Starity

Cikkekkel kapcsolatos észrevételek

3 oldal 1 2 3
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. január 09. 19:57 #21
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
hogy lehet, hogy egy nap 2 cikket fogadtak el Demi Lovato-ról? Az egyik a "Demi Lovato üzent a rajongóinak" a másik "Folytatódik a Sonny, a sztárjelölt forgatása"? Nem úgy van, hogy egy sztárról egy nap csak egy cikket lehet írni?
4 felhasználónak tetszik: Beba13, kriszti145, Dancsy, Mono9797
2011. január 10. 16:34 #22
- törölt felhasználó -    
Mi volt a baj a cikkemmel, hogy nem került ki? ohmy.gif
2011. január 10. 19:54 #23
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
Szeretném, ha valaki megnézné a cikkemet, Timbaland-ról és Demi Lovato-ról szól. Látom, hogy most jelennek meg a cikkek, és remélem az enyém is kikerül. smileeee.gif
2011. január 10. 19:55 #24
Karina197
Karina197
impossible

Idézet (mikeyla @ 2011.01.09. 19:57)
hogy lehet, hogy egy nap 2 cikket fogadtak el Demi Lovato-ról? Az egyik a "Demi Lovato üzent a rajongóinak" a másik "Folytatódik a Sonny, a sztárjelölt forgatása"? Nem úgy van, hogy egy sztárról egy nap csak egy cikket lehet írni?

Amikor a másikat írtam, akkor még egyik sem volt elfogadva. Egy nap két cikket be lehet küldeni egy sztárról, ha még nem volt aznap róla hír. Nyilvánvalóan mind a kettő úgy sikerült, hogy el lehet fogadni, így mind a kettő el lett fogadva. smileeee.gif
2011. január 10. 20:22 #25
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
Idézet (Karina197 @ 2011.01.10. 19:55)
Amikor a másikat írtam, akkor még egyik sem volt elfogadva. Egy nap két cikket be lehet küldeni egy sztárról, ha még nem volt aznap róla hír. Nyilvánvalóan mind a kettő úgy sikerült, hogy el lehet fogadni, így mind a kettő el lett fogadva. smileeee.gif

Értem. Köszönöm thumbsup.gif
2011. január 10. 20:24 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dancsy @ 2011.01.10. 16:34)
Mi volt a baj a cikkemmel, hogy nem került ki? ohmy.gif

Filmes cikk volt amúgy, Rob Pattinsonról, Kristen Stewartról, Rupert Grintről és Emma Watsonról szólt... Nem volt másolva, semmi baj nem volt vele... rolleyes.gif
2011. január 10. 20:24 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (mikeyla @ 2011.01.09. 19:57)

Valószínűleg csak tévedés lehetett, egy nap nem lehet ugyanarról a sztárról több hír. Gondolom, hacsak nem változtattak a szabályokon. (Mivel már nem én fogadom el a cikkeket, tehát ilyen kérdésekkel ne írjatok privátot, hogy "miért nem került ki a cikkem", mert nem tudok segíteni.)
2011. január 11. 20:57 #28
- törölt felhasználó -    
Tudom, hogy sporthírekkel kapcsolatos cikkeket nem fogadtok el, de az egyéni elismerések miért számítanak teljes egészében sporthírnek, mert egy futballistáról ritkán lehet más témában cikket írni.
2011. január 13. 15:53 #29
- törölt felhasználó -    
Nem hiszem el!!! Miért nem került ki most sem a cikkem? reklamalo.gif Legalább annyit megérdemelnék, hogy valaki megírja, miért, de nem válaszol senki. dry.gif
2011. január 13. 15:56 #30
Sellycica
Sellycica
Mahomie

StátuszKöszönöm mindenkinek aki törölt. Kedvesek vagytok...
Hozzászólás: 4854
Csatolások: 2575
Azonosító: 139674
Idézet (Dancsy @ 2011.01.13. 15:53)
Nem hiszem el!!! Miért nem került ki most sem a cikkem? reklamalo.gif Legalább annyit megérdemelnék, hogy valaki megírja, miért, de nem válaszol senki. dry.gif

velem is ez van nem másoltam semmit nem copyztam és nem tette ki
2011. január 13. 16:16 #31
Coco Selly
Coco Selly
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5338
Csatolások: 158038
Azonosító: 105880

A puffogás sosem megoldás... Attól még, hogy ide beírsz – ilyen hangnemben –, nem biztos, hogy ki is fog kerülni.
Ha törlődik, akkor biztos, hogy nem véletlenül...
3 felhasználónak tetszik: Beba13, kriszti145, Twilight6
2011. január 13. 16:19 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (Coco Selly @ 2011.01.13. 16:16)
A puffogás sosem megoldás... Attól még, hogy ide beírsz – ilyen hangnemben –, nem biztos, hogy ki is fog kerülni. 
Ha törlődik, akkor biztos, hogy nem véletlenül...

Már korábban is írtam, szép szóval, de akkor sem válaszolt senki. Nem másoltam, volt hírértéke, jól volt megfogalmazva, és ahogy magamat ismerem, nem voltak benne helyesírási hibák sem. Nem is érdemes ide többet írnom, ha úgysem teszik ki sosem. Csak az időmet pazarolom.
2011. január 13. 21:21 #33
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956

Naponta minimum 10 cikk kerül ki. Ennek gondolom sokszorosát utasítják el, amiknek ellenőrzése is rengeteg időbe és energiába kerül. Nem hiszem, hogy elvárható lenne, hogy még indoklást is fűzzenek minden elutasított cikkhez. Persze érthető, hogy zavar, hogy elutasították a cikkedet és még az okát sem tudod, hiszen dolgoztál vele, de biztos nem véletlen, hogy végül így döntöttek. Fogadd el. Mást nem tehetsz. Velem előfordult, hogy 5 cikket utasítottak el egymás után. Rosszul esett, mert dolgoztam velük és úgy gondoltam, hogy jól is sikerültek. Az egyiknek az okát már tudom, hiszen miah008 írta, hogy sporthíreket nem fogadnak el. Ez számomra újdonság, de minden nap tanul valami újat az ember. Biztos vagyok benne, hogy a többi elutasított cikkemre is megvan a tökéletes magyarázat. Persze jó lenne tudni mi volt az ok, hiszen abból is tanulhatnánk, hogy ne kövessük el újra ugyanazt a hibát, de túl sok energiát kéne ráfordítani, hogy mindenkinek megindokolják a döntést, ezért szerintem nem megoldható.
3 felhasználónak tetszik: xBlondie, prézli, Twilight6
2011. január 13. 21:53 #34
- törölt felhasználó -    
Én is azt tudom csak tanácsolni mindenkinek – miután hónapokig szinte csak én foglalkoztam a cikkekkel –, hogy nézzétek a pozitív oldalát. Itt még, mondhatnám, engedékenyek és segítőkészek a szerkesztők, és amit menteni lehet, kihozzák belőle a legjobbat, hogy kikerülhessen.

Egy olyan oldalon, ahol komolyan veszik az újságírást, ott állítom nektek, az ide beküldött cikkek 99%-a nem lenne elfogadva, beleértve azokat is, melyeket én írok. Volt tapasztalatom más oldalakon, ezért merem állítani. Ott is dolgozik vele az ember sokat és úgy gondolja, hogy érdekes a cikk, aztán jobbik esetben csak nem kerül ki, rosszabbik esetben pedig még meg is kapod a főszerkesztőtől, hogy "ez kurvára nem érdekli az olvasót" (valós levelezést idéztem). Sőt, azon a bizonyos oldalon (amit nem kívánok megnevezni, egyrészt, mivel nem akarom lejáratni, másrészt reklámozni sem), még azt is megtiltják (bár ez erős kifejezés, de nekem jelezték a nemtetszésüket), hogy a cikk szerzője hozzászóljon a saját cikkeihez, és még annak sem örülnek, hogy aki már írt 1-2 cikket, az egyáltalán hozzászóljon más cikkekhez.

Most gondoljatok abba bele, hogy akkor mit szólnátok, ha ennek a portálnak lenne egy olyan főszerkeszője, aki mindenkinek írna egy üzenetet, hogy "ez a cikk szar, nem érdekel senkit, ezt úgy írd át, azt így írd át, ne erről szóljon, hanem arról, blablabla". Mert mint mondtam, vannak helyek, ahol ez így megy kb. – ha egyáltalán válaszra méltatják.
3 felhasználónak tetszik: Dancsy, kriszti145, Twilight6
2011. január 14. 16:29 #35
Karina197
Karina197
impossible

ebben a cikkben kérném átjavítani a hibát:
Miután kiderült, hogy a Disney Sonny Munroe-ját
Mivel a sorozat címe Sonny With a Chance. smileeee.gif
2011. január 15. 11:58 #36
xBlondie
xBlondie
fashionista
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2713
Csatolások: 14045
Azonosító: 112254
Az a baj, hogy az olyan kommentárokkal, hogy Miért nem lett kirakva a cikkem?, nem tudunk mit kezdeni... Naponta az elfogadott cikkek 4-5x-öse (ha nem több) jön be. Kb. félóránként 1. A törölt cikkeket nem tároljuk sehol, szóval nem tudjuk, ki mit írt, és mi volt a hiba. Nekem, ha valaki ír levelet arról, hogy Miért nem lett kirakva a cikkem?, meg szoktam kérdezni, miről szólt, honnan hozta a hírt, satöbbi satöbbi, felsorolom, mik lehetnek a hibák, de még ha ezeket tudom, sem lehet biztosra megmondani, mi volt a hiba...

A LEGGYAKORIBB OKOK, AMIK MIATT NEM KERÜL KI EGY CIKK:

– Másolt. Magyar weboldalakról, újságokból szó szerint másolt cikkeket, híreket NEM fogadunk el.
– Repost. Nézd át az adott sztárról szóló cikkeket, mielőtt írsz egyet. Lehet, hogy van egy ugyanarról szóló hír már róla, csak a cím megtévesztő.
– Régi hír. (Pl. Ha most 2011 január van, akkor ne írjatok arról, hogy XY 2010 májusában elkezdett forgatni egy filmet!)
– Nem hírértékű. Az, hogy XY YX-ről azt mondta, hogy "rendes", és akkor már mindenki szerint járnak... ez nem hír!
– Tele van helyesírási, fogalmazási hibákkal. Próbáljuk kijavítgatni őket, de van, hogy annyi benne a hiba, és olyan gyengén van megfogalmazva, akkor töröljük; ha fontos a hír, más majd megírja jobban.

De persze ezeken kívül más tényezők is fontosak, csak leírtam a leggyakoribbakat, meg amik eszembe jutottak hirtelen.
4 felhasználónak tetszik: prézli, El Mexicano, Twilight6, LadyAlexa
2011. január 15. 15:49 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (xBlondie @ 2011.01.15. 11:58)

A LEGGYAKORIBB OKOK, AMIK MIATT NEM KERÜL KI EGY CIKK:
– Másolt. Magyar weboldalakról, újságokból szó szerint másolt cikkeket, híreket NEM fogadunk el.
– Repost. Nézd át az adott sztárról szóló cikkeket, mielőtt írsz egyet. Lehet, hogy van egy ugyanarról szóló hír már róla, csak a cím megtévesztő.
– Régi hír. (Pl. Ha most 2011 január van, akkor ne írjatok arról, hogy XY 2010 májusában elkezdett forgatni egy filmet!)
– Nem hírértékű. Az, hogy XY YX-ről azt mondta, hogy "rendes", és akkor már mindenki szerint járnak... ez nem hír!
– Tele van helyesírási, fogalmazási hibákkal. Próbáljuk kijavítgatni őket, de van, hogy annyi benne a hiba, és olyan gyengén van megfogalmazva, akkor töröljük; ha fontos a hír, más majd megírja jobban.
De persze ezeken kívül más tényezők is fontosak, csak leírtam a leggyakoribbakat, meg amik eszembe jutottak hirtelen.

Az is lehet ok, hogy egyszerűen nem tetszik egy hírmoderátornak, és törli? rolleyes.gif
2011. január 15. 17:55 #38
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet (Dancsy @ 2011.01.15. 15:49)

Az is lehet ok, hogy egyszerűen nem tetszik egy hírmoderátornak, és törli? rolleyes.gif

Nem, mert mi nem tudjuk törölni, csak Freeze, aki a Starity tulajdonosa.
2011. január 15. 18:07 #39
- törölt felhasználó -    
Alapvetően eleve nem a hírszerkesztők, hanem Freeze dönti el, hogy melyik cikk kerül ki és melyik nem, és ez mindig is így volt. Nincs a hírszerkesztőknek mérlegelési joguk, csupán javaslatot tehetnek a cikk törlésére. Mindenben a portál tulajdonosa dönt, aki viszont nem fog senkinek sem magyarázkodni, mivel minden le lett írva az összes eddigi cikkekkel kapcsolatos topikban. Az, hogy a cikkbeküldők többségét nem érdekli, és nem olvasnak el semmit, nem a szerkesztők hibája.
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Twilight6
2011. január 16. 21:33 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (prézli @ 2011.01.15. 17:55)
Nem, mert mi nem tudjuk törölni, csak Freeze, aki a Starity tulajdonosa.

Nem úgy értem. Akkor úgy fogalmazok, hogy nem fogadja el.
3 oldal 1 2 3
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!