.01.15. 15:49)
Az is lehet ok, hogy egyszerűen nem tetszik egy hírmoderátornak, és törli?
Nem, mert mi nem tudjuk törölni, csak Freeze, aki a Starity tulajdonosa.
2011. január 15. 18:07
Alapvetően eleve nem a hírszerkesztők, hanem Freeze dönti el, hogy melyik cikk kerül ki és melyik nem, és ez mindig is így volt. Nincs a hírszerkesztőknek mérlegelési joguk, csupán javaslatot tehetnek a cikk törlésére. Mindenben a portál tulajdonosa dönt, aki viszont nem fog senkinek sem magyarázkodni, mivel minden le lett írva az összes eddigi cikkekkel kapcsolatos topikban. Az, hogy a cikkbeküldők többségét nem érdekli, és nem olvasnak el semmit, nem a szerkesztők hibája.
2011. január 16. 21:33
Idézet (prézli @ 2011.01.15. 17:55)
Nem, mert mi nem tudjuk törölni, csak Freeze, aki a Starity tulajdonosa.
Nem úgy értem. Akkor úgy fogalmazok, hogy nem fogadja el.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

4 felhasználónak tetszik: